ספגטי כתוספת לתפריט,,

oritta17

New member
ספגטי כתוספת לתפריט,,

אתמול הכנתי ספגטי מקמח מלא,לארוחת הצהריים ,
שהייתה בשעה אחת בצהריים,כתוספת לדג ולסלט טרי.
שעתיים לאחר הארוחה הכול היה תקין,וללא עליות דרסטיות,
אבל לאחר 8 שעות ,היה באופן מפתיע זינוק ענק ברמת הסוכר,
שקפץ מ- 130 ל- 360 .
האם יכול להיות שהספגטי משפיע על הגוף לאחר כול כך הרבה שעות ?
 

תומרונתם

New member
מנהל
לא סביר שזו הסיבה

8 שעות זה זמן שהעיכול כבר מזמן הסתיים.
מה עוד קרה לפני העלייה הזו? האם היה שינוי אחר מיום רגיל? יש סיכוי שאולי שכחת להזריק על הארוחה הבאה? אולי המדידה היתה שגויה, אולי יד לא נקיה?
 

ladybug4NLP

Active member
ךצערי בהחלטיכול להיות אם כי לא האופן קבוע

לפי ד"ר ברנשטיין יש אנשים שאצלם העיכול והפינוי מאד איטיים ועל כן
יש אפקט של אקומולציה
 
למעלה