סעמק עם מיקו הזאתיייייי

RevitallicA

New member
סעמק עם מיקו הזאתיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה היא מעירה אותי בבוקר
זה אינו מגיע לי...
מה קרה
בגלל שבנאדם לא מגיע לתגבורים, שהוא הבטיח להגיע אליהם, המורה שלו צריכה להתקשר אליו ולהעיר אותו בבוקר
אוווווף ועכשיו אני סתם עייפה ולא ממוקדת...
יותמי...

NiGa

New member
חחח.. יותמי..

שתבח לא הבנתי - מיקו?! WTF איז מיקו? וקדימה שהמורה מתקשרת להעיר אותך - את צריכה לעשות לה בלגנים כזה. "עזבי ת'ך המורה, לא נראה לי אני באה..." וכאלה.

Firz

New member
מה איך אתה לא יודע?!

מיקו זאת חגית הורוביץ ימח שמה וזיכרה מספר החיים! היא המורה האהובה לספרות ולעוד מקצוע נו אממ איך קוראים לו... סימתי איתו כבר... אההההההההה חיבור... ומיקו בגלל שהיא דומה לדביבון ו... מיקו הדביבון!

Firz

New member
זו דמות מסרטים מצוירים

אוי יותם איזו ילדות אשוקה ... או עשוקה? לא יודע איך כותבים! ואממ אנדרי זו גלידריה ויש סניף בראשון וגם ביפו

Uv Kruvi

New member
מממ...

זה לא הדביבון מפוקהונטס? לפי מה שאני זוכר, פעם שין הסבירה לי...

יאפה

New member
מה??? אין כזאת גלדירייה

אני כל ערב נמצא בגלידרייה ולא שמעתי על אנדריי-אבל גלידייה טובה נמצאת שם קצת לפני קניון הזהב אם באים מחולון...לאט זוכר ת'שם..

Uv Kruvi

New member
לא לא לא....

זאת גלידה בארשבע... היא גלידרייה טובה סה"כ... אבל מה זה האנדריי הזה? זה רוסי או משו?

NiGa

New member
נראה לי ששמעתי על הגלידה הזאת

משהו שקוראים לה אלכסנדר או משו כזה... דיי אני לא מאמין זו פריצת דרך!! חן- אולי נתחיל ללכת לאנדריי הזה במקום ללכת לגלידה הזה ליד קניון הזהב שם?

Katy Cat

New member
לא הייתי באנדריי אבל הבנתי שזו

גלידריה ממש טובה.. יש שם תור ארוך מאד כל יום שישי.. את זה אני יודעת.. ושמעתי שזה בכלל משהו מיפו ואין קשר לרוסים...

NiGa

New member
דייי חן!!

אני לא מאמין שאנחנו אוכלים בגלידריה שם בלישנסקי פינת הרחוב של קניון הזהב כל הזמן הזה - ולא שמנו לב שיש שם את המקום הזה שנקרא אנדריי!! ועוד עם מוכרים ערבים מיפו?? ולא רוסים?! מי היה מאמין?!

Uv Kruvi

New member
מוכר לי מאיפשהו...

נכון זה מעצבן שעושים את זה? אהם אהם...

למעלה