|ספויילר| שקשור קצת לנאראקו

Aquara

New member
|ספויילר| שקשור קצת לנאראקו

דבר ראשון: נאראקו שקסי
ארררגג! דבר שני: מי זה מוסאו, Musou?

Bakura

New member
... תשובה...

את יודעת, יש אתר כזה, לא כולם מכירים, אבל הוא נקרא גוגל. כן כן, אני יודעת שבחיים לא שמעת עליו, לא הרבה מכירים, אבל הוא מנוע חיפוש עולמי כזה. את יכולה להכנס ל www.google.co.il ולהקליד Musou בתוך המשבצת הקטנה והנחמדה, ואז ללחוץ על חפש. ואת יודעת מה? אחרי זה, כמו בדרך פלא, את מקבלת תוצאות! כן כן, אתרים אמיתיים שקיימים שאפשר למצוא בהם מי זה! מדהים, לא? אז למה שלא תשתמשי בזה בכל פעם, במקום להיות כל כך צרת מחשבה וללכת ישר לפה במקום לחפש קצת עליו?!

Aquara

New member
XD

זה לא תמיד מוצא, ומתוך מאה אתרים אולי רק עשרה קשורים אליו!

Bakura

New member
זה לא רצח, זו הצעה.

... ואת צריכה לפחד ממני, אבל רק שאני עצבנית. אבל לוקח המון זמן לעצבן אותי. טונות. ואם הצלחתם לעשות זאת... סימן שממש השקעתם. אבל רוב הזמן אני לא עצבנית, אז אין לך סיבה לפחד ^_^

blck angel1

New member
כע

אבל אני מרוקאית ואותי קל לעצבן רק כשעושים עבודה גרהעה, ושאני עצבנית רק הכלבה שלי יכולה להרגיע אותי...

De-Panther

New member
אבל למה את כל כך...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

עצבנית?? היא עשתה לך משהו רע?? סה"כ שאלה משהו קטן... זה נכון שקודם אפשר לחפש בגוגל... אבל בגוגל יקח שנה לחפש מידע על דמות בסידרה כלשהי מכיוון שיש הרבה אנשים בעולם עם אותם שמות... גם אם תחפשי קאגומה בגוגל תגיעי למלא אתרים שבכלל לא קשורים לאינויאשה... אז במקום לחפש בגוגל משהו באנגלית היא מעדיפה שמישהו שיודע יכתוב לה הודעה קצרה בעיברית זה לא שהיא דרשה שנכתוב לה מי זה... היא סה"כ שאלה... (רק חבל שאינלימושג מי זה... אני לא טוב בשמות... אני בדרך כלל שוכח שמות של אנשים אחרי שנגמר הפרק
)

Bakura

New member
.. אבל אפשר לנסות.

זה לא שאני עצבנית עליה, אבל כאילו, די! שאתה לא היית פה כל אחד פתח שרשור על שטויות וזה הוריד את כל השרשורים החשובים למטה, וזה מתסכל. ולמה שלא תתאמץ? אני אף פעם לא יבוא בלי לבדוק קודם במקום מסויים וסתם אשאל מי זה. היא אפילו לא שאלה. אם היא הייתה הולכת לחפש בגוגל קודם, ובאה לכאן אחרי שהיא לא מצאה בשום מקום אחר, אז זה היה בסדר, ואתה יודע מה? אפילו הייתי עוזרת לה לחפש אותו. אבל היא בחרה שלא, וזה מתסכל אותי. ואם אני אחפש קאגומה, אפילו בלי להכיר, אני אחפש ב"תמונות" ואכנס לאתרים שבהם יש תמונה מייצגת של אנימה.

De-Panther

New member
מאיפה את יודעת אם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

היא חיפשה או לא?? אולי היא חיפשה ולא כתבה שהיא חיפשה??

I N U Y A S H A

New member
חחח חייב להודות..

נכנסת בה חזק.. כמה אכזרי מצידך חח זה היה טוב...

למעלה