ספוג

ספוג../images/Emo53.gif

איך גורמים לגוש ספוג מלבני להיות מעוגל? אני מנסה לעשות גזר...(בלי פרצוף אלא פשוט גזר) וגרעתי ממנו חלקים עם סכין יפנית ומספריים כדי שיצא משולש עם עלים אבל מכאן אין לי מושג איך להמשיך כדי שזה יראה מעוגל. ניסיתי לחמם את הסכין היפנית ולחתוך (זה יוצא חלק יותר אומנם אבל לא ממש מעגל דברים) אלי אני צריכה כלי חיתוך אחר? תודה
 

יעל0403

New member
אני רואה שיש ל ך המון זמן

לפי מה שאני יודעת זה הכל עבודה של מספריים וסכין יפני רק שזה לא כל כך מהר מקבל צורה של עיגול זה לוקח זמן בהצלחה ניתראה ביום שני נ.ב איך מבשלים את הפימו עם ספוג וקרטון מה על מה מניחים
 
אין לי זמן אבל יש לי הרבה ש.ב אחרים...

הגזר בשבילם ואולי מחר אני פשוט אכין אותו ממשהו אחר כי הספוג לא נכנע כל-כך מהר. פימו- אחרי שהכנת את הידיים מפימו ושמת את הוו- שימי על ספוג או על חתיכת אקרילן בטוסטר אובן- 30 דק 110 מעלות. (כתוב על האריזה של הפימו מאחור כמה זמן לאפות ובאיזה טמפ', אבל זה בדר"כ 110 מעלות לחצי שעה עשרים דקות). האקרילן\ספוג זה בשביל לשמור על הצורה של הידיים ואל תדאגי זה לא נשרף בטמפ' כזאת בתנור... (תניחי את האקרילן\ספוג על הרשת או בתבנית ועל זה את הידיים שפיסלת) בהצלחה...
 
היי חבובית ,תוכלי לצלם את התוצאה?

בסדנא הבאה אראה לכם כייצד ליצור ירקות לגינה.......
אך בינתיים אוכל לעזור לך בכייף.
 
כייצד- כיצד אוף המקלדת......./images/Emo13.gif

ועתה אני טסה להשתלמות ב שיהיה לכם יום נפלא. דודינקה אני מתגעגעת ודואגת
דבוש
 

טלין3

New member
יש לי רעיון....

לא בטוחה שהוא מוצלח כל-כך אבל אפשר לנסות. למה שלא לקחת חתיכה של ספוג יותר גדולה ועם חוט חזק לקשור עד קבלת הצורה הנכונה. אחר כך פינות מיותרות לגזור. ובסוף לחזק עם לקה. מקווה שעזרתי
 
למעלה