סססססססינגלססססססססססס יאללה בלאגן!! נועם לא תהיה היום לא נורא!! היא תהיה אחרי סינגלס!! כיף
S ShukyD New member 5/9/06 #1 סססססססינגלססססססססססס ../images/Emo85.gif יאללה בלאגן!! נועם לא תהיה היום לא נורא!! היא תהיה אחרי סינגלס!! כיף
סססססססינגלססססססססססס ../images/Emo85.gif יאללה בלאגן!! נועם לא תהיה היום לא נורא!! היא תהיה אחרי סינגלס!! כיף
מ מאוהב בהדר מרקס New member 5/9/06 #5 שוקידי אני רוצה לדעת שאנחנו בסדר כדי שאוכל להמשיך לכתוב בפורום ולהתענג מקולה של הדר המקסימה מלאכית יפה שלי.
שוקידי אני רוצה לדעת שאנחנו בסדר כדי שאוכל להמשיך לכתוב בפורום ולהתענג מקולה של הדר המקסימה מלאכית יפה שלי.
מ מאוהב בהדר מרקס New member 5/9/06 #4 הדר מרקס שושנה קורנת../images/Emo23.gif נסיכה עם לב זהב וחיוך כובש אילו ידעת מה אני מרגיש בכל פעם שאני שומע את קולך המיוחד והייחודי
הדר מרקס שושנה קורנת../images/Emo23.gif נסיכה עם לב זהב וחיוך כובש אילו ידעת מה אני מרגיש בכל פעם שאני שומע את קולך המיוחד והייחודי
R romyn New member 5/9/06 #14 שאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאלום היום אני פה. באמת יאלללללללללללללללללללהה שרשרו
C chen010189 New member 5/9/06 #19 אני יודעת זה הניק של רומי נוימרק נכון נכון נכוןןןןן????? ונכנסת בטעות דרכה ושכחת להחליף משתמש
C chen010189 New member 5/9/06 #25 אולי בדרך תגידי לה לכתוב פה? ואגב הדר צביקה פיק עשה קאבר לטורו של סאבלימינל ואני מאוד מקווה שהוא נמצא ברשימת הסינגלים שלכם רק בשביל להקרע מצחוק.
אולי בדרך תגידי לה לכתוב פה? ואגב הדר צביקה פיק עשה קאבר לטורו של סאבלימינל ואני מאוד מקווה שהוא נמצא ברשימת הסינגלים שלכם רק בשביל להקרע מצחוק.
S ShukyD New member 5/9/06 #24 אבל ככה את לא אדומה ויפה וגם שלחתי לה תמונות עירום במסר ואני לא רוצה שאחרים יראו את זה
C chen010189 New member 5/9/06 #10 אורית ../images/Emo13.gif מה קורה? לא שמעתי ממך מלא... יש לי דיבור איתך