סעמעמעמעמעמעמק!!!!!!!!!!!

סעמעמעמעמעמעמק!!!!!!!!!!!

תתעוררו כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אין פה פורום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אינעל העולם איפה המנהלות האלה???? איפה יניב??? איפה מורן(לומדת)....................... לפחות למורן יש תירוץ טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ואור מנסים להחיות פה וכלום לא קורה!!!!!!!!!! מאי גם כותבת פה ושם מגיבה וכאלה...אבל איפה כולם?!?!?!?!?! תכתבו כבר זה פורום רק בשביל שם או משו כזה????

עקשנית אה? ../images/Emo3.gif

טוב אני אספר לך ... דנה היא רוצחת היא עוקבת אחריך ... לא משכנע נכון ?

Ma E

New member
חחחחחח דווקא כן../images/Emo13.gif

דנה תיזהרי
אני חגורה כחולה בקארטה
אני יפתחח לך תתחחחחחחחחתתתתתתתתתתת
חחחחחחחחחח

ShaDoW GiRl

New member
שלומלום!

אוקיי הסבר קצר- קרינה נסעה ביום ראשון אם אני לא טועה.. ואני אנוכי מביאה לכם את התנצלותי הכנה- היו לי הרבה מידי סיבוכיאדות מזה שאני אוכל להעלות אותם על הכתב.. אני וקרינה תאמינו ליסדגש| ממש ממש ממש עובדות כדי לפרסם את הפורום- אנחנו פה כל יום ואפילו אם אנחנו לא רושמות הודעות. דרך אגב- למי שיש "Yes" מכיר אולי את הערוץ yes zone שפועל בשיתוף עם תפוז אנשים- מדי שבוע היה- יש שם טריוויה- כעיקרון ביקשו ממני ומקרינה שנרשום כ-20 שאלות על פינק ואז יהיה כרדיט לפורום כמובן. היה אמור להיות שבוע טריוויה עם השאלות שאני לא בטוחה אם היה *לא שאני ראיתי* סך הכל אם היה אז אני בטוחה שכן הביאו לפורום קרדיט. אני יודעת שזה לא מספיק- ומעכשיו - אני אביא את כל ההשתדלות שיש בי לפורום הזה!

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif *נוכחת* ../images/Emo3.gif

ובאמת יום ראשון נסעתי, ובאמת שכל יום אנחנו נוכחות.. וזה לא אומר שאנחנו צריכות להגיב לכל הודעה

צודקת אבל עם 5 אנשים אי אפשר לבנות

פורום ... אני בעצמי אין לי תירוץ לא הייתי פה איזה חודשיים (מתוכם איזה חודש וחצי שלא היה לי מחשב אז יש לי תירוץ חלקי) אבל לדעתי המנהלות צריכות לפרסם את הפורום או משהו כזה אם לא הוא ימשיך להיות ככה...

קודם שהמנהלות יהיו בפורום בעצמן

שים לב למטה...מתי היו ההודעות האחרונות של כול אחת מהן..... לא יודעת אותי זה מרתיח

צריך לדבר איתן או לבקש שימנו עוד

מנהל אחד... לי כבר אין רעיונות להחיות את הפורום

Ma E

New member
הגעתי למסקנה../images/Emo70.gif

אם כל אחד בתוך תוכו.. יחליט שהוא רוצה להחיות את הפורום אפשר לעשות את זה... (חחחח זה כמו שהמורים אומרים לכיתה שעושה רעש.. "אם כל אחד יהיה בשקט בעצמו יהיהה שקט כיתתי.." אז תחשבו על זה
)

Ma E

New member
מאי חמודה../images/Emo13.gif

שמאי כותבת הודעה אתם לא מתייחסים
כדאאאאאאאי לי להאריך את השיער כמו בקליפ פאמלי פורטרט
או להיסתפר שוב לקוצים.. למרות שגם האורך שיש לי עשכיו זה חביב
(קוצים ארוכים.. ואני עושה כמו פינק ב feel good time יוווווווו אני חולה על השיער של פינק
תמיד יש לה משהו מגניב אחרררררררר

כפרה על מאי

רעיון טוב רק שלא נראה לי שמישו פה יישם את זה.... :/ ו....בפאמלי פורטרט היה לה שיער ארוך?!?!!?!? בלייק א פיל היה לה! בכולופן זה יפייפיה הכול יפה עליך בובע

Ma E

New member
זה לא ממש ארוך..

זה באמצע כזה
והיא לוקחת את השיער אחורה... זה יפה

למעלה