סערה

שרי42

New member
סערה

סערה

סערה ואני מביטה הגשם ניתח בחוזקה, שוטף את האדמה שאוגרת את שיכולה לאגור ממתינה להתחדשות שתגיע הרוח שורקת את שריקתה, מניעה ענפים, מפילה עלים שתש כוחם להלחם מותירה עצים במערומיהם, השמים, מתערבב צבעם שחור,אפור, לבן, הבנינים, נשטף האבק מעל גופם, התריסים מוגפים בחלקם, על הזגוגיות יורדות לאיטן טיפות המים רעש מכוניות שחולפות בכביש הרטוב מותירות שובלים שטרם נשטפו לים, סערה ואתה מביט חשה את גופך החם זרועותיך שעוטפות מאחור מדביק את אפך לשערי המיטלטל ללא שריקת הרוח שואף מלוא ראותייך שפתייך על צוארי ועורפי ידייך המטיילות על חזי ובטני נוגעות ברחמי , מתמזג, אוהב, לוהט אל גופי הרטוב, מבצרי, בחוץ ובפנים

ואין טוב מכך

כשסוער בחוץ, מה טוב שיש את הסערה בפנים. להתכרבל עם אהובך, עם הפוך והתשוקה, המממממ , נפלא.

haAlma

New member
שרי חביבה..

אין מילים לתאר את הלהט אשר דבריך העבירו בי. מרגש. העלמה.

חן.

New member
אתמול...

קראתי והתרגשתי, לא ידעתי מה לכתוב לך, אבל הרגשתי שאני רוצה לכתוב משהו מפרגן, עכשיו אני כאן, עדיין לא מוצאת את המילים המתאימות, אבל...אני אוהבת את זה.

גם אהבתי H-)

שרי42 מניח שאנו לא מכירים, ודווקא בשל כך... (אולי) אני אוביטיבי, דימוי השוואתי המתואר באופן שוטף ומקסים. אנא תני לנו עוד מפרי עטך. ממתין בסבלנות.

אפרת.א

New member
יקירתי

בכל פעם שאני קוראה את התוכן, את המילים סערה שוטפת את כולי שרה - לך נתונה כל חיבתי (חחחחחחח זו לא אני זה אורןןןןןןן...הוא לוחץ עלי, לא פייר - אנא, אל תכעסיייייייייי חחחחחחח יקירה - סערה בחוץ ובפנים - תצחקי...!)

סערה סוחפת

כשהגוף חוגג אפילו הטבע משתתף או כשהטבע חוגג גם הגוף משתתף בשני המקרים: אואו איזה כיף !!!

למעלה