ספארי צופיות!!!

guysa2

New member
ספארי צופיות!!!

חבריה, אולי זה לא התפרסם יותר ידי (גם ההודעה הזאת באה מאוחר מידי) אבל בלילה שבין חמישי לשישי, בזמן שאתם ישנתם במיטתכם החמה והרכה, צוות מובחר ביותר (איתי חזק, צוקרט, ענוג, חני, עדי, עדי, ארנון, תומר, אייל, חמד, רינה ואני) משבטנו יצא ליער אופק (אם זכרוני אינו מטעה אותי) ביחד עם כל הצוותים הפחות מובחרים של הצופים מהנהגת תל אביב ועשינו מן מרוץ\תחרות בין תחנות שבהן צריך להפעיל כוח או מוח בשביל לעבור אותן. אנחנו ת'אמת התחברנו עם שבט דן לשתי קבוצות מעורבבות שצוברות נקודות ביחד. גילינו שהם אחלה חברה והם אפיו הוציאו לנו חולצה וקראו לנו אריות ים (הסמל שלהם הוא אריה). אחרי מסלול מעגלי, חזרנו לנקודה שבה הכנו אוכל בבישול צופי (נתנו לנו 45 דקות בשביל זה) אכלנו נקניקיות עם רוטב של פסטה וסלט בינוני. לאחר מכן יצאנו שוב לכיוון החוף הבונים. אני לא זוכר באיזה שעה הגענו לחוף, עייפים מאוד אחרי ריצה והתרוצצויות עם התיקים עך הגב, שם חיכינו לכולם (הגענו שניים) ונערכנו לריצה של 3 קילומטר על החוף עם אלונקה שעליה נמצאים התיקים. תוך כדי גם יצאה השמש. בסוף הריצה כיאה למפעל צופים נאות: מרחנו את הזמן משהו כמו 3 שעות שנוצלו במלואן לשינה, ואז אוטובוסים והבייתה. בסופו של עניין, היה מפעל ממש כיף, הכרנו חבר'ה נחמדים מדן והמצאנו מוראלים משותפים של אריות הים. על המנצחים בכל העסק יודיעו בפסטיבל אביב. לאלבטרוס- תתחילו לעשות כושר לקראת ספארי צופיות 2008.... :)

goomal

New member
נשמע

שיש כבוד לאריות הים. ככה קוראים לשכבת שמיניות שיש כבוד לאריות הים. השכבה הכי פצצה בצופי ים!!!!!

Sweety Shiri

New member
אז כדאי שתיזהר...

יש כמה פמיניסטיות מסוכנות

למעלה