סעעמק, אני עם מייקרוסופט גמרתי.

beitar

New member
סעעמק, אני עם מייקרוסופט גמרתי.

וואלק בא לי לקנות XP מקורי, רק בשביל שאני אוכל לזיין להם במוח עם הבאגים שלהם בטלפון..... עד שהם יתחילו לתקן את הבאגים. אני מצרף לינק לבאג אצלי במחשב, אין לי כוח לכתוב עליו כאן מאפס... תראו את התגובות... אני בשוק שיש באג כזה בסיסי באקספלורר שהם לא מתקנים.... זה כבר יותר פאטתי מבאג ה "שיוך גופנים" בחלונות 95 (וגם ב 98?) כשרוצים להדפיס בעברית מאתרי אינטרנט. על בעיות עוד יותר חמורות שיש אצלי במחשב (שהותקן בצורה מסודרת רק לפני שבוע) אני אתן הודעה אחרת, אחרי שאבין מה קורה ולמה...
מה שבטוח בימים הקרובים אני חוזר לעבוד יומיומית על הלינוקס, גם בתור "דסקטופ", נמאס לי !

lizard

New member
../images/Emo13.gif)

החוקיות הי כזו אם הדפדפן עסוק בטעינה של עמוד אחר הוא פותח חלון חדש. אם הוא סיים טעינה הוא פותח בחלון הקיים. מיכה

beitar

New member
אני חושש שניסיתי את החוקיות הזאת

עושה רושם שזה לא ממש עובד. כשאני עושה submit, לעיתים לוקח זמן עד שהמחשב טוען את העסק, אני פותח עמוד אחד, ה "שליחה של הנתונים" מתבטלת.. זה בא על חשבונה. באג מסריח.

lizard

New member
אם הם הצליחו לעשות

באגים אפילו בתוכנת ששבש שלהם אני לא מתפלא עקרונית ככה זה עובד אצלי. ואני תמיד מתרגז כאשר אני שוכח את זה.

matam haifa

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

בתווך של שנה אמורה להגיע WIN XP SECOND EDITION שאמור לכלול בו שיפורים רבים. לערך בשנת 2003 תצא מערכת הפעלה השונה לגמרי ממה שהכרנו עד כה, שם הקוד שלה כעת הוא LONGHORN

אני לא מבין למה העצבים

כמו שאני מכיר את עולם המחשבים, אם אתה רוצה מוצר יציב (יחסית) ובלי הפתעות מוזרות, אל תשדרג באופן אוטומאטי. XP זה דבר חדש. מה רע ב-2000? כנ"ל בכל מוצר (לא רק של מיקרוסופט, ולא רק תוכנות)

beitar

New member
זהו שזה דווקא היה 2000....

לכאורה מוצר יציב ומוצלח. עבד אצלי בצורה מחורבנת אני חייב לאמר.

beitar

New member
סתם סיגנון כתיבה לקוי שלי.

המערכת הייתה חלונות 2000. והיא פשוט לא עבדה כמו שצריך.

matam haifa

New member
אני הגעתי למסקנה

שהמון בעיות נובעות בגלל חומרה. זאת אומרת שלפעמים אפילו מדפסת שמחוברת ל-usb יכולה לעשות בעיות. עכבר usb יכול במצבים מסויימים לעבוד "לאט" פתאום, ואם מוחקים ברג´יסטרי משהו זה מסתדר (לא זוכר מה זה היה). גם מעבד (תתפלא) יכול לגרום לחלונות כחולים ןכו´ תוכנת Easy Cd Creator מחסלת אקס פי לחלוטין !!! ללא יכולת שחזור! לינוקס אכן יותר מוגן. וזה כמובן על חשבון ה"ידידות" ..

lizard

New member
זה לא נכון

לינוקס מאוד חברותית. היא רק בררנית בנוגע לחברים שלה

למעלה