ספויילר... שאלה לגבי דמות "המבתר"

rebeldechika

New member
ספויילר... שאלה לגבי דמות "המבתר"

רציתי לשאול, מי בסוף מסתבר הוא "המבתר"??? ובאיזה עונה מגלים מי זה בדיוק. ומי זה קוונטין או מה שזה לא יהיה שמו.

GaIi4697

New member
לא ממש ספויילר

העונה השלישית כבר שודרה בערוץ 2, למי שרואה בהוט יש בעיה מגלים את זה בסוף של העונה השלישית המבתר הוא קוונטין קוונטין הוא הרופא החדש שמצטרף לשון וכריסטיאן בעונה הזאת [לחפור יותר?]

limors2

Active member
ספוילר זה כבר לא, כי זה שודר בארץ

קוונטין הוא אכן המבתר! מגלים בפרק האחרון של עונה 3. קוונטין היה המנתח שהצטרף אליהם בתחילת עונה 3, אם אינני טועה

ראניה15

New member
../images/Emo58.gif טוב..לכם זה לא ספוילר.. שאלה..

נכון אווה ,אחותו של קווטין? היא הייתה בן ועברה ניתוח לשינוי מין. אבל שמראים שקווטין מתי שהוא מגלה את עצמו לשון וכריסטיאן הוא הציג את אווה בתור בת שהיה לה חתך על הסנטר. [אוף,עזבו -אם הבנתם , הבנתם אם לא - לא. אני לא יודעת איך לנסח את זה] אז משהו יכול להסביר לי מזאת הסתירה הזאת?

GaIi4697

New member
המ

מה?! אווה לא אחות של קוונטין לא נראה לי שיש בניהם קשר בכלל מזתומרת 'מתי שהוא מגלה את עצמו'? אווה הייתה זכר גיי, היא עברה ניתוח לשינוי מין כדי להיות עם זה שהיא אהבה, אבל הוא לא סיים לה את ה..חור אז כשכריסטיאן ניסה לחדור אלייה הוא שם לב לזה וזהו
ראית כבר את כל העונה השלישית?

ראניה15

New member
את רובה,כן ../images/Emo58.gif

נו...שקוונטין מגלה שהוא המבתר,ושהוא חותך לשון את האצבע הוא מספר להם למה הוא עשה את זה..שהוא ואחותו [אווה-אני עדיין מתעקשת על זה] היו פגומים לה היה חתך וכתם לידה [נראה לי] ואורך הפה [כמו שהוא חותך] ולו אין את איבר המין. נו! שהוא חתך את אווה כדי שלא יחשדו,ושאווה "ירתה" בו - כסיפור כיסוי? שהם גדלו בייחד בכנסייה הזאת..

GaIi4697

New member
את מתכוונת לקיט

החוקרת של 'הפרשה' של המבתר כשהוא ביתר את קיט זה היה לפני, אם אני זוכרת נכון זה היה כחשדו בכריסטיאן שהוא המבתר (ואז הוא הפיץ את זה לתקשורות כי הוא ידע שכשהמבתר ישמע על זה הוא יבתר שוב) בסוף העונה, כשהם מגלים שקוונטין המבתר והוא חותך לשון את האצבע (וכמובן שהכל מתוכנן) אז קיט 'יורה' בו אחר כך היא באה אליו (כשהוא בתוך הבד הזה ששמים מתים
) והם בורחים לחו"ל (אם את רוצה המשך של מה שקורה אחרכך אז מראים אותם משתזפים ביחד איפהשהו, ועוברת איזה אחת עם שתלים בציצי ושניהם מתכננים לבתר אותה אומשהוכזה) (נראהלי בצחוק, כי אחרכך לא התעסקו בדמות של המבתר יותר)

GaIi4697

New member
קיט>

[הנקבה משמאל] [חחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם] [זה עדיין משעשע]

ראניה15

New member
אני יודעת מי זאת מי,רק בילבלתי ../images/Emo67.gif

הן נורא דומות ושניהן יפות!

למעלה