סערת רגשות.

PoshKale

New member
סערת רגשות.

הזעם והשנאה מכים תמיד ממול... העצב והדכאון מכים מהצד... האהבה מכה מאחורה. הבלבול נופל מלמעלה. הכל כואב... אין רגש יותר טהור מן השנאה, שנאה טהורה...מקבלים אותה מהר...והיא משתחררת מהר. הזעם קובע באיזה מנות להוציא את השנאה. העצב זה הרגש הכי נחות...הדכאון והעצב ממסטלים...מרוב ערפול חושים אנו לא יודעים לאן מגיעים. האהבה...האהבה זו אחת האשליות הכי גדולות של האדם... [האשליה הכי גדולה היא אלוהים]..אין כזה דבר אהבה...זה פרי הדמיון...האשליה חוסמת לנו את העינים ומכה מתי שהיא רוצה...נותנת מכה חזקה מאחורה...ואנחנו נסחפים לאשליה עצומה, חסרת מעצורים. וכשהבלבול מגיע...הכל אבוד...לא רק שאנו בתוך סערת הרגשות....שוקעים בתוך המערבולת הקטלנית...עוד נופלת עלינו מנת בלבול...מספיק כמה גרמים של בלבול...וזהו...פיניטו לקומדיה. הישמרו לכם....אל תיכנסו לסערה הזו...אל תהיו הנשלטים...תהיו אתם השולטים... שלכם - .ר.

Dovsha

New member
אם אהבה בשבילך זו אשלייה אל תגיד לי יותר שאתה אוהב אותי

קרני

New member
דברים חזקים...

נראה שאתה ממש מושפע מניטשה... צריך להיות אדם חזק מאוד כדי להתמודד עם הדברים שהוא אמר (לי זה עשה בלבלה די הרבה זמן, עד שנרגעתי...) אנחנו עושים את החיים שלנו, ואני מקווה שנצליח לעשות אותם טובים יותר.... :)) שיהיה לך יום משובח... @ @ J U

יולינקה

New member
אכזבה מהאהבה

קראתי את מה שכתבת והרגשתי הזדהות עם כל מילה אהבה אכן זו אשליה חלום...... שמתועררים ממנו הכל מתנפץ זה כואב...זה עצוב..... והסערת הרגשות היא עצומה מהאהבה גדולה... שמסתימת מרגישים בלבול גדול עצב...כעס..תסכול..געגעועים... מתערבבים זה בזה

קרני

New member
התפכחות...

את צודקת במובן מסויים כשאת אומרת שכשמתפכחים מאהבה, כואבים... אבל ממש לומר על אהבה שהיא אשלייה... לא בטוחה ממש... נכון, זה רגש שאי אפשר לגעת בו, ולהגיד אותו ממש, אבל אפשר בפירוש להגיד שהוא עושה לנו טוב... סיום האהבה כואב... הקובץ ששלחת... סיפור ממש יפה!!! ממצה ברגע את הראיה החומרית/המציאותית אל מול הראיה הרומנטית... אהבתי! מצטערת אם התאכזבת מאהבה לאחרונה... דברים כאלו קורים... אבל אל תשכחי שקורים גם דברים יפים באהבות אחרות... יולינקה... שיהיה לך טוב, ותודה על זוית הראיה ששלחת :)) שלך, קרני. @ @ J U

למעלה