סססאמק שלך מירי

ScorpioID

New member
סססאמק שלך מירי

היה לי קטע הזוי ביותר שקמתי מהמיטה בגללו התקשרה אליי בחורה מקודם, הציגה את עצמה כ"מירי" וטענה שיש לה את המספר שלי בסלולרי שלה כבר כמה חודשים בקיצור, מפה לשם, דיברנו ואני אעשה לה אאוטינג כמובן.. היא בת 23 מפ"ת. סטודנטית באריאל.. ההמשך כבר לא חשוב למעט זה שהיא שאלה אותי איך אני נראה אז עניתי לה שאני בחור כבד, שאני אוהב להכין אוכל, להריח את האוכל והכי אוהב לאכול אותו. ולמי שאין הוט ולא רואה האוס לא ידע שאת המשפט הזה אמר באחד הפרקים, בחור ששקל 250 קילו.. ואיך שאמרתי את המשפט היא נתקה. בכל מקרה, המשפט הזה נאמר בציניות גמורה. אני בחור גדול אמנם אבל אני ספורטאי ויש לי כושר טוב. בקיצור, הייתה מגעילה אבל עדיין מסקרן אותי מי זו. מה אתם הייתם עושים??

ChilD SouL

New member
האוס../images/Emo99.gif

סדרה מצויינת וגבר עוד יותר מצויין. רררררר... ולשאלה - הייתי ממשיכה בחיי כאילו כלום לא קרה.

ScorpioID

New member
היה שלשום בערב סטודיו למשחק עם יו לאורי

ואני כמו טמבל הפסדתי!!!!! כוסאמק!!! בכל מקרה, בהנחה שאת לא ראית את המשך העונה, איך לדעתך זה יסתיים? הוא יכנס לכלא ויהיה צחוקים?

Piren

New member
יש עונה רביעית..

אז גם אם יכנס לכלא, הוא יצא בסוף
אגב, רק אני התבעסתי שזה פרק טוב, והמנייקים פיצלו אותו ל-2?

ChilD SouL

New member
אתה מדבר על הפרקים שרצים עכשיו בHOT../images/Emo35.gif

אם כן, אז לדעתי הוא לא ייכנס לכלא. זה האוס, לא

o0Invisible0o

New member
../images/Emo9.gifאני יודעת איך זה יסתיים..

אבל מתה לדעת איך ימשיך בעונה הרביעית, מישהו יודע מתי היא מתחילה בארה"ב? [אני כ"כ לא קשורה.
]

גמני לא הייתי מקבלת את זה בעין יפה

זה נשמע כמו שאתה חי רק על אוכל ואין יותר מזה כלום. עצתי, תעבור הלאה.

אקסיומה

New member
אני רוצה להבין משהו...

החלטת להסתלבט עליה כי היא הצטיירה בעיניך כבחורה לא רצינית, או שסתם התייחסת לעניין בהומור, וקיווית שהיא תבין את סוג הציניות הזו שלך? אני בכל אופן לא חושבת שהיא היתה מגעילה. אם מישהו היה עונה לי את מה שאתה ענית, סביר להניח שזה היה מרתיע אותי... תחשוב על התגובה שלך...

שטחית

בן-אדם ,איך שהיא נשמעת היא בחורה נורא שטחית, אם אתה רוצה לזרום בקטע של צחוקים עליה אז תחזיר טלפון, ואם אתה רוצה להכיר אותה כבן-אדם ,אני הייתי נמנע מלהכיר כאלה אנשים.

למעלה