ספאמר או לא?

kagdi2

New member
ספאמר או לא?

שלום לכולם אשמח לשמוע מה דעתכם על המצב הבא - האם במצב כזה אני יכול להחשב כספאמר: אני אחראי לשווק מוצר מסויים, וקבלתי לידי רשימת אימיילים של לקוחות פוטנציאליים. לרשימה הזו נכנס (מבחירה) כל מי שמעוניין לקבל הצעות עסקיות כמו שלי, ורשימות כאלו נמסרות אך ורק לחברים בתעשייה ומתגלגלות בין העוסקים בה. אני מעוניין לשלוח ללקוחות אלו מכתב מקדים המסביר מעט על החברה, ובנוסף, לשלוח להם קטלוג מלאי פעם בשבועיים, ברשימות תפוצה. האם אני לדעתכם במצב כזה החברה אותה אני מייצג יכולה להתפס כספאמרים? לא מבחינת הלקוחות אלא מבחינת חוקיות העניין. בנוסף, האם תוכלו להמליץ לי על חברה או תוכנה העוסקים בשליחת מיילים+שירותים נוספים כגון סטטיסטיקות ומעקב אחרי לקוחות וכו'? תודה מראש וחג שמח

gesus

New member
האם הם נרשמו ביודעין לשירות הזה

כלומר הם יודעים שהם הולכים לקבל מיילים בנוגע לכל מיני מוצרים? תן לינק כדי שנוכל לשפוט טוב יותר וכמובן תספר מה המוצר שלך. אני יכול להמליץ מניסיוני על חברת ACTIVE TRAIL שנותנת לך ממשק לשליחת מיילים, ניהול קבוצות מייל, סטטיסטיקות מאוד מפורטות ועוד כמה פיצ'רים. צרפתי לך לינק למטה.

kagdi2

New member
תודה על הלינק

מי שצורף לרשימה עשה זאת מרצונו והיא לא נכפתה עליו. כן, מי שנרשם יודע שהוא נמצא שם בכדי לקבל הצעות עסקיות מחברות בתעשיה, אינני יודע אם דווקא במייל, אך כל דרכי יצירת הקשר עם הלקוחות מצויות שם - כתובת, טל', מייל וכו'. אין מקום לסמן "לא מעוניין שיצרו עימי קשר...." בכניסה לרשימה. לצערי לא אוכל לפרט כרגע מהי התעשיה, וכניסה לרשימות אלו מוגנת בסיסמא.... תודה על ההצעה.

למעלה