סעמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סעמק!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה כל כך קשה למצוא בחור טוב?מתוק?חמוד?עם אופי???? בחור שלא מחפש רק לזיין! בחור שלא רוצה להשכיב על הפעם הראשונה! בחור שלא ינסה לגעת בי על ההתחלה! שבחור שירצה קודם להכיר אותי לדעת מי אני מה אני מה אני אוהבת.. בחור שאוכל לבלות איתו ולהכיר אותו לפני כל החרא המיני הזה! בחור חמוד!שיודע לפנק ולא איזה זבל שישים זין! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תלוי מה את משדרת.

אני מכירה בנות שמתחבטות בשאלות כמוך.הבעיה שלהם שהם משדרות רקקק מיניות!אז מקבלות פניות מיניות.שימי לב אולי את משדרת טאצ` מי בבגדים,בדיבור,בהתנהגות?..גברים טובים יש המון אם תחפשי-בטוח תמצאי. בהצלחה

TrUlY NiCe

New member
את מוזמנת להעביר סקאלה ותגיעי אלי..

וואלה למה לפסול .........

אומר לך משהו בכנות אמיתי בלי הכללה

א. רובנו הגברים בחורים טובים ומתוקים וחמודים. חבל שזה לא בה לידי ביטוי. ב.הגברים רובם מתאימים או דומים לבחורות איתם הם יוצאים. ג.רובנו הגברים בלי מסכות. ד.והעיקר המוח של הגבר חושב "שהוא יודע" מה שהאישה צריכהו זה סקס. ה.ולמה זה תחשבי --מה תגיד בחורה לחברתה בשיח חברות בטלפון - הוא לא נגע בי כזה קר אפילו לא מיזמז אותי ןאפילו לא רצה לשכב איתי ואפילו לא חש אותי -אולי הוא הומו בארון? אולי הוא בתול .ואולי הוא דפוק .הוא חנון. ו.אז בעצם מה מצפים מאיתנו להיות ישירים וחמים מלאי אהבה ורגש ז. או להיות ממושים ורק ללטף ולהחזיק את היד ולהקשיב ולדבר בפרחים. ח. .אולי שילוב של הכול -אבל איך נדע לא רשום לבחורה על המצח אני כזאת או כזאת . אבל אני אומר את דעתי מה שבחורה זורעת זה מה שהיא קוצרת . לבחורות יש תחושות בטן ושכל לרוב יותר מגברים והגיע הזמן שתשתמשו בהם הם מסתכלים לרוב כמה הוא חתיך. ולרוב אילו גם מה שנשרפות.ובוכות . גבר מזהה זאת ומנצל זאת לרוב . .

למעלה