אני חושבת...
B brunu New member 12/8/03 #1 סססס באסה באסה אני מכין לי דיסק עם שירי האהובים מקאזה ואני ימים לא מוצא D?nde Eston Los Ladrones מעצבןןןןן אגב מכיוון שאני [ובטח עוד כמה] לא בא למפגשים מה דעתכם שנעשה מפגש בצ'אט?
סססס באסה באסה אני מכין לי דיסק עם שירי האהובים מקאזה ואני ימים לא מוצא D?nde Eston Los Ladrones מעצבןןןןן אגב מכיוון שאני [ובטח עוד כמה] לא בא למפגשים מה דעתכם שנעשה מפגש בצ'אט?
S Shakira paradise New member 12/8/03 #2 ../images/Emo4.gif אמממ ../images/Emo105.gif אין ביות ברונו אולי תנסה לבוא .. ?
B brunu New member 12/8/03 #4 ../images/Emo3.gif אני לא ממש מתאים למפגשים כאלה...גם מסלולארי משכנעים אותי חח
P perrinat New member 12/8/03 #5 ../images/Emo79.gifולי יש את...../images/Emo103.gif הדיסק DELL הדיסק MTV UNPLUGGED הדיסק GRANDES EXITOS שבכולם יש את השיר...... וחוץ מזה זה שיר שאני פחות אוהבת........ [ואולי אם תשנה את Eston ל-Estan זה יעזור.... ]
../images/Emo79.gifולי יש את...../images/Emo103.gif הדיסק DELL הדיסק MTV UNPLUGGED הדיסק GRANDES EXITOS שבכולם יש את השיר...... וחוץ מזה זה שיר שאני פחות אוהבת........ [ואולי אם תשנה את Eston ל-Estan זה יעזור.... ]
B brunu New member 12/8/03 #7 חחח לא זה סתם העתקתי ככה גם לי יש אותו בDELL ובאנגפלאד אבל אני רוצה אותו בדיסק שלי חח ומה דעתך בנוגע למפגש צ'אט?
חחח לא זה סתם העתקתי ככה גם לי יש אותו בDELL ובאנגפלאד אבל אני רוצה אותו בדיסק שלי חח ומה דעתך בנוגע למפגש צ'אט?
S Shakira paradise New member 12/8/03 #14 ../images/Emo2.gifאתה יכול להודיע לי מתי זה מוכן? פשוט זה ממש מעניין אותי
N NuFiFiT New member 12/8/03 #15 למה את לא באיציק../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo85.gif
S Shakira paradise New member 12/8/03 #16 ../images/Emo3.gif ני באינביזיבלאט ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif שלחי לי הודעה גם אותך אנ לא רואה
../images/Emo3.gif ני באינביזיבלאט ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif שלחי לי הודעה גם אותך אנ לא רואה
B brunu New member 12/8/03 #19 וואלה זה היה לא נחמד היחס אליי השתנה....זה בגלל שבת? שקיללתי את המציף?
S Shakira paradise New member 13/8/03 #20 ../images/Emo24.gifברונו זה היה בצחוק../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif