ס'עמק, זה כנראה אף פעם לא ישתנה

arieltr

New member
ס'עמק, זה כנראה אף פעם לא ישתנה

למה, אבל למה, שתמיד, אבל תמיד, 100% תמיד בלי אפילו עשירית אחוז חזרה, כלומר מדובר על תמיד בסגנון שלא זז מיקרונאנומילימטר לשום כיוון, כן כזה תמיד, שאני חוזר, ואני הרי תמיד חוזר, למה אני חוזר זה ברור לגמרי אז אני בהחלט חוזר, ואז שאני חוזר, תוך פחות מיממה, איפה בעצם הרבה פחות מ-24 שעות, למה, אבל למה, שתמיד, אבל תמיד, 100% תמיד בלי אפילו עשירית אחוז חזרה, כלומר מדובר על תמיד בסגנון שכבר הובהר כאן למעלה כמה הוא פשוט לא זז לשום כיוון, כן כזה תמיד, שאני חוזר, ואני הרי תמיד חוזר, ולמה אני חוזר זה ברור לגמרי אז אני בהחלט חוזר, ואז שאני חוזר, תוך פחות מיממה, איפה בעצם הרבה פחות מ-24 שעות, כאמור, אני הממ... קצת רעב ואז אני עוד פעם, כמו אחרי כל פעם שאני חוזר, ואני הרי תמיד חוזר, אני תמיד, אבל תמיד, מקבל את הג'אנאנה במלוא תפארתה.

אני רוצה לקום בבוקר, לצאת לרחוב, ובמקום לראות בכל פינת רחוב סושי כזה וסושי אחר או אסייתי כזה או אנערף אחר, אני רוצה שהם יהפכו לחומוסיות. לפלאפליות. לחציליות. לחמוציות. לשוארמות. לסביחיות. למאפיות, ללחמים, לפיתות. לפיתות עם זעתר. לסמבוסק עם ביצה. ובולגרי. למלווחים. לג'חנונים. ודברי מאפה. אוי דברי מאפה. אוי יוי יוי דברי מאפה. אני מבטיח בזאת שרולדין את הרגל לא יפשטו בעתיד הקרוב היות ודאגתי אישית לתרום להם ממיטב כספי בשבועות האחרונים, ובהנאה מרובה בהחלט. כל שקל שהם קיבלו שווה יותר. וגם מאפיית נאמן בהחלט תמשיך לעמוד על רגליים איתנות. קח מאפה ושב יפה. ועוד עשרות כאלו שכבר התחלתי לחשוד שבכוונה הם נמצאים בכל פינת רחוב שאני הגעתי אליה. זה לא חוקי כל העסק הזה. לא הגיוני, נו. צריך לאסור אותם, שיתביישו איך ההם בממשלה בכלל מאפשרים את זה שם.

אז מתעוררים פה, שיעשו טובה גם פה, ויהפכו ממחר בבוקר לכל אלו. ואם לא הזכרתי אז גם לחומוסיות. ועוד חומוסיות. חומוסיות חומוסיות חומוסיות. חומוסיות.
לא רוצה יותר את הג'אנאנה הזו שתמיד, אבל תמיד, הולמת בי שוב ושוב שאני חוזר. ולמה אני חוזר זה ברור לגמרי אז אני בהחלט חוזר.

וזה לא רק אני. באמת. זו גם האשה. והיא אפילו לא נולדה/גדלה או אכלה בישראל מעבר לשנה שנתיים.

זהו. נקווה שיעבור מחר בבוקר.
אם למרטין היה חלום, מה אני עז.
עכשיו הולכת עושה פרוסה עם וג'ימייט ונחנקת לבד בחושך.

למעלה