ספגטי ברוטב בשר אפונה ופטרוזיליה
הכל התחיל מעצלות לצאת מהבית בגשם לאכול אתמול בחוץ כמו שתכננו. לאכול צריך? זה מה שאולתר ונזלל: 2 כפות שמן זית 1 בצל גדול קצוץ 3 שיני שום קצוצות חצי ק"ג בשר בקר טחון (הקצב טחן לי כתף עגל) 4 כפות רוטב סויה כפית אבקת מרק בטעם עוף (מי שמתעקש לא - אפשר גם בלי) ספל אפונה קפואה (השתמשתי בעדינה של סנפרוסט) חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס מים מלח ופלפל 1. בסיר שטוח מאדים דקה שתיים את הבצל הקצוץ. 2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים יחד עד שהבשר מאפיר ומתפורר. 3. תוך כדי בחישה מוסיפים את השום, התבלינים ורוטב סויה. מאדים דקה שתיים. 4. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואפונה ומערבבים (נראה לי שבפעם הבאה אוסיף גם חופן של נענע קצוצה - משדרג בטוח), חצי כוס מים ומביאים לרתיחה. 5. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה חצי שעה בערך. 6. בתום הבישול - מערבבים עם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (כמובן שהרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך. אני תכננתי את הזמנים כך שסיימתי את בישול הרוטב בד בבד עם סיום בישול הפסטה). ומגישים. לרשומה המלאה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1606762
הכל התחיל מעצלות לצאת מהבית בגשם לאכול אתמול בחוץ כמו שתכננו. לאכול צריך? זה מה שאולתר ונזלל: 2 כפות שמן זית 1 בצל גדול קצוץ 3 שיני שום קצוצות חצי ק"ג בשר בקר טחון (הקצב טחן לי כתף עגל) 4 כפות רוטב סויה כפית אבקת מרק בטעם עוף (מי שמתעקש לא - אפשר גם בלי) ספל אפונה קפואה (השתמשתי בעדינה של סנפרוסט) חצי כוס פטרוזיליה קצוצה חצי כוס מים מלח ופלפל 1. בסיר שטוח מאדים דקה שתיים את הבצל הקצוץ. 2. מוסיפים את הבשר הטחון ומערבבים יחד עד שהבשר מאפיר ומתפורר. 3. תוך כדי בחישה מוסיפים את השום, התבלינים ורוטב סויה. מאדים דקה שתיים. 4. מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ואפונה ומערבבים (נראה לי שבפעם הבאה אוסיף גם חופן של נענע קצוצה - משדרג בטוח), חצי כוס מים ומביאים לרתיחה. 5. מבשלים על אש קטנה בסיר מכוסה חצי שעה בערך. 6. בתום הבישול - מערבבים עם פסטה מבושלת לפי הוראות היצרן (כמובן שהרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך. אני תכננתי את הזמנים כך שסיימתי את בישול הרוטב בד בבד עם סיום בישול הפסטה). ומגישים. לרשומה המלאה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1606762