ספויילר ענק (לסדרה, לא בטוחה אם גם לספרים אבל יש מצב)

SilverMoon11

New member
ספויילר ענק (לסדרה, לא בטוחה אם גם לספרים אבל יש מצב)

השחקן של ג'ון סיפר אם הוא ישחק בעונה הבאה או לא.
זה ספויילר רציני.
ראו הוזהרתם

קיט הארינגטון אמר:
This is my understanding of it. I had a sit-down with [showrunners] Dan and David, we did the Tony Soprano walk [letting an actor know they’re being whacked]. And they said, “Look, you’re gone, it’s done.” … Quite honestly, I have never been told the future of things in this show, but this is the one time I have. They sat me down and said, “This is how it is.” If anything in the future is not like that, then I don’t know about it — it’s only in David and Dan and [author] George’s heads. But I’ve been told I’m dead. I’m dead. I’m not coming back next season. So that’s all I can tell you, really.

מקור: http://www.bustle.com/articles/9026...nes-the-jon-snow-actor-says-hes-done-for-good

Uri04

New member
אם זה נכון

ונניח שג'ון לא חוזר לעונה 6 או לסדרה בכלל, זה דיי הופך את כל הסיפור שלו לחסר משמעות... זאת אומרת - בזבזנו חמש עונות (ותיאורית ה- L+R=J) על דמות שחיה ומתה לפני שהסיפור נגמר ואין ממש תכלית בקיום שלה לטווח הארוך. אז מה עשינו פה? לכן, אני באמת ובתמים מאמין שזו הטעייה מכוונת כדיי שהחזרה של ג'ון מן המתים תהיה מפתיעה ובלתי צפויה.

SilverMoon11

New member
זה לאו דווקא ספויילר לספרים *ספויילר*

למרות שאם זה נכון, סביר שזה כן. אבל הסדרה די מתרחקת מהספרים אז אולי הם מתחילים להתרחק בצורה קיצונית.. למרות שאני מעדיפה לחשוב שלא.
בכל מקרה, גם על ליידי סטונהארט חשבתי שזה סתם הטעייה לשם הפתעה, וגם במקרה שלה השחקנית אמרה שהיא לא תופיע.. ויש לי הרגשה שהיא גם לא תופיע בעונה הבאה.. אני מקווה שבמקרה של ג'ון זה באמת סתם. אני לא רוצה שהוא ימות. וכמובן שאם הוא מת בסדרה, זה לא בהכרח אומר שהוא מת בספרים, כמו שכבר כתבתי. ג'ורג' ר. ר. מרטין אמר שהדמות של ליידי סטונהארט חשובה, ושעצם זה שהם לא הכניסו אותה זה שינוי גדול מהספרים. אז אולי (יותר מאולי) גם ג'ון חשוב לספרים הבאים, אבל בסדרה החליטו לחתוך אותו. למרות שאני מאוד מקווה שלא.

Uri04

New member
בלי לזלזל, אבל

ג'ון חשוב לסיפור קצת יותר מ-LSH... לאורך כל הסיפור (גם בספרים, גם בסדרה) הם דיי מרמזים לנו שג'ון הוא "האחד" ושדנאריז היא "האחת". מוות של כל אחד מן השניים האלה פשוט לא הגיוני, בעיקר משום שמדובר בדמויות כל כך מרכזיות שקיבלו כל כך הרבה עלילה. אם ג'ון מת - כל סיפור החומה גמור. מי יוביל את הקרב נגד צבא המתים? אליסטר ת'ורן? הילד אולי? דאבוס ומליסנדרה שאינם קשורים לקו העלילה הזה אבל איכשהו נתקעו שם?

SilverMoon11

New member
וול, זה נכון..

כנראה שאני מנסה להיות פסימית כדי לא להתאכזב שוב.. נקווה לטוב

לא בטוח שזה נכון, יכול להיות שהשחקן משקר כחלק מתרגיל

שנועד להטעות את הצופים. אם כי נראה לי שיהיה קשה להסתיר את זה אם הוא ישתתף או לא בצילומי העונה הבאה.
&nbsp
ישנה אפשרות נוספת והיא שקטעים נוספים עמו כבר צולמו, ייתכן שהוא אכן קם לתחייה אבל מת לאחר זמן קצר ונראה את זה בתחילת העונה והספר הבאים.

Digdis

New member
בדיוק מה שחשבתי

בדיוק מה שחשבתי. לפני תחילת העונה, בפרומואים רואים את טיריון רואה דרקון חולף מעליו (שזה מה שקרה כשהיה עם ג'ורה בואליריה), מה שגרם להרבה אנשים לחשוב שהנה זו העונה בו הוא ודאינריז מאחדים כוחות. ואז יצאה הודעה מההפקה שזה לא מה שבאמת קורה, מה שכמובן התברר כלא נכון.

גם אם נניח שהכל אמת,

מותו בסדרה של קית הארינגטון לא אומר שהדמות ג'ון לא תחזור.

נחשוב על המתים שכן חזרו לחיים, כמו קייטלין או בריק דונדאריון. המוות היה משהו טראומטי כל כך שהוא שינה בהם דברים מהותיים גם אחרי שהם חזרו לחיים. מה שאומר שג'ון יכול להיות מגולם ע"י שחקן אחר.

זה נכון במיוחד אם התיאוריות על הצטרפותו של ג'ון לשורות האחרים תתבררנה כנכונות. במקרה הזה, ג'ון יחזור כדמות עשויית פיקסלים ונוטפת קרח. לא צריך ללהק את קית' בשביל זה.

בכל מקרה, כמו שכבר אמרו, הדמות של ג'ון, כפי העולה מתוך הספרים וגם ממה שנאמר ע"י מרטין על הספרים, משמעותית מכדי שהיא תמות מוות חסר משמעות.

Uri04

New member
מגולמת על ידי שחקן אחר? כמו ב"ד"ר הו?"

האמת שזה דווקא יכול להיות מעולה. אני יכול לחשוב על 10000000 שחקנים טובים וכריזמתיים מקית שיכולים לגלם את ג'ון במקומו.

אולי יסתבר שג'ון הוא איש ללא פנים, והוא פשוט יחזור עם הפנים של ג'אקן הגר.

למעלה