סעמק

מיטללל

New member
סעמק

(הידעתם שאני בחיים אבל בחיים לא מקללת?) אני כבר עם הודעה פתחה איזה 7 דקות מנסה להכריח את עצמי לחשוב על איזה טופיק מרתק...
ולא הולך
איזו קללה אתם הכי אוהבים ? אתם מקללים רבות? מה תעשו עם בן זוג שאובר מקלל? א. אותכם. ב. את הסביבה. ג. סתם מתבטא כך.

pain is MY love

New member
סעמק ערס!

חחחח זאת הקללה הכי מטומטמת בעולם לדעתי.... בכל אופן באת בשרשור מעניין. אז ככה: "כוס אמא שלך יא זונה" זאת קללה שהפכה כבר למחמאה ביני לבין החברות שלי חחחח כבר לא באמת אפשר לקרוא לזה קללה... אני מקללת רק ב"כוס רבאק" "כוס אמק" ו"**** מי שעשת אותך" וכן אני מקללת המווווון יש לי פיוז נורא קצר. לא יפריע לי שבן זוגי יקלל כל עוד הוא לא איזה ערס מצוי אלא בן אדם נורמאלי עם עצבים שבריריים... כמוני..

ילען דינק!! (ינעל דינק?)

אני אומרת הרבה אינעל דינקקקקקק או בלאטטטטטטט... ויש עוד כמו- אמא שלהם ****, כוס אמא של.. מתה על אינעל דינק! ואיך שאני אומרת את זה
שיקלל.. אבל לא אותי!!

hfgh

New member
כוסומו ערססססס טוב???

הנה קללה עוד יותר דפוקה...
חופשי מקללים עם החברים ובמיוחד עם האקסית... הכינוי שלה היה זונה
היינו מקללים אחד תשני חופשי כל היום, זונה הומו, שרמוטה שכונתית, יא מכוער ה5 סנטימ' שלך לא מספקים אותי כבר שנים, פרה שטוחה ( טוב אני יעצור כאן... ) וכו'... אני חושב שזה משחרר קצת לא? זה כיף להתבטא בחופשיות ולהגיד מה שבא לנו...והפתיחות בין בני הזוג באה לידי ביטוי גם בדיבור חופשי, כמובן כל עוד זה בצחוק, לא מוגזם ( כל מילה שלישית קללה ) ולא עובר את גבול הטעם הטוב. ד"א לפי תפוז את לא אמורה למחוק את כל השרשור הזה?

מידרדר הפורום...

הבנות פה מתחילות להיות חרמניות.. ולקלל.. זה מה שקרה לאחת חרמנית שקיללה את החבר שלי..

לאנה2

New member
אין ספק

שבכל השפות שיש ואני יודעת לקלל בכמה שפות ..... הקללה הבלתי מעורערת היא כוס אמק! וזו דעתי..... וכןס אמק אם אתם לא חושבים כמוני.............

Zoharrr

New member
סוקה!!!או אמא שלך שרמוטה!

אני ממש נהנית מזה... ואם היה לי בנזוג שמקלל, וול,לא היה לי ולא יהיה לי אחד כזה... רק בעצבים זה בסדר.

Cobe Anan

New member
איך את מדברת?!

האמת?אני לא יודע..דקלה פשוט גדלה בבית שלא מקללים בו..אבל מישהי שהייתי איתה לפני דקלה (WAY WAY BACK...ג€),דווקא בורכה באוצר מילים נרחב..לא יודע,לא מפריע לי.כאילו-סתם מילים..יותר יפריע לי שיגידו לי שאני נודניק,או טיפש או שאני עושה משהו ממש ממש גרוע (נניח..נוהג כמו סבתא,או מנגן כמו שימפנזה..),מאשר שישתמשו במילים אקזוטיות כדי לתאר אותי,את אמא שלי,את האיברים האינטימיים של אמא שלי,ואת הדרך שבה,לכאורה,מתפרנסת אמא שלי בעזרת אותם איברים אינטימיים..אז אם דקלה תגיד לי שאני בן זונה מזדיין בתחת,בגלל שגנבתי לה את השמיכה בלילה,אני לא אצא פראייר (מקסימום-קצת מכות..);אבל אם היא תגיד שאני ממש גרוע בתור חבר,זה כבר באמת יפגע. קיצר,כל מי שקורא לי בן זונה-או שלא מתכוון לזה ברצינות,או שהוא אפילו לא שווה את האוויר שאני אקח לריאות כדי לצעוק לו משהו בחזרה.ואם מישהי סתם מקללת-שיהיה.אבל אם היא משקיעה את הנשמה בכל ב` ו-ז`,אז אנ`לא`דע,היא נשמעת לי קצת פרחה..

שיז*** אותך הערבים

זה נפוץ אצלנו או לך תדחף אצבע ותריח או אינעל העולם אבל בחיים אני לא ידבר ככה לבחורה רק בין חברים

למעלה