סערה בים

שלום לך, אודה על פתרון החלום
רקע:
ימים שיגרתים

החלום:
נמצאת עם אנשים בבית קייט, על שפת הים, הים שקט , רגוע, ופתאום סערה בים- גלים ענקיים, מכה בחוזקה ובגובה רב על הסלעים בים
דבר ממש מפחיד , ואני אומרת וואו מה זה איזה פחד עומדת וממש פוחדת שהמים לא ייכנסו לתוך הבית........

אלישבע777

Well-known member
שלום לך, אודה על פתרון החלום
רקע:
ימים שיגרתים

החלום:
נמצאת עם אנשים בבית קייט, על שפת הים, הים שקט , רגוע, ופתאום סערה בים- גלים ענקיים, מכה בחוזקה ובגובה רב על הסלעים בים
דבר ממש מפחיד , ואני אומרת וואו מה זה איזה פחד עומדת וממש פוחדת שהמים לא ייכנסו לתוך הבית........
אנא יערונת כתבי רקע ספציפי לחלום. כל חלום מבוסס על ארועים קודמים, מחשבות, בעיות, תקוות שקדמו לחלום. גם ימים שגרתיים עבורך הם אינם ידועים לי ואני מתבססת הרבה על הרקע לחלום. החלום מראה שאין אצלך שגרה בכלל.

אנא יערונת כתבי רקע ספציפי לחלום. כל חלום מבוסס על ארועים קודמים, מחשבות, בעיות, תקוות שקדמו לחלום. גם ימים שגרתיים עבורך הם אינם ידועים לי ואני מתבססת הרבה על הרקע לחלום. החלום מראה שאין אצלך שגרה בכלל.
שבת שלום אלישבע, לא כתבתי את הרקע, כי הנך מכירה אותי.......
אני עובדת בחצי משרה , מחפשת משרה נוספת, בעיה כלכלית. רוצה לבקש לפתוח התיק ברבנות על הויתור של החלק שלי בדירה בגירושין
תקוותי שאצליח לקבל את החלק שלי.

יש עוד 2 חלומות חלמתי -
1. אתמול בלילה חלמתי - בבית שלי רץ עכבר קטן אפור מסתכל עלי , אני מסתכלת עליו ולא פוחדת ולא עושה כלום.

2. ארוך יותר..היום בצהרים חלמתי - רקע - בנישואין הייתי ביחסים מאוד טובים עם משפחת הגרוש......... וגם כיום כשנפגשים באירועים יחס מאוד חם. (האחים של בעלי גם גרושים)

אני בבית חדש גדול גרה עם הגרוש שלי מטבח גדול הרבה ארונות . זה יום שישי בערב, הזמנתי את המשפחה של הגרוש שלי מגיעים חמי ז"ל שני האחים של הגרוש שלי והגרושות שלהם.(בחלום הם נשואים) אנחנו מדברות , והגברים עסוקים בטלוויזיה. והגיסות שלי מדברות ביניהן ואני אומרת אני מיותרת אז פעם הבאה אני אלך מהבית בהתלוצצות.
במטבח יש הרבה סוגי עוגות , המקרר מלא בכל טוב אני הכנתי ארוחת ערב. הם מבקשים לשתות שתיה חמה , אני מחפשת בארונות כוסות יש כל מיני כוסות וגם ארוזים ולא יודעת במה לבחור מחפשת לא מוצאת משהו מתאים........ וגם בארונות מטבח יש קופסאות ריקות כאילו פירקנו דברים אבל השארנו בתוך הארון, ואני אומרת שכחתי לסדר את הארונות מטבח כמה עבודה יש לי כאן. . ואז אני רואה את גיסתי לוקחת סלק עם חלה ואוכלת , אומרת שהיא רעבה ואז גם מכינה שתיה חמה לעצמה ולחמי ז"ל .כי אני מתעכבת ולא מכינה להם עדיין. אני שואלת את הגרוש שלי , לחמם את האוכל הוא אומר לא עוד מוקדם.
תודה

אלישבע777

Well-known member
שבת שלום אלישבע, לא כתבתי את הרקע, כי הנך מכירה אותי.......
אני עובדת בחצי משרה , מחפשת משרה נוספת, בעיה כלכלית. רוצה לבקש לפתוח התיק ברבנות על הויתור של החלק שלי בדירה בגירושין
תקוותי שאצליח לקבל את החלק שלי.

יש עוד 2 חלומות חלמתי -
1. אתמול בלילה חלמתי - בבית שלי רץ עכבר קטן אפור מסתכל עלי , אני מסתכלת עליו ולא פוחדת ולא עושה כלום.

2. ארוך יותר..היום בצהרים חלמתי - רקע - בנישואין הייתי ביחסים מאוד טובים עם משפחת הגרוש......... וגם כיום כשנפגשים באירועים יחס מאוד חם. (האחים של בעלי גם גרושים)

אני בבית חדש גדול גרה עם הגרוש שלי מטבח גדול הרבה ארונות . זה יום שישי בערב, הזמנתי את המשפחה של הגרוש שלי מגיעים חמי ז"ל שני האחים של הגרוש שלי והגרושות שלהם.(בחלום הם נשואים) אנחנו מדברות , והגברים עסוקים בטלוויזיה. והגיסות שלי מדברות ביניהן ואני אומרת אני מיותרת אז פעם הבאה אני אלך מהבית בהתלוצצות.
במטבח יש הרבה סוגי עוגות , המקרר מלא בכל טוב אני הכנתי ארוחת ערב. הם מבקשים לשתות שתיה חמה , אני מחפשת בארונות כוסות יש כל מיני כוסות וגם ארוזים ולא יודעת במה לבחור מחפשת לא מוצאת משהו מתאים........ וגם בארונות מטבח יש קופסאות ריקות כאילו פירקנו דברים אבל השארנו בתוך הארון, ואני אומרת שכחתי לסדר את הארונות מטבח כמה עבודה יש לי כאן. . ואז אני רואה את גיסתי לוקחת סלק עם חלה ואוכלת , אומרת שהיא רעבה ואז גם מכינה שתיה חמה לעצמה ולחמי ז"ל .כי אני מתעכבת ולא מכינה להם עדיין. אני שואלת את הגרוש שלי , לחמם את האוכל הוא אומר לא עוד מוקדם.
תודה
הי יערונת, כל חלום נוצר בשעתו והוא תלוי באירועים שקדמו לו. גם אם הם שגרתיים ( לך) אני צריכה להיות מעודכנת כדי לדייק בפרוש. במקרה זה, אכן החלום היה שקוף וגם אני באמת מכירה אותך מספיק זמן, וזה לא הפריע לי הפעם. אכן מתוספת הרקע, לא חל שינוי מהותי מאז החלום האחרון שלך בפורום, אבל אני לא הייתי יכולה לדעת לבטח אם אני מעודכנת.

אלישבע777

Well-known member
הי יערונת,

פרשתי את חלומך גם ללא רקע עדכני. החלום לדעתי היה די שקוף, גם ככה.

הפתיחה לחלום נפלאה - את נמצאת בבית נופש על שפת הים השקט, - לא לבד, יש עוד אנשים . לכאורה שגרה מבורכת ונשקטה. אבל בנופש הזה - אין רגשות – לא שמחה, לא צחוק, לא הנאה, לא כיף.

לפתע המצב נעשה מאוד לא שגרתי! גלים ענקיים ומפחידים, מכים בחוזקה על הסלעים בים. ואת שלא הראית שום רגש בעת הנופש, עתה רועדת מפחד וחוששת מהצפת בית הנופש שאת נמצאת בו.

החלום אומר שהשגרה שלך היא נופש זמני בלבד. תיכף תתחולל סערה ביום (=ים) השלו שלך, והגלים יאיימו על ביתך ועל מי כל מי שנמצא בו. יש לך חרדה שהטוב הוא זמני. אם טוב, שלו , רגיל, שקט, אנשים רגועים מסביב – אין מה לשמוח על זה. זה רק השקט שלפני הסערה. החלום משקף שאת אינך אופטימית לגבי העתיד.

החלום מבטא את החרדות שלך ממה ממצב שעלול להתהפך תוך דקות ולהפוך את עולמך השלו והשגרתי. החלום קורא לך, להתכונן ל- "ברבור שחור" (צרה פתאומית - כלכלית , בריאותית או קיומית ) שעלול להגיע באופן מפתיע כרעם ביום בהיר. צרות הן תמיד צפויות אבל עם זאת הן תמיד מפתיעות.

אשמח לחוות דעתך על הפרוש.

אלישבע777

Well-known member
הפרוש לחלום על העכבר:

בניגוד לחלום על סערה פתאומית ומסוכנת בים שמפחידה אותך מאוד, העכבר הקטן מסמל צרה קטנה הצרה "מסתכלת לך בעניים" , אבל גם את "מסתכלת לה בעיניים" ונשארת שלווה ואינך פוחדת כלל.

עכבר ולו קטן, שרץ בבית – הוא בעל חיים שעלול להזיק ורוב האנשים ייכנסו די ללחץ מבעל חיים כזה.. ובעיקר נשים...

בחלום יש נימה אופטימית. הצרות שלך הן די קטנות בעצם, אולי לא נעימות אבל לא הרבה יותר מזה. את אינך חוששת מההתמודדות איתן ואת יודעת שאין צורך להיכנס להיסטריה ואין צורך לעשות כלום. הצרה או הבעיה, לא תפריע לך. יתכן שזה מה שאת מרגישה ביחס לתביעה שלך בעניין הוויתור של בדירה. החלום הוא אופטימי והוא מראה שיש לך ביטחון עצמי ואינך צריכה לדאוג עכשו לפתרון הבעיה. היא אולי תיעלם מעצמה או תיפתר. אין טעם להילחם בעכבר קטן עכשו

שבוע טוב. מתחברת כרגיל לכל פתרון שלך. לחלומות שלי. בחלום הסערה = אכן חוששת לפתוח התיק אבל
והכי חזק החלום השני על העכבר
תודה רבה לך

למעלה