סעמקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

יעל 13

New member
סעמקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

היום הייתי בחוות סוסים עם הבצפר כי אני עושה בגרות בסוסים... הקיצר... רכבתי 4 שנים ואני חוזרת אחרי החגים לרכב שוב
היום בחווה הביאו לנו סוסה קצת עצבנית... הפרידו אותה מהסייח שלה לפני שבועיים והיא קצת עצבנית מזה... המדריכה אמרה לי לבוא לנקות לה את הפרסות... אז כמו ילדה טובה ניקיתי לה
ואז המדריכה אמרה להוריד לאט את הרגל של הסוסה... הורדתי הכי לאט בעולםם!!!!!!!! פתאום הסוסה הורידה לי בעיטה לרגללל!!!!!!!! איך שהיא הביאה לי את הבעיטה יצא לי ישר "אח! כושעלהאמ אמא שלך!!!!!!!!!!!!!" אני מסתכלת לצד... פתאום אני קולטת את המחנכת שלי דופקת עליי צחוק אבל מה צחוקקק!!!!! כמעט השתינה מרוב צחוק שםם!! אמרתי לה "מה את צוחקת?!" ואז נשענתי על עמוד... היא באה אליי כולה מתפוצצת מצחוק ואומרת "חחחחחחחח יעלה את בסדר?" אמרתי לה "לא!!!! אני נראית לך בסדר?!?!!!" והיא ממשיכה לצחוקקקקק!!!!!!!!!! המדריכה אמרה "מי רוצה לקחת את הסוסה למגרש?" ואז מסתכלת עליי... אמרתי לה "לא לא לא אל תסתכלי אליי אני לא מתקרבת לבהמה הזאת!" אחר כך חברים שלי קצת רכבו ואני כמובן לא יכלתי עם הרגל... מזה כואב לי... יש לי קצת כחול
שבוע הבא אני ארכב ואני אביא והמחנכת שלי מביאות מצלמה
אימצתי שם כלבה שקוראים לה פנדה
מזה מתוקההה!! קטנה כזאת
ואז חברה שלי באה אליי "נו יעל תביאי לי גם קצת!!" ולוקחת לי אותה
התחלנו להתווכח בצחוק אז המחנכת שלי באה ואמרה "מה קורה לכן?" אז אמרתי לה "רינת היא לקחה לי את פנדה!!!" חחחח רינת אומרת "אני אפתור לכן את זה" ולקחה את הכלבה אליה
חצופה
מחר עושים מלחמת מים בבצפרררררררר
גיליתי שאני ב5 יחידות באנגלית

סחטיין עלייך.

ומזאת אומרת בגרות בסוסים?....... נישמע כמו מתנה -בואי! ניתן לך 100 !

Koala Girl

New member
בגרות בסוסים

זה משהו שיש בבי"ס למפגרים כמו שלנו
(גם לי היה
) סתם עוד יחידת בגרות - לפחות זה אעלה לי ת'ממוצע חח

יעל 13

New member
זה לא מפגר!! זה אחלה דבר!!

הכי מצחיק בארץץץ במקום להרחיב מקצוע משעמם אז מרחיבים אצלנו או ג"ג או תולדות האומנות או סוסים... הבגרות בסוסים זה על הגוף של הסוס ואיך מטפלים ומנקים ורוכבים ומאכפים אותו... הקיצר אחלה דבר
ותודה

Koala Girl

New member
אני יודעת מזה../images/Emo122.gif

אבל אם זה במקום מורחב באמת שווה... אצלי זה היה בנוסף

למעלה