ססמאות ופושעים

Wolf woman

New member
ססמאות ופושעים

קצב: "אתם שותים את דמי!!!" (כי הטרנד הזה של ערפדים מתחיל להימאס, תתבגרו) "היום אתם קוברים אדם חי" (כי אם אני אגיד משהו מזעזע ואקשר אותו למצב שלי, אולי ירחמו עליי) אם אתם הייתם נכנסים לכלא על פשע שעשיתם, מה הוא היה ומה הייתם אומרים לציבור ולחוקרים/שופטים/וואטאבר?

Wolf woman

New member
כמה רעיונות לחברי הפורום

יונתן פורץ לחנות של אפל, לוקח המון גאדג'טים שונים ומשונים, מפליץ בחנות ויוצא. שרגא אונס ילדה בת 8 על כיסא גלגלים. המסר לציבור: הנה, עכשיו אתם מאמינים לי שאני לא בתול??? ישראל (אד בקולומי) אונס, הורג, אונס שוב ומבשל את הבשר של כיתת בנות חרדיות. כשהוא נתפס הוא מוחה על החוסר טעם והחוסר בגיוון הקולינרי ומאשים הכל בכפייה הדתית שמקבעת את הטעם רק לדברים מאוד מסוימים ערן (ווידסית') הורג בעינויים ביחד איתי אנשים שהתעללו בכלבים ומהר לפני שאנחנו נתפסים, עולים על מטוס לאירלנד וחוטפים את יונתן ועוד כמה בחורים חתיכים כדי לקחת איתנו לדרך.

Wrecker

New member
אני אוהב את הראש שלך :)

חבל שהוא לא תלוי לי פה על הקיר בסלון

שכחת את ה*אישה של הפורום

א ו פ ל י ת מערבבת עין גדי עם נביעות ומגישה לסועד שביקש מים מהברז. אחר-כך מתחרטת ומסגירה את עצמה להנהלת תפוז אבל הם הופכים את הכינוי שלה לכתום בשביל הצחוק. *נו טוב, הייתה

Wolf woman

New member
אתה אומר שאף אחד לא דקר אותה?

ושהיא עדיין מסתובבת לה במקום שהוא לא עמוק מתחת לאדמה\מפוזרת כעפר? בכל מקרה, אם מחשיבים אנשים מהפורום שמתו- נתנאל האפלטוני- מנסה לאנוס את אותה ילדה נכה ששרגא אנס, לא מצליח, אבל מסגיר את עצמו לשוטרים ואומר להם שהוא כן אנס אותה. השוטרים מסתכלים עליו במבט שאומר שהוא חתיכת טמבל, אומרים "לא מצחיק" וחוזרים ללא לעשות כלום.

yonVata

New member
שכחת אחד חשוב...

טל (wolf woman) מאיימת לרצוח ילדים קטנים ולהזריע את גופותיהם, באישון ליל מתייצבים אצלה 2 יצורים שמנים ואכולי דונט'ס, ולוקחים אותה לחקירה שם טל מתוודה שהיא בעליה החוקיים של כת סודית המופעלת ע"י תפוז המבצעים מעשים מגונים בקטנים... אגב, רגע...

גועל נפש מה שאת טופלת עלי.

אני בחיי, אבל בחיים, לא הייתי מבשל חרדיות, הבשר שלהן נועד לעישון חם במעשנת, פריסה, והגשה בתחמיץ בסיסי של אמולסיה מבוססת בלסמי, עם כמהין לבן, [אד בקולומי יודע, שדוסיות הן כמו צדפות, צריך סכין אוייסטרים כדי להוריד להן את השריון, ואז הן פשוט מחליקות בגרון]

Wolf woman

New member
אממ....

הכוונה בלבשל זה לגרום לאוכל להיות מוכן... לא יודעת איך מעשנים בשר, מה זה כמהין ומה זה אמולסיה, אבל זה נשמע טעים ואני זורמת.

"הילדה נראתה חולה אז מדדתי לה חום" "אהה .. למה עם הזין ולא עם האצבע ? כי אני לא מגעיל שדוחף אצבעות לתחת .. אני עוד רוצה לאכול איתן ..."

Widsith

New member
תלוי

אם הייתי שחור כמו מייקל ג'קסון לא הייתי אומר כלום, הייתי נכנס עם דולרים למשפט, קונה את המחלת מין מההורים שלו, ודואג "לסרס" לו את הפה. אם הייתי סתם שחור כמו או הרב עובדיה הייתי קורא לשופט גזען. בעצם חכו, אני לא מקורי. אם הייתי אדם לבן (טוב, אני אדם לבן ונעלה גם במציאות) הייתי מפליל אדם שחור. ובכל מקרה, אם הייתי תימני, משפט או לא, הייתי קופץ מצוק כדי שלא אצטרך לחיות עם הבושה שאני מעם הג'חנון והסחוג :)

pembencipolisi

New member
מה המשותף בין שוטר לסלמון ?

הסלמון והשוטר שבים אל מקום השרצתם. הסלמון אל הנהר , והשוטר אל כוס אמו.
שוטר עלה השמימה לאחר שהתפגר, וראה פתחי גן עדן וגיהנום, ראה את גמלאי משטרת ישראל יושבים בגיהנום בתוך קערות ענקיות בתוך נוזל חום ושותים קפה , בקש להיות בגיהנום , וקבל מבוקשו וישב עמם , פתאום נשמע קול "ההפסקה נגמרה ! להוריד ראשים... כל המלעיג על דברי שוטרים נדון בצואה רותחת....

למעלה