ספויילר-שחקנית חדשה לעונה ה2

pablo111

New member
ספויילר-שחקנית חדשה לעונה ה2

היא תהייה מתחרה של מיה

סוכריה16

New member
יפה..../images/Emo13.gif

אבל יותר גוף מאשר פנים- לאנהי יש את שניהם... ככה שהיא לא ממש מתחרה בשבילה.. אבל יהיה קטעים

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifלא נכון..לדעתי היא יפה גם בפנים

אבל אנהי הרבה יותר יפה!

סוכריה16

New member
קמילה סודי- הייתה מהממת!!!

מה מיוחד בילדה הזו!? חוץ מזה שהיא מקל זה באמת יפה.. אבל תראי תפנים.. לא משוו בכלל.. לא מיוחדות כמו של דולסהף אנהי, פאולה.. חח... וויקו.. הם כאלה דורשות בוקס.. קמילה סודי פשוט רציתי שיכניסו!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo58.gif אולי...

קמילה סודי שיחקה את סברינה, כן? אבל נראה לי שפה התכוונו שהיא תשחק את סול..היא הייתה המתחרה של מיה במורדים... סברינה נכנסה רק אחרי זה..... ונכון. אין לה יופי מיוחד.. אבל היא יפה בכל זאת!!! דורשות בוקס?? הגזמת..... יש לה פנים יפות!! אבל על טעם וריח..............

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif נראה לי שטעיתי פה......./images/Emo122.gif

מי זו קמילה סודי? כי חשבתי בהתחלה שאת מדברת על מי ששיחקה את סברינה במורדים.. אבל עכשיו אני כבר לא כ"כ בטוחה...

סוכריה16

New member
נ"ש!!! א...את..אתר ישראלי ראשון

לשווה מכולם ליפה מכולם לכוסון מכולם למתוק מכולם לחתיך מכולם לאלפונסו הררה המושלם!! כפרוני נוני שליייייייי!! מישהו ממכם אולי בנה אותו... כי אני חייבת לעזור להם פה!

סוכריה16

New member
שחקנית חדשה- ספויילר

תהיה סברינה.. וואי הארגנטינאית הייתה דומה לסלסטה סיד.. מדהימה לדעתי!

סוכריה16

New member
ספויילר-

חוץ מזה הם ממש מאכזבים אותי ! עד עכשיו היו גדולים כמו אנהי , אלפונסו כריסטיאן.. ופתאום אני מרגישה שכל מי שמכניסים קטן! הזו ששמתם פה בת 17 ככה.. ומכניסים כל מיניק קטנים כאלו.. זה לא אמור להיות ככה.. זה מכוער שזה ככה.. אוף! רוקו- מי שהכי חיכיתי לו.. כי אני מתה על פירו! יהיה ילד בן 14 מכוער! נו באמץ.. מה זה פה?! הם צריכים להתאים בין הגילאים.. למרות שאני אוהבת רק סצינות של מיה ומיגל אני כן רואה דברים אחרים וזה לא נוח להסתגכל על ילדים כאלו. הכי מעצבן זה ששמו במקום פירו! לא מגיע לו קלרסוליים! ויש מקסקני שם קופי קופיייייייי פירו! יותר יפה טיםה וקופי הוא! תשאלו את גל! אבל רק חבל שהוא לרא שחקן.. אלא רק מנחה!

../images/Emo39.gif אוי נוו דיי...

הסידרה מושלמת והיא תמשיך להיות מושלמת... הגדולים תמיד יהיה אלפונסו אנהי דולסה וכו... אין מה לעשות... מן הסתם הם הראשים... המוכרים הידועים.. שאנחנו אוהבים ממזמן כבר.. אבל עוד לא ראיתם את השחקנים החדשים את הדמויות החדשות למה לפסול ישר?!?!

סוכריה16

New member
אני לא פוסלת אבל פשוט

אני יודעת שזה טמטום להביא ילדים קטנים.. סליחה.. אבל ככה זה! תראי איזה שחקנים בוגרים יש לנו עכשיו זה יפה יותר!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifכןןןןן זה של מישהי פה...

היא שאלה מקודם על העיצוב נדמה לי... אם הוא בסדר..

Dulce Maria13

New member
אההה סול במורדים

הארגנטיניים!! רציתי באמת לישאול מי תיהיה סול של מקסיקו

תגידו לי בבקשה../images/Emo48.gif

שזה לא נכון שדניאלה לוחן תשחק בעונה השנייה! בבקשה שזה לא נכון!!

למעלה