סערה שישי שבת

hagitoz

New member
סערה שישי שבת

הי, למי שלא הבחין :), יום שישי גלים ענקיים, רוח עצבנית ולא יציבה והים מזוהם, לצערי לא יכולתי שלא להיכנס והיה די כיף, מאתגר ומפחיד, היום אולי גם תהייה רוח, אני בדולפינריום למי שבא לבוא לבקר, מה לגביכם, גלשתם? בקרוב תמונות מסמי בן עמי, ביי חגית

danabor

New member
אפילו עם טריינר

אפילו עם טריינר אני לא יוכל לגלוש

hagitoz

New member
טריינר בחורף

הי דנה, אפשר לנסות אבל עדיין לא נראה לי מספיק :) צריך טריינר קצת יותר גדול מהרגיל, חגית עוז

danabor

New member
לא הבנת אותי נכון =\

התכוונתי שהרוח כל כך חזקה בשבילי... שאפילו טריינר יעיף אותי

natyh

New member
היה ממש חזק

יום שישי ה 16 לחודש עם הטריינר הנאסא הקטן שלי ה 4 מטר , היה ממש חזק לא החזקתי מעמד ומזל שזה נגמר בסדר . להלן תמונה

danabor

New member
אדיר...

איפה צילמת את זה? יש גם מישהו שעושה סנדבורד (סנובורד בחול) בראשון

hagitoz

New member
נראה מהנה - KITEWING

הי נתי, נראה ממש כיף ואני מאוד אשתדל בפעם הבאה גם להגיע ולהתחיל ללמוד, פשוט בשישי שבת העדפתי לגלוש קייט כי חודש כמעט לא הייתה רוח :( תפרסם לנו בבקשה קליפ וידאו, תודה חגית עוז

natyh

New member
אשלים ליד באר שבע

פירסמתי תמונות ומפגשים בקומונה שלי ראי שם המשתמש . בענין גלישת חולות סנדבורד אנחנו מתכננים אירוע ארצי בפברואר בדיונה בניצנים סנדבורד עם קייטווינג , תודיעי לבחור אנחנו מחפשים אותו כבר הרבה זמן . חגית בענין קליפ עובדים על זה אבל עירן בחו"ל . נתי

oryamn

New member
kitewing

ניראה ממש מגניב... איפה אפשר לנסות? איזה תרגילים אפשר לעשות עם הדבר הזה?

hagitoz

New member
נארגן קבוצה בהמשך

הי נתי ואורים, צריך לקבוע איזה מפגש כמו שכתבת על ניצנים ולארגן קבוצה שתבוא ללמוד, אפשרי נתי? חגית עוז

natyh

New member
בהחלט ובשמחה

אנסה למצוא תחזית רוח מתאימה מספיק זמן מראש ולקבוע מפגש התנסו. ראשוני : במפגש כזה מרגישים איך זה להחזיק את הכנף , ולא זזים הרבה . מי שירצה נקבע מאוחר יותר מפגש מתקדם יותר ברוח יותר חזקה . אז כל מי שמעונין מוזמן לשרשר , היכן נוח לא וזמן מבחינת שעות זמן עקרוני כמובן כי המפגש יהיהלפי הרוח שלא נוטה להתחשב בנו דוקא , הכונה שעות הצהריים או אחה"צ , ומקום מועדף : איזור המרכז החל ממכמורת דרומה : מכמורת מנדרין הרצליה או דולפינריום . או חיפה חוף הגולשים חוף הכרמל או חוף הקריות חוף כאן . מפגש מתקדם יתקים מאוחר יותר באשלים כפי הנראה . נתי

danabor

New member
אחלה רעיון

אני יביא את הסנובורד שלי ואת הקייט ננסה לראות איך זה אפשר בכלל עם סנובורד וקייט על החול? במידה וזה לא הורס אותו אני יבוא וכמובן אם יהיה לי איך להגיע ואני יודיע לפאנצ'ו שאתם מחפשים אותו

natyh

New member
מחפשים דחוף

יש תאריך סגור 10 בפברואר פעילות אתגרית בדיונה בניצנים כל מי שרוצה ויכול לתרום להרמת האירוע : בנית מקפצות רלסים אומגות מוזמן לעזור אפשר לפנות אלי במייל או במסר . תודה נתי

aristo1973

New member
אחלה תמונות

איפה מצאת שטח גדול כזה ,תוך שנועיים אני בחזרה בעניינים נאסא בוח של יותר מ12 קשר הוא סיוט אני רוצה למכור את שלי עם חוטים

natyh

New member
היו שם יותר משלושים במכות

יש קטע שלא צולם בו העפיפון נכנס לי לסיחרור וירד לקרקע עדיין מסתחרר ממש מולי בלי שום אפשרות להוציא אותו משיא החלון הפעיל ,ומשאיר אותי בבעיה גדולה מה עושים . אגב המקום הוא אשלים ויש שם עוד המון שטח פתוח . בקרוב קליפ בהוראת הבוסית . נתי

למעלה