ססססעמק - אני לגמרי בקריזה

ססססעמק - אני לגמרי בקריזה

זה התחיל משטות. משהו על קורס לנהיגה מונעת שקיבלתי - כשהנקודות לא שלי בכלל. ומי שהיה צריך לטפל בזה - לא טיפל (כנראה). אז נתתי לאמא את הטופס, שהיא תעזור. לפני שבוע. היום, לתומי, שואלת מה קורה עם זה. מסתבר שבלאגן. וכעס. והוא כועס. והיא מרגישה באמצע (אבל כמובן, לא אומרת, אלא מעבירה נושא לנושא הרבה יותר מעניין - לאיזו מסעדה נלך בפסח). בקיצור - בלאגן. ואין על מי לסמוך. וכרגיל, מנפנפים את הרגשות במשפחה - אל מתחת לשטיח. ואסור להגיד שום דבר חוץ מ: שלומי טוב. כן, אני אזמין מקומות. כן, נורא בא לי לחגוג את גיל 30 עם ההורים שלי, כשכל המשפחה לא תהיה. ססססעמק. אני ממש בעצבים. נמאס לי מהמשפחה הזו. נמאס לי מזה שלא מעדכנים אותי בזמן. נמאס לי מזה שהכל מודחק ומוסתר ורק אני נלחמת שגם הג'יפה תהיה בחוץ. ונמאס לי שזה המקום היחיד שיש לי ללכת אליו. ברגעים כאלה, בא לי לארוז מזוודה ולהתחפף מפה. ובעיקר מעצמי.

setonr

New member
ללהבה- ששש כזאות אש להבה מזמן--

לא ראינו בסערה. איך אומרים החברה' קחי הכל ב"שאנטי" . אז לא סדרו את העניין .זה לא סוף אלא התחלה של משהוא אחר במובן הפילוסופי. מרגישים שאת לחוצה בטרם יום ההולדת שלך .זה עוד נופל בפסח עם המצות שגורמות לוברציוציות במוח ובמעיים. בפורום אחר שאני פעיל נמסר שאיזה רבי אישר לנאמניו להשתמש בויאגרה בפסח. למרות ספק הכשרות. תראי והשווי בין בעיותיך "הקטנות" לבעיות הרות הגורל של הדתיים. יום נעים לכולנו- נא השתמשו בדמיון מודרך וראו דרך ה"סמוג" של השרב את הרי שוויצריה וחייכו בגדול שנהנתם ללא כרטיס טיסה...ביי

סטנור - אתה לא יכול להיות יותר רחוק

תסלח לי, אולי אני אמורה להתאפק, אבל התשובה שלך היא פשוט זלזול במה שבן אדם (במקרה הזה אני) מרגיש. כשלך יש בעיה כלשהיא, אתה לא לוקח את העניין בשאנטי, אז לייעץ כך לאחרים - לא ממש עובד. יום ההולדת שלי, בניגוד אליך, לא משנה לי כלל וכלל. אני לא אוכלת מצות. הבעיות שלי אינן קטנות ואינן פחותות מבחינתי מבעיית הרעב בסומליה - כל אחד והבעיות שלו. אין כאן יחסיות ואין מתימטיקה בענייני רגש. כבר ראיתי אותך עונה כך לחברי הפורום, ומשום שאינני רואה בעצמי נושאת הדגל עבור אחרים - לא הגבתי בשמו של אף אחד. מאחר והפעם זילזלת בי, אני מרשה לעצמי לענות. אני לא מבינה מאיפה מגיע הזלזול שלך באדם שפותח את ליבו ורגשותיו. זה עניינך. אני מבקשת ממך שלא לעשות זאת שוב. תודה.

broken child

New member
../images/Emo46.gif

סטנור,אם אינך בנעליו של בנאדם,אל תתיימר להבין ולשפוט. מקריאה שלי כאן אותך,למרות שאיני מגיבה,לפעמים עדיף שתשקול מילים לפני שאה מקליד אותן-ואף תקרא לפני שאתה לוחץ "שלח". ההודעה שלך ממש לא אמפאטית ולא מתחשבת. ממש לא במקום.

Neora Barak

New member
להבונת חמודה, קבלי ../images/Emo24.gif גדול !!

אני יכולה להבין את הכעס כששומדבר לא מסתדר, ואי אפשר לסמוך על אחרים, והכל נראה נורא בבלגן, אבל כבר הבנו שאנחנו לא ממש יכוולים לשנות את הסביבה, אנחנו יכולים לנסות לשנות את היחס שלנו לדברים שנורא מעצבנים אותנו, דרכים איך לא לקחת ללב לא אומר לך, כי אין פיתרון קסם, הדרך היחידה היא לא להיות שם כשזה קורה, ולנסות לסדר את החיים ככה, שמי שלא טוב לנו במחיצתם, לא נהיה שם, ואם צריך ואין ברירה אלא להיות- לנסות לעשות דיליט, אני מאחלת לך מכל ליבי אכן בגיל 30 לחגוג את הפסח אחרת, תתנחמי בכך שאת עושה הכל שזה יקרה, ושוב חמודה- מחבקת אותך, ומקווה שיהיה בסיידר

רננהלי

New member
להבונת

אוף. זה באמת קשה ומעצבן. אני שולחת לך
אני לפעמים כשאני נמצאת במקומות כאלה כואבים ומעצבנים, אני פשוט נותנת לעצמי להיות שם. בוכה וכואבגת ומתעצבנת. ואחרי שהייתי שם יותר קל לי לקבל את זה ולצאת, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי. אני מבינה שזה דבר שחוזר שוב ושוב. ושהקשר שלך להורים שלך עוד יותר קשה ומכאיב לך כי אפילו עוד לא בנית לך משפחה משל עצמך שבה את יכולה להשתדל ולבנות דברים באופן טוב וכרצונך יותר. אני יכולה לנסות לעודד אותך, אבל לא בטוח כלל שאצליח. אני פשוט חושבת שאת תגיעי לזה לבד. את תתעודדי (אותי זה לפעמים קצת מעודד שאני יודעת שאני גם מסוגלת להרגיש אחרת. שלא באמת כל העולם נופל עליי, אלא אני אקבל יותר פרופורציות אחר כך. אבל לפעמים לא בא לי לחשוב ופשוט בא לי להתעצבן ולהיות עצובה). אז אני שולחת לך חיוך גדול גדול. וכשתצטרכי אותו, או תוכלי להשתמש בו, תעשי את זה.
לילה טוב מתוקה

opalit

New member
להבה

רוצה להגיד לך אני מאוד מזדהה. ובגלל שאין לי מה להגיד יותר- אז משהו שחברה אמרה לי כשהייתי בדאון רציני דומה + בעיות אחרות: "תחבקי את הכאב ותתחברי אליו הוא שלך נטו" ואז היא הוסיפה-"לפחות הוא שלך" אולי זה מצחיק אבל זה עזר ואם בלבלתי לך את השכל אז - סורי... ועוד משו:

opalit

New member
ניסיתי להוסיף

תמונה מצחיקה ומתוקה ולא הולך לי... אז

mimi131

New member
התעודדי יקירה-גם החג הזה יעבור|בלון

גם החג הזה כמו כל דבר יעבור בסופו של דבר. ואת לא חייבת להיות איפה שלא נעים ונוח לך. משפחה זה לא בית סוהר. לא משהו שצריכים לסבול בגללו אם לא רוצים. בהצלחה לך וחג שמח - בכל זאת.

אוי, להבונת.... :(

לטאטא את הבעיות מתחת לשטיח... :-\ מוכר. אבל את יודעת, לא כולם חזקים כמוך... לא כולם יודעים איך להתמודד עם הג'יפה, כשהיא בחוץ. אולי מזה נובעת ההדחקה. ומצטערת שאת צריכה ככה להלחם. אבל, במקרים כאלה, אפשר לשתף גם אנשים אחרים, שלא מטאטאים את הבעיות שלך מתחת לשטיח, אלא מקשיבים, ומנסים להבין, לעזור.. כמו חברים למשל... לא? (משהו שאת בחכמתך הרבה הזכרת לי שטוב לעשות אותו, ממש לא מזמן). עדיין יש לך על מי לסמוך. תהיי בטוחה.
ומכירה את הרצון להתחפף. אבל בריחה לא פותרת כלום.. מי כמוך יודעת, מלכת ההתמודדויות.... :) ואני בטוחה שאת מתמודדת עם הרגשות האלה בדרך טובה, כמו שאת יודעת כל כך טוב לעשות. וחוצמזה, לא בדיוק מבינה בבעיות שאת מדברת עליהן - אבל מקווה שהדברים יסתדרו לך למרות הכל... ובקשר ליום ההולדת - את הרי לא חייבת לחגוג רק עם ההורים, נכון..? :) אני בטוחה שיש עוד הרבה אנשים חביבים שירצו לחגוג איתך בנפרד :) מקווה שאת לא מתבאסת מדיי שהקפצתי ככה.... ושולחת
גדול גדול ואוהב אוהב. ובלי קשר, חייבת לך
ענקית, על כל הדברים החכמים שאת מלמדת אותי. אז תודה.

דברים מסתדרים, זה נכון../images/Emo13.gif

ואת היומולדת אני ממש לא אחגוג עם ההורים. כלומר, גם עם ההורים - זה בטח יותר יככב מאשר סדר פסח (המשפחה שלי מאד מאד רחוקה מהדת והמסורת), אבל התכנון הוא בהחלט משהו עם חברים טובים ויין.

broken child

New member
יקרה שלי ../images/Emo24.gif

שמחה להגיב רק "אחרי". לא כי לא רציתי להגיב לפני,אבל רק עכשיו קראתי. הורים,הורים,I KNOW... ובכל זאת הרמת את עצמך יקירתי. ודברים הסתדרו. [מקווה להיות חלק מה"חברים טובים ויין" אבל אני לא שותה אלכוהול
] אוהבת אותך.

למעלה