ספגטים=>אחרי ההמלצות החלטתי לבדוק

che55

New member
ספגטים=>אחרי ההמלצות החלטתי לבדוק

מסעדת "ספגטים",נפתחה בחוצות המפרץ (לכל הצפוניים) כמו שהוזכר כבר כאן בפורום, אז אחרי המלצותיכם החלטנו לבדוק אותה, והנה רשמים:
עיצוב המקום - מקסים. תאורה נהדרת, לא אפלולי מדיי ולא אור שמסנוור, שולחנות וכסאות מאוד נוחים, יש אזור ללא מעשנים שמרוחק דיו מהעשן, גם חיצונית אהבתי את עיצוב המסעדה.
אווריה - נעימה מאוד , מוסיקת רקע שקטה, גם עברי וגם לועזי ממש נעים לאוזן.
שרות - נהדר, זריז ואדיב, כל הזמן המלצריות היו סביבנו, תמיד היה מענה, שמו לב לכל דבר - רמה גבוהה מאוד
המנות (לא זוכרת את השמות...סורי...):
מנות פתיחה - כל מני פטריות מוקפצות בשום ויין - נהדר!!! סלט עם צנון ופלפלים ברוטב בלסמי - לא להיט.
מנות עיקריות - ספגטי עם פירות ים - טעים מאוד, מומלץ
ספגטי עם נתחי פילה יען-מעולה, אבל קצת יותר מדיי שמנוני, פחות שמן וזה יהיה מושלם!
המנות העיקריותיחסית גדולות כך שלדעתי מנה אחת מספיקה לשני סועדים.
קינוחים - מוס קינמון - טעים מוס קוקוס - לא משהו טירמיסו - ממש לא טעים! ***לסיכום*** טעים מאוד, נקי, אסתטי, אווירה טובה, שרות אדיב ומחיר לא בשמים. - סה"כ לא כולל טיפ ויין 270 ש"ח לזוג.
בהחלט מהנה ואנחנו עוד נחזור לשם, מומלץ מאוד
(בסולם עד 10 = 9)

גוז

New member
הערות קלילות ../images/Emo118.gif

הסלט עם הפלפלים והצנון - לדעתי - כוונתך לסלט פנצנלה - שיש בו גם לחם רטוב, עגבניות, מוצרלה, זיתים/צלפים (אינני זוכרת) - ועוד כל מיני ירקות. גם אני לא מתעלפת ממנו - אבל רבים מחברי סבורים שהוא פשוט - מ-ו-פ-ל-א!!! המנה עם נתחי היען - נקראת - סטרוצו, ויש בה נגיעת שמנת. יכול להיות שבגלל זה חשבת שהיא שמנה מדי. מי שלא אוהב שמנת - ישמור מרחק מן המנה הנ"ל. לכל השאר - מדובר במנה מצויינת ממש!

גוז

New member
יש עוד מנה ../images/Emo118.gif

של פירות ים. ה"פרוטי די מארה" היא זו עם העגבניות. ישמנה נוספת - על בסיס שמן זית.

che55

New member
המנה שאני המלצתי עליה היתה עם העגבנ

העגבניות, לא טעמתי את זו עם השמן זית. מנה מעולה - נהנתי ממנה מאוד - לאוהבי פירות הים - מומלצת!

che55

New member
תודה על ההערות ../images/Emo13.gif

הסלט באמת הה פנצנלה, הלחם הרטב (יותר נכון פיתה) בהחלט מוסיף וייחודי מאוד למנה.
לגבי מנת הפסטה עם פילה יען - אני מניחה שיש גם שמנת במנה - אבל היא לא כ"כ מורגשת. פשוט כשאכלנו בערך כחצי מנה והקערה נגלתה לעיניינו - ראינו המון המון שמן (אי אפשר לטעות - זה היה שמן) - חצי צלחת עם שמן - ממש מרק שמן - שזה קצת קלקל לי את הטעם המדהים. אבל כמו שאמרתי - בכל זאת נהנתי מאוד מהמנה. למי שאוהב בשר - זו מנה טעימה מאוד.

למעלה