ספגטים? זה מצחיק אותי!

ספגטים? זה מצחיק אותי!../images/Emo6.gif

היום בצהרים מצאתי את עצמי שוב יושבת בספגטים. לא מתוך אהבה עיוורת, אלא, מכיוון שהם נותנים מגוון גדול יותר מבכל מקום אחר וטעים לי. מפעם לפעם הם משום מה מתעקשים לנסות להיות יותר יוקרתיים. לא רוצה לבאס את המלצר החמוד שטרח לייחצן את המקום ולהתלהב יתר על המידה מ"מוצרלה עם עגבניות שרי וזיתים שחורים בשמן זית שנראה יותר כמו מרק שמן וככה גם זה מרגיש לאחר אכילת המנה, אבל עם כל הכבוד- הם לא איטלקית ברמה גבוהה. הם יותר לכיוון של עממי. מקום שאפשר לבוא עם ג´ינס וטריקו בלי להרגיש זר ,מנוכר ודפר. הייתי ממליצה להם להוריד קצת את המחירים שכן אילו בסה"כ איטריות ואין על מה לגבות 42 ש"ח על מנה (גם אם היא עם בייקון ופטריות ויין לבן). הטירמיסו ענק ומצחיק לעומת הקינוחים האחרים שהם ממש חצי ממנו וגם חסרים בו בישקוטים. מרגישים כאילו אוכלים רק שמנת. אם זוזוברה (גם מבוסס על איטריות ואף יותר מיוחד מהם) יכולים לת מחירים הוגנים, אזי ספגטים.

che55

New member
מסכימה לגבי המרק שמן

גם אנחנו הרגשנו שיש יותר שמן מספגטי.... הטרמיסו שאנחנו טעמנו היה ממש מגעיל, כאילו לא עשוי כמו שצריך, ובאמת חסר את הביסקוויטים. גם משאר הקינוחים לא התלהבנו יתר על המידה (מוס קינמון ומוס קוקוס).

למעלה