ספויילרים עונה 3

עומרי 200

New member
ספויילרים עונה 3 ../images/Emo58.gif

ספויילרים להמשך העונה: 1. שרלוט נמצאת עד הפרק השביעי, בו תעלם במהירות. 2. ג'ולי קופר לא תישאר הרבה זמן לבד ותמצא איזה רופא כריזמטי. 3. רייאן ומריסה - הסוף?? לריאן כנראה תהייה מישהי חדשה, בת דודה של ג'וני - הבחור החדש שדלוק על מריסה. 4. לקראת פרק 12 בערך תחזור אלינו קייטלין (האחות של, הבת של...) ונראה שהיא לא הייתה ממש ילדה טובה שם בפנימייה. 5. צפויה עוד לוויה כנראה במשך העונה!! 6. ת'רזה תחזור, כנראה לקראת הסוף, ועניין התינוק ייפתר. 7. לריאן יחגגו בר מצווה!!! כן כן, עדיף מאוחר מאשר אף פעם - צפוי בפרק של הקריסמוקה / חנוכריסמס - מה שתעדיפו...

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gifים עצבניים לעונה שלישית

במידה וזה נכון, מאיפה אתה יודע?

Aviad1987

New member
הכוונה שמעליי יש ../images/Emo58.gifים עצבניים

לעונה שלישית
בהודעה שלי אין.

זה נכון

ג'וש אמר את רוב הדברים בראיון שהוא נתן ושאר הדברים אפשר למצוא באתרי ספוילרים.

SaRaS GirL

New member
לי הכל נראה לי נכון חוץ מ..

3. רייאן ומריסה - הסוף?? לריאן כנראה תהייה מישהי חדשה, בת דודה של ג'וני - הבחור החדש שדלוק על מריסה. כי חאלאס כמה אפשר ללעוס את הפרידות והחזרות שלהם?! הם יבינו את זה איכשהו שזה כבר לעוס מדי.. וגם אם הם ייפרדו לדעתי זה יהיה לפרק שתיים לא יותר מזה..

../images/Emo58.gifעונה 3 -פרקים מתקדמים

זה לא שזה לא נכון...זה פשוט לא מדוייק. ממה שאני יודעת- בפרק 305 ראיין הולך עם סנדי וקירסטין להרבור (זה השם של הבית ספר שלהם) והוא עובר בין הדוכנים של הקולג'ים עד שהדיקן החדש רואה אותם ודורש שראיין יעזוב, ראיין מחליט להרים ידיים ולעזוב את בית הספר, הוא מוצא עבודה אצל דוד של ג'וני בספינת דייגים (כן כתבתי ספינת דייגים...lol) שעוזבת למסע דייג למשך 3 שבועות. בהמשך העונה תהיה בין ראיין ומריסה מתיחות, אבל הם לא יפרדו, מריסה תסתובב יותר עם החברים החדשים שלה מבית הספר החדש (ג'וני צ'ילי וקייסי- שהם אם לא שמתם לב הם התאומים של ראיין מריסה וסת'). אני יודעת שעד פרק 307 המתיחות בין ראיין ומריסה תשאר אבל כנראה ב308 הם חוזרים להיות קרובים. ג'וש אמר לאורך כל העונה כי היחסים בין ראיין ומריסה יהיו מתוחים ויבחנו שוב ושוב. אבל לדעתי הם לא יפרדו. נכונה העובדה כי כעת הם מלהקים דמות שתהיה מושאת האהבה החדשה של ראיין אולם היא אמורה להופיע רק בפרק 312 וגם אז זה לא אומר שהרגשות שלה כלפי ראיין יהיו הדדים. עוד אני יודעת שפרק 310 הולך להיות פרק של קריסמקה ושלראיין בפרק הזה הולכים לעשות מעיין "בר מצווה" שזה אם לא ניחשתם רעיון של סת'. קייטלין חוזרת- כנראה בפרק 312 והם הולכים לעשות אותה בת 15-16 מעיין "ילדה רעה" (ג'ולי בגרסה מוקטנת) היא הולכת להופיע ב 3-4 פרקים. תרזה-בעונה הזו יהיה סיום לעלילה של תרזה והתינוק, לא ידוע מתי איך ובאיזה פרק זה יקרה. ג'ולי פוגשת רופא- עד פרק 308 אתם תראו את ג'ולי עוברת תקופה לא קלה, היא תגור במלון עלוב למשך חצי פרק ואז תעבור לדירת חוף בשותפות עם שרלוט (מריסה תגור עם סאמר) בפרק 307 ששרלוט תעזוב, ג'ולי תאלץ לפנות את הדירה (שאת שכר הדירה עליה היא שילמה ממכירת טבעת הנישואים שג'ימי קנה לה). ולעבור לקראוון עלוב, עד שקירסטין מגלה שג'ולי בקשיים ומחליטה לעזור לה, הן פותחות עסק של קייטרינג (כן אני יודעת קירסטין וקיטריינג...) בעבודה הראשונה שלהם ג'ולי פוגשת את הרופא השרמנטי. טריי- ג'וש הבטיח שאנחנו עוד נראה אותו בעונה הזאת *ישששש משתוללת משמחה* סנדי- סנדי ינהל מעכשיו את "ניופורט גרופ" יחד עם שותף חדש בשם מאט (אם אני זוכרת נכון). ויש עוד דברים אני פשוט לא זוכרת- הנה לינק לכתבה מעניינת עם ג'וש. http://television.aol.com/news/tv_tattler_celebrity_interviews

R i s a

New member
תוספת ../images/Emo58.gif

כתוב שכנראה רוב הפרקים סאמר וסת' יהוו זוג יציב. ^.^

נשי נש

New member
הם ממש משעממים אותי

לא קורה איתם שום דבר מעניין... זה ממש מרגיז

R i s a

New member
מצד שני,

בשתי העונות הקודמות ממש נשבר שהם היו במשולשי אהבה. הם יכולים להיות יציבים בעוד יש לכל אחד מהם סיפור אחר. לא צריך כל הזמן להפריד אותם.

נשי נש

New member
אבל תראי

לא אמרתי שצריכים להפריד בינהם עוד פעם... מה פתאום אני אוהבת אותם ביחד אבל שיעשה להם קטעים יפים ביחד לא קטעים מפגרים שלא מעניינים אף אחד תראי איזה יפה ריאן ומריסה מחזיקים ביחד ומצליחים לעניין גם להם יכולים פשוט לעשות קטעים מעניינים

R i s a

New member
../images/Emo26.gif+../images/Emo58.gif לפרקים המתקדמים.

כרגע עברו כולה ארבעה פרקים, אני בטוחה שבשלב מסויים בעונה יתעורר לו קו עלילה בשביל סאמר וסת'.
בעיקרון עכשיו מתרכזים בריאן ומריסה. פשוט בעונה הקודמת היה לריאן ומריסה הרבה פחות זמן מסך, בניגוד לסאמר וסת'. ככה שבזמן הזה מייחסים תשומת לב לריאן ומריסה. חוץ מזה - אמרו שסאמר וסת' יהיו יציבים למשך תקופה מסוימת, וזה כבר רמז לקווי עלילה חדשים.

גם אני מתחילה לא לאהוב אותם../images/Emo58.gif

ואני קראתי ספוילרים עד 3.10 ולדעתי אין שום דבר מעניין בינהם כזוג (לדעתי) שהם בנפרד, הם דיי מצחיקים ומשעשעים, אבל ביחד...דיי משעממים...לא מתאים לי היציבות הזאת.

shiri li

New member
השערת ../images/Emo58.gif די מצחיקה... חח

ואם קייטליין תהיה "מושא אהבתו" החדש של ראיין? חחחח...
ספוילרים מעניינים חוצמזה.. תודה, כמו תמיד, מיכל

Aviad1987

New member
../images/Emo58.gif מעליי ובתוך ההודעה -עונה3

אז אולי גם להם נמאס. אם הם נפרדים עכשיו אני בספק גדול מאוד שהם יחזרו... איזה אידיוטי מצד ג'וש לספר את כל הדברים האלה

עומרי 200

New member
קראתי ב...

קראתי בכתבות ובאתר ספויילרים, שעד עכשיו לא אכזב. www.spoilerfix.com האתר מתעדכן לכל תכנית בערך כל יומיים שלושה.

למעלה