ספוטינג

sbernthal

New member
ספוטינג

האם מישהו יכול לתת לי נקודה טובה לספוטינג? אני אשמח גם להצטרף.

ny22

New member
מנהל
שמעתי את המילה הזאת בשרשור אחר...

ולא בדיוק הבנתי מה זה ספוטינג. תודה.

sbernthal

New member
ספוטינג

אני מתכוון למקום שאפשר לראות ולצלם ממנו מטוסים בתעופה מטווח קרוב יחסית.

כבאי

New member
דבר שמקובל בשדות תעופה

בעולם ויש אפילו מקומות מוסדרים לזה , אצלנו נמשיך לשחק חתול ועכבר עם המשטרה .....

sbernthal

New member
זה אסור בארץ על פי חוק?

איך אפשר בכלל לאסור דבר כזה? לאיזה סוג של צרות אני אמור לצפות עם המשטרה?

כבאי

New member
את האמת

אני לא יודע אם זה אסור ע"פ חוק מה שכן אני יודע שאני מגיע לנק' באיזור נתב"ג (סוף 12 המבין יבין) כשאני רק נכנס לכביש הגישה ניידת דואגת לסלק אותנו כאילו הייתי מחבל , במקום לעשות עמדה מוסדרת עם פיקוח כמו שקיים בחו"ל אז אנחנו צריכים לשחק איתם חתול ועכבר (אני לא מקבל את הטיעונים של ביטחון כי מי שרוצה להוריד מטוס יכול לעשות זאת ואני לא יכנס לפרטים כדי לא לתת רעיונות למישהו)

מה קורה עם ....

האיירפורט סיטי? מקום טוב? שם בטוח אפשר להיות בשקט, השאלה אם זה מקום טוב...

jasmine38

New member
נחיתות על 30

מספר ימים יש נחיתות על מסלול זה משעות אחה"צ המוקדמות ועד השקיעה . חלון הזמן משתנה לפי העונה וכמובן לפי כיוון הרוח. נדיר לנחות על 30 בשאר שעות היממה.

eagle701

New member
לפני כמה זמן זה ממש לא היה ככה

פשוט יש איזה ילד שהיה פעם חבר בקהילת VATIL אם אתה מכיר שדאג לשלוח לרשות שדות התעופה מבטח ואיתו פרטים על נקודת הספוטינג המסוימת הזאת הילד לא בא לעשות את זה מתוך כוונה שלמנוע ממחבלים להגיע לשם ולהוריד מטוסים אלה בשביל לדפוק את כל חברי VATIL שכלכך נענו ללכת לשם אגב הושג הסדר אם המשטרה על ידי חברי VATIL וכל פעם לפני שאנחנו הולכים לשם אנחנו מודיעים לאיזה קצין ביטחון בנתב"ג שמודיע למשטרה וככה הם לא מסלקים אותנו

כבאי

New member
תוכל לשתף אותי במסר אישי

למי הם מתקשרים ומה תפקידו ומס' הנייד שלו אם אתה יודע כי גם אני הייתי ב VATIL עד לא מזמן פרשתי עקב חוסר זמן פנוי

למעלה