ספגטי כתוספת לתפריט,,
אתמול הכנתי ספגטי מקמח מלא,לארוחת הצהריים ,
שהייתה בשעה אחת בצהריים,כתוספת לדג ולסלט טרי.
שעתיים לאחר הארוחה הכול היה תקין,וללא עליות דרסטיות,
אבל לאחר 8 שעות ,היה באופן מפתיע זינוק ענק ברמת הסוכר,
שקפץ מ- 130 ל- 360 .
האם יכול להיות שהספגטי משפיע על הגוף לאחר כול כך הרבה שעות ?
אתמול הכנתי ספגטי מקמח מלא,לארוחת הצהריים ,
שהייתה בשעה אחת בצהריים,כתוספת לדג ולסלט טרי.
שעתיים לאחר הארוחה הכול היה תקין,וללא עליות דרסטיות,
אבל לאחר 8 שעות ,היה באופן מפתיע זינוק ענק ברמת הסוכר,
שקפץ מ- 130 ל- 360 .
האם יכול להיות שהספגטי משפיע על הגוף לאחר כול כך הרבה שעות ?