אז ככה: ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif
ביליתי את רוב היום בקריאת התגובות על התמונה והפרק המדובר שפורסמו על הלוח (הפורום הרישמי) והינה עיקר הדברים והתאוריות: חשוב לזכור לפני הכל שני דברים חשובים - האחד, הם אוהבים לשחק איתנו וליצור פרומואים ותחושות שמתבררות כלא נכונות בסופו של דבר - דוגמאת הפרומו של מר יאנג - בכתובת הזאת:
http://www.youtube.com/watch?v=pOLX-ukuhdw לפי הפרומו אנשים חשבו שאביגייל היא הרוצח הסידרתי
והפרומו של נורה בחשכה - בכתובת הזאת:
http://www.youtube.com/watch?v=MJ0GIP4pWdo שלפיו היה נדמה ששון נפגע על ידי החוטף הזה, אבל בסוף התברר שאומנם הוא ירה בו, אבל הוא האיש הטוב בסיפור והוא כל הזמן ניסה לעזור לשון. בכל אופן, צריך מאוד להיזהר איתם כי יש להם נטייה להפתיע אותנו כל פעם מחדש. עם כל זה התאוריות אומרות כך: קודם כל, ג'ולייט לא תבכה בהיסטריה סתם. היא חוקרת מנוסה שראתה כבר לא מעט דברים וכדי שמשהו יגרום לה להישבר כך, זה צריך להיות משהו גדול. אחרי הכל, היא לא הגיבה כך כששון נורה וכולם כל הזמן חששו לחייו. זה חייב להיות משהו קיצוני שקשור בה. היא לא תבכה כך בגלל הנרי, או גאס, אבל היא כן יכולה לבכות כך בגלל ויק (המפקדת). אבל...עם כל זה צריך לזכור שהכותרת שואלת: "האם כולם ישרדו את זה בחיים?". למרות זאת, בטוויטר התפרסם בזמנו שאלה האם כולם יחזרו לעונה 5 והתשובה היתה כן גדול וברור. עוד נכתב שם, דרך אגב, שהעניין הגדול בפרק לא קשור בהכרח לסכנת חיים של אחת הדמויות. בראיון שנתן סטיבן פרנק ביולי, בקומיקון, הוא אמר שהעונה שון וג'ולייט יתקרבו מאוד, מה שיגרום לשון לקבל החלטה חשובה מאוד שתקבע הרבה יותר מהאם הם יהיו ביחד או לא ורוב התיאוריות אומרות שהוא הולך לספר לה את האמת - שהוא לא באמת סייקיק (מדיום). דרך אגב - רשמו לנו שכדאי לנו לראות את הסרטים: PSYCHO, VERTIGO, NORTH BY NORTHWEST כדי להתכונן לפרק הזה. בכל מקרה הפרק הולך להיות מחווה להיצ'קוק, אז אולי כדי לבדוק את הסרטים הללו. למרות זאת התאוריות על זה אומרות שככל הנראה מישהו יפגע מאוד קשה, ואולי אפילו ימות ויש גם תיאוריה שאומרת ששון יביים את המוות שלו בגלל סיבה כלשהי וזה יגרום לג'ולייט לחשוב שהוא מת ולכן היא בוכה כך. אם נחשוב מבחינת הדמויות, אז ככך: זה לא יכול ג'ולייט, זה גם לא יכול להיות שון (כמובן) או גאס. בקשר ללאסי - בראיון שנתן סטיבן פרנק לא מזמן הוא אמר שבעונה 5 תהיה ללאסי חברה, וזה פוסל גם אותו. הנרי כתב לא מזמן בפייסבוק שלו שעכשיו, כשהם אושרו לעונה 5, הוא יכול להתחיל לתכנן את העתיד, מה שפוסל גם את הנרי (ושוב, הוא לא יגרום לג'ולייט לבכות כך בכל מקרה). קריסטין (ויק) נתנה ראיון לא מזמן וממנו לא השתמע שהיא עומדת לעזוב בקרוב, אז לא נראה שזאת היא. היחיד שנשאר זה באז, אבל לא נראה לי שהוא יגרום לג'ולייט לבכות כך. אומנם עוד לא ראיתי את הפרק של היום, אבל ג'יימס אמר בראיון שג'ון סינה יחזור בעונה הבאה, אז כנראה שזה גם לא אחיה של ג'ולייט. יש עוד תאוריה אחת שאומרת שזה הולך להיות האקס של ג'ולייט (שאמור להופיע באחד הפרקים הקרובים) וזה דיי מתאים שמישהו כזה יגרום לג'ולייט לבכות כך. התאוריה הפרטית שלי היא כזאת: משהו רע עומד לקרות לשון. הוא הולך להיפגע קשה או לגרום לג'ולייט לחשוב שהוא נפגע או אפילו מת ולכן היא בוכה כך. אני גם חושבת שגם אם הוא יספר לה את האמת, זה יוכחש בעונה הבאה על ידו (הוא יגיד משהו כמו הכריחו אותי להגיד לך את זה, אבל זה לא נכון). זהו זה לבינתיים. סליחה על המגילה ואם אני אדע משהו נוסף - אתם הראשונים לדעת!