ספוילורון קטן להשבוע.

mיטלמן

Well-known member

דקל נור*

Well-known member
המתמודדים היום כבר לא תמימים כמו בעונות הראשונות.
היא יודעת איך לטפח את דימוי הקלולס העשירה ורוצה מאד למשוך אש של צופים. רבות בנות היו כמותה בעונות עבר אבל נראה עפי הפרומו שהיא תעלה על כולנה. אם היא היתה הבת שלי, הייתי נעדרת מהעבודה בימים הקרובים.

mיטלמן

Well-known member
המתמודדים היום כבר לא תמימים כמו בעונות הראשונות.
היא יודעת איך לטפח את דימוי הקלולס העשירה ורוצה מאד למשוך אש של צופים. רבות בנות היו כמותה בעונות עבר אבל נראה עפי הפרומו שהיא תעלה על כולנה. אם היא היתה הבת שלי, הייתי נעדרת מהעבודה בימים הקרובים.
נשארו לי מסכות, רוצה?

דקל נור*

Well-known member
ללכת לעבודה עם מסכה במרום לא ללכת בכלל,
או להזמין כרטיס להודו, אין קשר אבל טיסות ישירות וקצרות וזולות יחסית.
קולגה שלי כנראה עבר ניתוח רציני בפה ובחר להגיע לעבודה עם מסכה. פתרון לא רע לחסרי שיניים באופן זמני.

צליליתה1

Well-known member
קולגה שלי כנראה עבר ניתוח רציני בפה ובחר להגיע לעבודה עם מסכה. פתרון לא רע לחסרי שיניים באופן זמני.
אני רואה יותר ויותר אנשים, שמסתובבים עם מסיכות.

תוהה, האם הם במסיכה כי יש להם קורונה, והם לא רוצים להדביק אותי? (מצד אחד, יפה מצדם, מצד שני, מי שחולה שיתכבד וישאר בבית) או- פוחדים להדבק (כבר למדנו שהמסיכה הפושטית לא ממש מגינה עלינו, כן?)

הכי מצחיק אותי מי שעוטים מסיכה בחוץ, נגיד, אין אף בן אדם, כלב או. חזיר (בכל זאת חיפאית) במרחק 10מ לכל כיוון.
לא יותר עדיף לנשום?

הרבה בריאות לכולם

אבח"י

Well-known member

תוהה, האם הם במסיכה כי יש להם קורונה, והם לא רוצים להדביק אותי? (מצד אחד, יפה מצדם, מצד שני, מי שחולה שיתכבד וישאר בבית) או- פוחדים להדבק (כבר למדנו שהמסיכה הפושטית לא ממש מגינה עלינו, כן?)

הכי מצחיק אותי מי שעוטים מסיכה בחוץ, נגיד, אין אף בן אדם, כלב או. חזיר (בכל זאת חיפאית) במרחק 10מ לכל כיוון.
לא יותר עדיף לנשום?

הרבה בריאות לכולם
ביפן זו דרך של היפניות להסתיר את העובדה שלא התאפרו בבוקר. כך לפחות סיפרו לי.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

לא יותר עדיף לנשום?

הרבה בריאות לכולם
אני בעד שחלק מהאנשים ילכו תמיד (לפחות ברשות הרבים) עם מסכות שמכסות את כל הפנים.

ואילי ביפהם ביפהם.

אבח"י

Well-known member
ואולי ביפהם - וולה מבין.
יעני - פהימה מאותו שורש כמו "ביפהם" ;-)
לא לא לא
זה סתם

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לייש? מש פאהימה
כמו הרבה פתגמים בערבית גם הפתגם הזה הוא חלק מסיפור שמוכר לכולם.

פעם חי בכפר נידח פלאח שעבד מצאת החמה ועד צאת הנשמה ובכל ערב חזר לביתו, אכל והתמוטט על המיטה באפיסת כוחות.
שכן בעל לב ריחם על אשתו של הפלאח ומדי פעם היה מתגנב לביתם בשעות היום על מנת לספק את מחסורה.

יום אחד, באמצע שהשניים עסקו במלאכת הקודש נשמע רעש בחוץ, כשהציצו מהחלון ראו את הבעל המקורנן מתקרב לבית.
מה נעשה ? שאל הגבר.
קח חופן עדשים ביד וצא מהבית בריצה ענתה האשה.

ומה אז ? שאל.

מי שיבין יבין ענתה, ומי שלא יבין יחשוב שגנבת עדשים ולכן אתה בורח.

צליליתה1

Well-known member
לא מזמן דיברנו, בלי קשר לריאלטי זה או אחר, על נימוסי שולחן
וגברת שעובדת בהתפתחות הילד אמרה שכדי לאכול כמו שצריך עם סכו״ם נדרשת מיומנות גבוהה במוטוריקה עדינה (לא בטוחה שהניסוח נכון, אבל מן הסתם הבנתם על מה אני מדברת)

כל פעם שאני רואה פרק נזכרת בזה

(שאלת בונוס: יודעים לאכול במקלות? אני לא הצלחתי ללמוד.....)

דקל נור*

Well-known member
וגברת שעובדת בהתפתחות הילד אמרה שכדי לאכול כמו שצריך עם סכו״ם נדרשת מיומנות גבוהה במוטוריקה עדינה (לא בטוחה שהניסוח נכון, אבל מן הסתם הבנתם על מה אני מדברת)

אני די מגושמת עם מקלות אכילה. נראה לי פשע לאכול סושי עם סכין ומזלג, אז עושה מאמץ. את כל הנודלס והשאר, בולסת כרגיל.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

לא אוכל סושי כך שלא יוצא לי להשתמש במקלות לצורך אכילה.

מאידך גיסא מצאתי אותם שימושיים ביותר לצרכי בישול, בעיקר ערבוב וטיגון.

למעלה