סערה גדולה..עוברת עליי..

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
סערה גדולה..עוברת עליי..

באתי לכתוב לנסות להסביר...אפילו לזה אין לי אנרגיה...אני יודע שפגעו בי שיקרו לי..טרטרו אותי...במצב שאני פגיע מאוד..עם סיכון גבוה לאלצהיימר ( וכבר עם פגיעה בזיכרון ותפקוד ) ועוד נכות פיזית נוסף לנפשית...זה הסיכום של הנוירולוג..

ואני צריך להחליט מה עושים...כי עם כל המצב הזה בסוף הכניסו אותי ..אבל אני כעצם בגרון שלהם...ואני טעון רגשית...איכשהו זה עלול להתפוצץ וכמובן שאני החולה נפש המסוכן ולא יודע מה אשלם...

זה מה שאני יכול לכתוב...אני נסער פגוע כואב מאוד עצבני הכל יחד...אנסה לארגן את עצמי...אני לא מתכוון לפגוע בעצמי זה לא,

אבל אני די מאיואש ותשוש מאוד ולא בא לי לטפל בעצמי..יותר באלי לזרוק הכל לחזור למצב שאני לבד לגמרי עם אפטתיה ואפוף בעצמי וזהו עד למוסד סיעודי. ועם הרגשה כזו מראש השנה שאלוקים לוקח אותי בקרוב...
זה המצב .

alice1803

New member
די נו תפסיק, דיברנו על התמודדות, לא? אז תירגע

ותראה מה מתפתח עוד כמה חודשים, תניח לזה בנתיים, כי החיים הם כאן ועכשיו, אז תהנה ממה שיש בנתיים, וכל מה שכיף לעשות גם ככה לא עולה שקל בדרך כלל, ככה זה.
שיהיה המשך שבוע טוב ירון
הכל טוב תאמין לי, אך תדעך

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
תודה :) חלק הסתדר חלק לא

&nbsp
הייתה מלחמת עולם להכנס שוב לקבוצה של התיאטרון הקרמיקה והפעילות..לא וויתרתי..נלחמתי...הצלחתי. אתמול הייתי ישר מבית חולים נסיעה ארוכה...במפגש כללי ראשון..שבוע הבא נכנסים לחוג תיאטרון...קיבלו אותי יפה אמתי טוב אלמד פוליטיקה דיברתי יפה והזמן יעשה את שלו..
&nbsp
בבית חולים הסתבכתי אני נופל בין בעיות תקציב לבין מה שטוב לי...בחרתי במסובך יותר ..שימריך מלחמה שוב...היום הבנתי את זה אנסה לתקן להתפשר ולקוות שאוכל לחיות עם תותבות נשלפות בלי להקיא ולזרוק אותן באיזה פינה בבית...
&nbsp
החליפו לי את כל הצוות המשקם זה לא פשוט...הם ילדים לא מכירים את המצבים ואת מה שהיה ולא היה...
&nbsp
עם העו"ד גם תקוע..מחכה לתשובה אם יקצרו תהליכים
&nbsp
התפילין שחשוב לי מסתבר שנים לא טובות הנחתי "סתם" כאילו אלוקים כבר לא רוצה אותי...
האמת שהמוח שלי מעוות גם..אני מניח תפילין וחושב על שאאונן אחרי ...מדליק נרות וחושב על סיגריה...עושה בלאגן....
&nbsp
עם הזיכרון אין איבחון ...לא יודעים ממה זה אומרים אולי שילוב של נפשי ושל הפרעת קשב וזיכרון נרכשת ופיברומיאלגיה שיש לה השפעה...מה שבטוח שהוא נדפק....ואני עוד לומד להתמודד..הכיוון הכללי נראה לי שמסכימים לסיכוי גבוה לדמנציה ...ששאלתי את הנוירולוג אז מה עושים הוא אמר אין מה לעשות..
אני אוכל יותר מידי סוכר וזה מסוכן לי...לא מספיק פעיל פיזית..הולך הליכה פה ושם
&nbsp
בתוך כל זה הבהירות שהייתה לי מה אני רוצה לעשות מה צריך והאמונה שאני יכול..נעלמה קצת....יש לי כבד על הלב..ממש עושה לי רע פיזית ,הקאות לחץ דם גבוה דופק גבוה..זכרונות חיים של התקיפות שעברתי..אולי השיקול דעת שלי לא הכי טוב...
ולקבל החלטות ועוד בלחץ...ונוצר מצב שגם מלחמתי וגם צריך להחליט...ולא יודע להחליט משהו השתבש שם יותר...יותר מידי.
אני מתפקד על אוטומט ביום יום אוכל קניות נקיון כדורים....
&nbsp
ומנסה מאיפושהו לאזור כוחות....נפשיים להתמודד..עם עצמי שאתפקד למרות כל הלחץ השינויים...וכל זה..מנסה להרגע מהכעס והמלחמה על צדק..בנתיים משהו חונק אותי גם בדידות וגם תחושה של בדידות...
אני בין לשקוע..לעזוב הכל לוותר לחזור למצב של טוב לי שרע לי...לבין המודעות שלא מרפה לשאוף קדימה למרות הכל...
&nbsp
בנתיים אני בשיטת תעביר שעה כל פעם ונראה מה יהיה...עכשיו אני עייף מאוד..אולי אראה כדורגל יש משחק של ישראל בערוץ 13 שזה יש לי לפחות...ואנוח ככה
&nbsp
מחר או חמישי לקנות אולי בגדים אם אמצא בכסף שיש לי משהו סביר שיכסה לי את תקופת המעבר ( 400 ש"ח יש לי..מעט זה) ...
&nbsp
ואקווה שהמצב יעבור....שאחזור לעצמי יותר :)
תודה רבה :)
&nbsp

למעלה