סנפרוסט ארנבים

CoolCalb

New member
סנפרוסט ארנבים

היי, לפני כמה ימים עלתה לאויר פרסומת חדשה שעשינו בברודקאסט. ניתן גם להוריד גרסה שלה מהאתר שלי, בלינק שמצורף. סה"כ עבודה, כ- חודשיים וחצי. קצת קרדיטים: מנהל קריאטיב: איתי בכר R&D פרווה: רז עובד, יניב גורלי, ועוז עדי (אני..) מידול וטיקסטור: יניב גורלי ורז עובד. ריגינג ואנימציה: עוז עדי תאורה ורנדר: יניב גורלי בעיקר, ועוז עדי. סירוק,גיזום,עיצוב שיער וגוונים: עוז עדי, יניב גורלי, ורז עובד. תוכנה: XSI יש בערך 600,000 שיערות על כל ארנב..

dreamgod save

New member
אמא שלי ואחותי מתות על הפרסומת הזאת

כל הזמן.. כמה הארנבים חמודים וזה.. אני אמרתי שהייתי דוחף להם ת'גזר.. אני סתם סדיסט.. פרסומת יפה

ORNEO

New member
מדהים!!!!!

נכנסתי גם לאתר שלכם... ויש לכם א-ח-ל-ה- של דברים... מקצועי לחלוטין... הכל נעשה באותה תוכנה...?

CoolCalb

New member
תודה רבה!

האתר הוא רק שלי (עוז) :) אנחנו עובדים יחד בברודקאסט. אנחנו עובדים בעיקר עם XSI, וגם עם MAYA. כל הדברים באתר שלי, נעשו על XSI.

ORNEO

New member
מספר שאלות.......

כמה זמן אתה עוסק בתלת מימד..? זאת רמה מאוד גבוהה.... איפה למדת והאם אתה הולך ללמוד בחו"ל לפתח את זה.?

CoolCalb

New member
../images/Emo13.gif

התחלתי לעשות תלת מימד ב 1991... כשהייתי בן 18... אני עובד רשמית בתלת מימד כבר 11 שנים. כמו שאתה מתאר לעצמך, לפני 14-15 שנה לא היו לימודי תלת מימד וגם לא היה אינטרנט... ב 91-92 היה מספר מאד מאד קטן בארץ, של אנשים שידעו מה זה בכלל... בעקרון למדתי לבד: מנסיון ותעיה, מספרים, ומאנשים אחרים שעבדתי איתם. ולא, אין לי תוכניות ללמוד בחו"ל.. :)

eldarinn

New member
העבודה מדהימה!

האמת שבהתחלה "חשדתי" שמדובר בעבודה שלך, הסגנון מאד דומה לעבודה שנעשתה עבור בית השיטה בזמנו. כל הכבוד!!

CoolCalb

New member
תודה רבה!

אני לא רואה את הדמיון בסגנון האנימציה... אבל אם אתה אומר, אז כנראה יש לי סגנון... :)

mad ox

New member
עבודה יפהפיה!!

ועל תתנו לאף צר עין לומר אחרת . הארנבים מקסימים , החברה שעשו אותם עשו עבודת מידול\אנימציה\תאורה \טקסטור מדהימים !! כל הכבוד לראות עבודות ברמה בינלאומית בפרסומות בארץ

../images/Emo45.gif להתמוגג מנחת ועוד בלי שהסאונד

מופעל. אתם עשיתם גם את כל הקומופזיטינג?

CoolCalb

New member
FLAME

תודה, אנחנו (ברודקאסט) עשינו את הקומפוזיטינג. מנהל קריאטיב: איתי בכר פליימיסטים: תמיר וייס, ומיכל ברץ.

קוקוססס

New member
מדהים!

אני גם מצטרף לכל השבחים. בהחלט עבודה מרשימה מכל הבחינות. הכל איכותי ומשכנע, ועשוי בצורה מאוד מקצועית. בתור אחד שעבד בזמן האחרון לא קצת עם פרווה (אמנם במאיה ולא XSI),אני יודע כמה עבודה עם פרווה מתסכלת , לוקחת זמן ודורשת מלא טסטים. אבל הגעתם לתוצאה מושלמת. הצלחתם להאיר אותה מעולה,היא נראית מאוד רכה ואפילו הצלחתם להכניס SSS לאוזנים :) בהחלט כל הכבוד! כיף לראות איכות ורמה כזו בארץ!

למעלה