סעיף השכלה בהגשת בקשה במסלול SW

סעיף השכלה בהגשת בקשה במסלול SW

שלום לכולם
אנחנו רוצים להתחיל בתהליך ולהגיש את המסמכים אנחנו מתכוונים להגיש את הבקשה על שמו של בעלי מכיוון שלו יש ניסיון של 8 שנים במקצוע נדרש הבעיה - את התואר הראשון הוא יסיים רק בספטמבר 08 אפשרי להגיש את המסמכים עכשיו? כי הרי עד שמישהו יעבד את הבקשה... או לחכות עד שתהיה לו תעודת BA ביד? מה בכלל קורה במקרה כזה: הניסיון שלו בתחום ה-IT <לא זוכרת את מס' המקצוע> ה-BA שלו בכלל במנהל עסקים כלומר, בתחום הלימודים שלו אין לו ניסיון והניסיון שלו בתחום שאין לו השכלה אקדמית המצב הנ"ל בעייתי? אנחנו יכולים להגיש את הבקשה על שמי לי יש MBA ו-3 שנות ניסיון בתחום ייעוץ עסקי ושיווקי המקצוע שלי גם כן נדרש, אך מקבל פחות נקודות ואם כבר אני שואלת, אז אציק עם שאלה נוספת ללא קשר להגשת הבקשה אני מתכוונת לנסות ולהתקבל לדוקטורט באונ' טורונטו או BC <מי שיקבל אותי> אם אתקבל, מה קורה עם הבקשה? הבנתי שבעלי יהיה זכאי לויזת עבודה אך האם הדבר יזרז את עיבוד הבקשה? ישפר את סיכויי ההגירה? בתודה מראש וסליחה על האורך

הי

אני יכולה לענות לך רק על הסעיף האחרון. העובדה שתהי פה על ויזת לימודים ובעלך על ויזת עבודה לא יקדם בשום צורה את קבלת ה PR אלא אם כן הוא ימצא מעסיק קנדי שיגיש עבורו בקשה במסלול המקוצר.

הכוונה כמובן ../images/Emo13.gif

שבעלי ישתמש בויזת עבודה, כדי אהממ למצוא עבודה
ותודה על שאר התשובה
ואם כבר, אז עוד שאלה בנושא אם אני מתקבלת ללימודים, אני מקבלת ויזת לימודים ובעלי את ויזת העבודה לפני שאנחנו מגיעים לקנדה בפועל האם יש טעם להתחיל לחפש עבודה מישראל, כשיש בידיו כבר את ויזת העבודה? או שזה חסר טעם לפני שמגיעים פיסית לקנדה?

בוביקון

New member
להתחיל תמיד אפשר

זה הרבה יותר אפקטיבי כשיש לך מספר טלפון קנדי. אבל זה כמובן תלוי תחום, נסיון, השכלה וכו'...

בוביקון

New member
תשובות

בגלל שזה המסלול המפושט תגישו כל עוד אתם מגיעים לניקוד הדרוש בעת שיבקשו ממכם את המסמכים. אין שום קשר בין התואר לניסיון העבודה, התואר יכול להיות במשהו אחד והנסיון במשהו אחר. מה שכן, הנסיון צריך להיות במשרה מלאה. אם אתם רוצים להגיש על שמו, תבדקו עם ניקוד מקסימלי באנגלית ובצרפתית אתם מגיעים ל-67 נקודות. אם כן, תגישו ובשלב ההוכחות תמירו את הציון בצרפתית בניקוד על התואר. בהצלחה,

השאלה היא ../images/Emo24.gif

מתי בערך צפויים לבקש מאיתנו מסמכים? הרי מגישים קודם כל את הטופס עצמו ואחרי פרק זמן מסוים, שאיני יודעת מהו, מבקשים את המסמכים שמוכיחים את מה שכתוב בטופס. אם נגיש עכשיו, למשל, ונצהיר על התואר ויבקשו מאיתנו מסמכים בעוד שנה אין שום בעיה
כי אז התעודה תהיה בידינו ותודה על התשובה כמובן

בוביקון

New member
את אופטימית יקירה ../images/Emo3.gif

שנה יש לך בכיף, לדעתי יש לך גם שנתיים, ויש כאלו שיטענו שיש לך אפילו יותר. אני לא בטוחה שאת יכולה להצהיר על תואר שאין עדיין, אבל תכף יבוא המושבניק עם תשובות מוסמכות. אני חושבת שכן אפשר להצהיר על שפה בניקוד מקסימלי ואז להחליף את הניקוד במשהו אחר (במקרה שלכם תואר). קחי את כל תשובותיי בערבון, מושבניק יודע הרבה יותר ממני. מה שכן, תגישו כמה שיותר מוקדם, זמני ההמתנה לא מתקצרים, אנחנו כבר כמעט שנתיים אחרי ההגשה (במסלול הישן) ועוד לא שמענו מהם.

אכן כן. אם מגיעים ל 67 על סמך ניקוד מקסימלי

בשפות,(ולדעתי אפילו 65-66 ) אפשר לפתוח תיק להמתנה, אם בתקופת ההמתנה מקבלים תואר אפשר על פי הצורך, לחשב מחדש יחד עם התואר, ואז אם יש 67 בלי צרפתית אפשר לא להיבחן בצרפתית, וגם להתאמץ קצת פחות בהכנה לבחינה באנגלי הכל לפי הניקוד הנדרש במקרה המסוים.. מה שחשוב זה שבהגשת המסמכים הסופית יהיו בפועל 67 נקודות, ובהגשה הראשונית של המפושט יהיו 65-67 נקודות תיאורטיות על סמך השפות. כניראה שאי אפשר בהגשה המפושטת להסתמך על נקודות ש"יהיו" בעתיד על סמך תואר שעוד לא התקבל.

Astroo

New member
זה מוזר שלא שמעתם

יש כבר מגישי פברואר 06 שקיבלו מכתב של 3-4 חודשים.

Astroo

New member
זה מוזר שלא שמעתם

יש כבר מגישי פברואר 06 שקיבלו מכתב של 3-4 חודשים.

niki22il

New member
ניסיון...

הניסיון של משרה מלאה... האם כך זה גם לקוויבק או נסיון של חצי משרה מספיק טוב?

למעלה