סססססאמק המדינה הזאת

itai 20

New member
סססססאמק המדינה הזאת

מילואים מחר... בגלל שזה מיל' ראשונים אני חייב להבין כמה דברים השעת הגעה על הצו זה המלצה? וקבלתי בשירות נעלי הרים מותר לבוא איתם או שגם במיל' יעשו לי פרצופים? ושאלה האחרונה השוברים האלה בצו תופסים לגבי רכבות?

itai 20

New member
בהמשך לשאלה שלי

לא הייתי במו"ס (להלן בסלמ"ש) קרוב ל 4 שנים הבסיס הזה עדין חתיכת חור כמו שהיה קודם? אני זוכר שהיה שם מלאאא אוהלים כמה חדרים רעועים וחדר אוכל בלי מדיח כלים ושקם בגודל של אוטו גלידה מה קורה שם עכשיו?

נשאר בערך אותו הדבר

עשו קצת שיפוצים פה ושם,אבל זה עדיין חור. ותיזהר גם מהרס"ר,למה יש מצב שהוא עוד עלול לדפוק תלונות למילואימניקים

BenisaaC

New member
תראה...

אני לא עשיתי מילואים עדיין אבל יצא לי לראות מילואימניקים ואני בטוח שגם לך יצא שיער ארוך, חולצות אדומות מתחת למדים, נעלי ספורט וכו וכו אבל בגלל שזה מילואים ראשונים אז כדאי לך לבוא יחסית בסדר ואז לראות איך שאר החברה שם בקשר לשעה אני מעריך שזה כמו כל דבר אחר בצבא, כותבים 7:00 בבוקר ואף אחד לא מגיע עד 12:00

giovanni 85

New member
אז ככה

שעת הגעה על הצו היא כביכול פקודה. * אף אחד לא באמת מגיע בשעה הזו. אבל תשתדל לא לאחר איחור דראסטי. נעלי הרים? נו באמת... וכן, השוברים האלה תופסים לגביי רכבות, תגיע לתחנת הרכבת, ובדלפק יוציאו לך כרטיס. יום טוב.

itai 20

New member
שמעתי שכולם שמים זין על זה

מה כבר יכולים לעשות?

itai 20

New member
התכוונתי לנעלי הרים

כאילו קבלתי אותם מהצבא גם ככה

yehuda18

New member
חחח

שמע, לפי מה שהבנתי.. הכל תלוי ביחידה. יש לי עמית לעבודה, שהלך למילואים עם זקן (גידל זקן של ממש) כדי שלא יגידו לו להתגלח. מצד שני, אני בסדיר שלי לא התגלחתי אף פעם(אחרי מסלול), חוץ מכשיצאתי הביתה כדי לא לקבל דו"ח. במילואים שאני עשיתי לפני שבוע, הסתובבתי רוב הזמן על אזרחי, עם סנדלי שורש.. (וזה עוד בבאלי"ש) וזה מהסיבה הפשוטה שככה זה היה אצלנו בסדיר וגם במילואים (כי כמעט כולם, או הרוב, באים משתי יחידות קטנות) ואלה הרגלים שקשה להיפטר מהם
כשהיה צריך להתאמן, עלינו על מדים כמו שצריך ונעלי הרים (גם כי ככה היה אצלנו בסדיר, נעלי הרים פשוט שומרות הרבה יותר טוב על הרגליים) בקיצור אני אומר שתגיע מסודר ואז תראה בעצמך מה הולך ותזרום...

מנצל"ש

לא נשארו לי נעליים מהשירות שלי (סיפור ארוך). אם אני בא עם נעלי הרים אזרחיות שיש לי,יעשו לי בעיות? והאם אפשר לחתום על נעלייים חדשות במילואים?

yehuda18

New member
תלוי ביחידה

בתכל'ס אמור להיות לך זוג אחד מהסדיר, נניח ואין לך אולי יעלו אותך איזה מת"ש מסכן. אם יש לך רס"פ גבר אולי הוא יקמבן. ושוב, אם אצלכם מרשים ללכת עם נעלי הרים.. אז פנאן.

DoubleD

New member
מה שנקרא קיטבג !

תבוא איך שבזין שלך (מה שנראה לך הגיוני) מקסימום לא בסדר- תגיד לא ידעתי ! פעם הבאה יהיה פנאן. יש רגעים בצבא שראש קטן זו הדרך הכי אידאלית לשרוד :) בהצלחה מותק :p

למעלה