סערת רגשות

Polly61

New member
סערת רגשות

אני יודעת שההודעה הזו תראה כמו רבות אחרות כאן בפורום, אך בכל זאת אבקש את עזרתכם..
במקום העבודה הקודם שלי התחברתי מאוד לבחור מסויים שעבד איתי. כבר כשהכרתי אותו הייתה לו חברה, אך זה מעולם לא היווה בינינו מכשול מפני שפשוט לא היינו מעוניינים אחד בשני, נטו חברות טובה. במרוצת הזמן היחסים בינו לבין חברתו קצת הצטננו, שמועות עיקשות על כך שהוא בוגד בה והאופי הפלרטטני שלו לא תרמו לעניין אך מעולם לא שאלתי אתו על כך ולא נכנסתי ביניהם.
בקיץ האחרון התקרבנו יותר מכל תקופה אחרת והתחלנו לנהל רומן. אני יודעת שזה נדוש ונאיבי, אבל פיתחתי רגשות אליו וקיויתי שזה הדדי. לאחר כחודש הרגשתי כי אני לא מסוגלת להמשיך בקשר הזה והחלטתי כי הרומן הסתיים. גם לאחר שהסברתי לו את עמדתי הוא התעקש שנמשיך לדבר ולהיות מעורבים בחיים אחד של השני.חודש לאחר מכן הוא הודיע לי כי נפרד מחברתו. מאז אנחנו בקשר בעייתי, מסכימים כי כזוג לא נצליח אך עדיין לא עומדים בפיתוי וממשיכים ברומן.
ביום שישי האחרון הוא הציע שנפגש בסופש. הייתי כבר בשלבי ההתארגנות האחרונים לפני היציאה אליו כשהוא שלח לי הודעה והתוודה כי הוא וחברתו חזרו להיות ביחד. הוא שב והדגיש כי הקשר בינינו חשוב לו והוא מעוניין לשמור עליו בכל מחיר, אך אני בשלב הזה כבר לא הגבתי להודעותיו. לבסוף הוא שאל אותי אם הייתי מעדיפה לא לדעת על כך, ודבר היחיד שעניתי לו הוא שאני לא מעוניינת לדבר על הנושא יותר.
מאז לא דיברתי איתו ולמען האמת לא דיברתי עם אף אחד. עם חבריי הקרובים אני לא יכולה לדבר כיוון שיש לנו חברים משותפים רבים ואני מפחדת מתגובתם במידה וייגלו עלינו.
אני מרגישה טיפשה ומושפלת. לא יודעת אם לדבר איתו או לא, לא יודעת גם מה להגיד. אני יודעת שבתור האישה האחרת אני אתקשה לעורר אמפתיה גם כאן, אבל אני מסתובבת עם משקולת על הלב ושק רגשות אשם ולא מסוגלת לעשות דבר בעניין.
אני יודעת שההודעהשלי אולי כתובה בצורה מתומצתת, אך אני באמת מתביישת במה שעשיתי וקשה לי לדבר על כך.
אשמח לשמוע מה דעתכם..
פולי

Anna Vasserman

New member
את שק רגשות האשם תשימי בצד

את לא צריכה לקחת אחריות על מעשים של אדם אחר.

מצבים כאלה קורים בחיים, ואת לא הראשונה ולא האחרונה שזה קורה לה.

מה שכן, אני שולחת לך חיבוק
, ומאחלת לך את הכח להתנתק ממנו - כי זה מה שאת צריכה לעשות עכשיו.

למחוק אותו מהחיים שלך. לא חברות ולא ידידות ולא פייסבוק ולא כלום. נתק מוחלט. ולא משנה כמה הוא ירצה להישאר "חבר שלך" - אל תתני לזה לקרות.

סלקי אותו מחייך, ועם הזמן הוא יסתלק גם מליבך ויפנה מקום למישהו ראוי יותר.

בהצלחה

הכי קל להפיל את האשמה על מישהו אחר

במקום ל'התבונן בעצמנו ולקחת אחריות על המעשים שלנו.

אם היא תעשה את שהצעת לה, היא אכן תרגיש הקלה מסוימת אבל תחזור למצב דומה בעתיד.

אייבורי

New member
שבתות וחגים

למרות דעתה של קודמתי, אני חושב שיש לך אחריות להיות אדם טוב.
לנהל רומן עם גבר תפוס, זה רעיון אווילי ולא מוצלח.

אכן יש סיבה טובה שתרגישי מושפלת וטיפשה, הרגשות הללו
הם כלי שבו תוכלי להשתמש בכדי להיות אדם טוב יותר, מוסרי יותר.

אני ממליץ לך בחום לנתק כל מגע עם הבחור, עובדתית יש לך חולשה אליו והוא ימשיך להזדיין איתך כמה שיוכל מבלי לוותר על זוגתו.
מבחינתך זה הרסני כי לא תוכלי לקיים זוגיות טובה תומכת ואוהבת
עם מישהו אחר.

בכל מקרה, המון בהצלחה בהמשך

מצויין!

חטפת כאפה?
עכשיו תסיקי את המסקנות לפעם הבאה כדי שלא תפלי לאותו הבור.

ועם הבחור תנתקי קשר ואל תעני לו.
מעניין אם גם חברה שלו יודעת "כמה את חשובה לו"..

מיצי, בינינו,

אף אחת לא באמת כזו קהת חושים שלא מבינה שבוגדים בה.
נוח מאוד לעצום עין, עד שזה מפריע.
הוא לא אמר משהו שלא התכוון לומר ולא עשה משהו שהבטיח אחרת. היא פשוט נכנסה למקום שכבר הוצהר שהוא המקום של מישהי אחרת ושיחקה על הספק.
היא אכלה אותה בדיוק על אותו מקום שהיא רצתה בעצם לא להתחשב במישהי אחרת.

לבחור מאוד נוח

שיש לו חברה ועוד כמה מהצד.
אין לי מושג אם החברה שלו יודעת- אבל אני בטוחה שהוא לא כנה איתה.
תכלס, זה לא מעניין.

מה שמעניין הוא שפותחת השירשור תפסיק לאכול את סיפורי הסבתא שלו על "כמה את חשובה לי" וה"חברות העמוקה".

אני לא חושבת שיש מקום לשפוט איפה

שהדברים נעשו ובטח לא מקבלים עדיין הבנה פשוטה של הדברים.
מאוד עצוב שאת עדיין לא מבינה שהוא אוהב אותה ובחר בה. את עדיין מדברת כמו מישהי שמנסה לשכנע את עצמה שהדברים אחרת.
אף אחד לא יכול להבין מה ומי הוא, אלא רק להבין עליו שהוא בעצמו הבין את גודל הטעות והעוול שעשה לחברתו בכך שהלך איתך, בין יתר הבגידות שכבר ידעת עליהן עוד קודם.
ניסית להיות מתוחכמת ולמשוך גבר אחר שאוהב את בת הזוג שלו, אלייך. כשלא הבנת דבר מאוד פשוט - שעצם העובדה שהוא היה צריך לבגוד בה כל כך הרבה ובין היתר להיות איתך,
העיד על עובדה מאוד פשוטה המסבירה כי בדרך עקומה כלשהי, הוא אוהב אותה ובוחר בה. הוא הוכיח לך ולעצמו את זה בכך שחזר אליה למרות כל התקופה הזו של הפרידה ביניהם,
שהיית שם את.
אני מניחה שהטיפשות שאת חשה נובעת מכך שחשבת שהיית מתוחכמת בלנצל סדק בין בני זוג ולמשוך אותו אלייך. את רק לא הבנת שהטיפשות היא באמת על חשבונך, כי הפסדת גם חברות טובה
וגם לא הצלחת בתרמית.
אני חושבת שהכי חכם כרגע זה להבין שאת צריכה להתבגר ולמשוך כל דבר בכוח ועל חשבון מישהו זה מאוד טיפשי.
את רוצה לנצח? תנצחי תמיד במגרש שלך, כשזה שלך.
תלמדי מאנשים שמנצחים, לא כאלה שמפסידים וגורמים לך להפסיד, כמו המעשה שעשית, שזה הפסד ידוע מראש.

מה את מצפה לשמוע?

המעשה הוא טיפשי מתחילתו והסוף היה ידוע.

ממליצה לך לקחת מהמקרה הזה תובנות להמשך הדרך על- מנת לא למצוא את עצמך שוב באותו המצב.
מה גרם לך לנהל רומן? (מעבר לחוסר המוסר, באופן אישי, לא מוצאת שום דבר סקסי בגבר בוגד/ גבר ששם אותי כמספר 2).
מה היו הציפיות שלך מהקשר הזה מעבר לסקס?

Survivor Man

New member
את בטח מקווה לקבל עצה שתגרום לו להתהפך

כזאת שתהפוך את הרומן שלכם לקשר של ממש בלי הסתרות, בגידות ושקרים.

מצטער אבל אין כזאת. העצה הכי טובה היא זו שלא תאהבי לשמוע: תתרחקי ממנו ותמצאי מישהו שיאהב ויעריך אותך באמת, וכמובן שלא יראה בך סתם שפחת מין סוג ב' כמו הנוכחי.

את לא מצטיירת בתור הטיפוס

שמתאים להיות האישה האחרת - נאמר לחיוב, כמובן :)

ייתכן שהשמועות אודותיו נכונות וייתכן שלא. כך או כך, נראה שבשלב זה בחייו, הוא אינו מגובש דיו לקבל החלטה בנושא.

לא אתיימר להבין כיצד את חשה, אם-כי ברור שזו תחושה מאוד מתסכלת.
אין לך סיבה לחוש מושפלת - לא עשית דבר שמצדיק תחושה כזאת.

עצתי לך היא לאזור כוחות נפש ולומר לו שאת זקוקה לפסק-זמן מאינטראקציות איתו.
זה לגיטימי ויסייע לך לחשוב ממרחק פיזי ורגשי על העניין באופן מפוכח יותר.

שלום

אסור ליצור קשר זוגי עם תפוס. אם בגד בחברתו, עניינו אבל מצדך לא היית אמורה לעודד אותו לזה. אם החליט לחזור אליה, כנראה הייתה חשובה לו ולכן לא רצה לוותר עליה. אל תעשי דברים מכוערים, צרי קשרים בגלל רגשות יפים וטובים.

LIANSH21

New member
בסופו של דבר הוא בחר בה ולא בך

זה מסביר את הכל
זה שהוא אדם בוגדני ודוחה זה משהו אחר אבל עובדה שהוא לא וויתר עליה
כנראה שהוא מאלה שזקוקים לכל מיני "חיזוקים" מהצד , מנשים אחרות אבל בסופו של דבר יש לו רק אחת בראש
אני לא אומרת שזה טוב והוגן כלפיה אבל עובדה שהוא אוהב אותה
ואת מרגישה מושפלת ובצדק כי את ידעת שהוא בנאדם כזה ובכל זאת הלכת על זה...בזמן שידעת טוב מאוד שהוא כזה וגם שיש לו חברה
פשוט תתרחקי ממנו
ואל תכנסי לדברים כאלה יותר בעתיד , בשביל מה? זה מה שאת שווה? זה מה שמגיע לך? שאריות?
תחשבי על זה

למעלה