סע וטייל ברחבי ישראל

סע וטייל ברחבי ישראל../images/Emo104.gif../images/Emo39.gif

אחד היתרונות והחסרונות בעבודה הוא הק"מ המטורף ושעות הנהיגה שאני מעבירה בדרכי להצגות ברחבי הארץ. החיסרון- גם אקולוגי-( אני רואה את עצמי כמפגע אקולוגי לאומימ ומוכרז) וגם בטיחותי- הכביש אינו המקום המומלץ לבלות בו שעות ארוכות כל כך... ובכל זאת, יש לכך יתרונות רבים. אני זוכה להכיר את הארץ וגם את יושביה- מכל שכבות האוכלוסיה ומגזריה, לשלב בנסיעות גם טיולים בסביבה ואם בתי הצעירה מצטרפת, כשאפשר- יש לנו גם יופי של זמן איכות יחד. השבוע ,למשל, לקחתי אותה איתי למטולה. ישבנו על שפת הנחל החוצה את קיבוץ דפנה, שכשכנו רגליים ואכלנו פיקניק קייצי .
משם, המשכנו לתל-דן וצעדנו בין פלגי המים והצמחיה הסבוכה. במטולה עצמה, הראיתי לה את בתי המייסדים, נסענו לראות את הגדר הטובה ו"לגעת בחו"ל", וגם במצפה דדו החולש על כל הסביבה.ואז, ככה ע"על הדרך" גם עשיתי הצגה ודאגתי לפרנסה.. אתמול נסעתי בגפי, לעופרה. זו היתה לי הפעם הראשונה שחציתי (לפחות במודע) את הקו הירוק...קו לא ראיתי אבל בהחלט התרגשתי מהנופים, מהאוויר ומהאווירה (וגם מאיכות הכביש!). הספריה הקטנה התמלאה בהמוני ילדים שישבו מהופנטים, השתתפו, התלהבו והעבירו אלי אנרגיות כאלה, שאת הנהיגה הביתה ( למעלה משעתיים, אבל, מי מודד?) אני בקושי זוכרת.... גם המבוגרים שצפו היו קשובים, מרותקים ומחוייכים. ביום ששי אהיה בגלבוע.
במסגרת ארוע לזכרו ולהנצחתו של כפיר,שנפטר ממחלה בגיל 8 ,לפני 5 שנים. בכל שנה נערך לזכרו טיול ובסופו איזו שהיא פעילות לילדים. השנה , נבחרתי לסיים את הארוע בהצגה משעשעת וקולחת. כמו שכפיר אהב. כמובן, שאני ונעמי ניקח חלק בטיול ,לפני שאתפנה לעסוק במלאכתי.
 
למעלה