ספוילרים ? ביג דיל !

mobyboy

New member
ספוילרים ? ביג דיל !

יש פה מישהו שממש ממש לא מוכן לשמוע מה יקרה הלאה ? אפשר לחשוב אתם לוקחים אותה יותר מדי ברצינות.. גם אני מכור, אבל היא לא יותר מאשר בידור זול וטוב

Dawn12

New member
ספוילרים הם בהחלט ביג דיל

וקח את זה מבן אדם שיודע כמעט כל עלילה שתהיה כאן בשנים הקרובות. בכל פורום שעוסק בסדרות טלוויזיה המשודרות בהפרש מסויים מישראל מקפידים לסמן ספויילרים וגם כאן זה אחד הכללים שחשוב להקפיד עליהם. רציני, לא רציני - זה בכלל לא העניין. יש אנשים שלא רוצים לקרוא את זה וזה צריך להספיק.

shirakl

New member
יש לי המלצה בשבילך ../images/Emo13.gif

יש הודעה שלי שכתבתי כשהייתי מנהלת פורום משחק החיים ושמתי אותה בשורה למעלה של הפורום - איפה שאתה כתבת שצריך לסמן תמיד בספוילרים... להודעה הזאת קראתי "נוהל הפורום בעניין ספוילרים" וראיתי שמשתמשים בה באותה צורה גם בעוד איזה פורום.. אני יכולה לתת לך קישור אליה אם אתה רוצה ותבקש שישימו לך קישור אליה בשורה למעלה
תגיד לי אם אתה מעוניין, כדי שאני אראה לך על מה מדובר

python 4

New member
זה בידור זול וטוב..

אבל יותר טוב כשלא יודעים מה הולך לקרות. פעם הייתי קורא את התקצירים של האופ"ס בפנאי פלוס - עד שיום אחד גיליתי שהעובדה שהאופ"ס החביבה עלי היא איסטאנדרס זה בגלל שאין עליה תקצירים בפנאי פלוס (או בכל מקום אחר), וכל דבר שקורה שם בא לי בהפתעה גמורה (והסדרה הזו בהחלט משאירה אותי בפה פעור הרבה פעמים, ובעיניים דומעות בפעמים אחרות..). החלטתי שגם אם האופ"ס האמריקאיות אני רוצה שזה יהיה ככה. אומנם יש דברים שאני יודע - מהספויילרים הגדולים פשוט אי אפשר להתעלם (אלה שכותבים עליהם כל הזמן), אבל אני לא יודע מה יהיה היום בפרק של צח"מ. אין לי מושג אם אשלי ובראד באמת יתחתנו. אי הידיעה היא חלק מהכיף.

../images/Emo45.gifאיסטאנדרס אכן גדולה!

כמוני כמוך, הפסקתי לקרוא כשגיליתי שאין לה תקצירים. יותר כייף לא לדעת למרות שלפני כחודש הייתי אצל חברה במודיעין והיא ראתה באיטלקית את צ ח" מ-שזה מתקדם כמו ארה"ב והסבירה לי מי כל הדמויות ומה יקרה למי ששאלתי, אז מאז שאני יודעת ובמהלך כל אותן ארבעים ומשהו דקות שראיתי איך כולם גדלו, אני לא כל כך מופתעת מהפרקים שכיום אצלינו, כי האקשן רק מתקרב.......

python 4

New member
אני בשוק!../images/Emo12.gif

עוד צופה של איסטאנדרס! אנחנו כבר 3 בארץ, את יודעת. התחושה הזו של גורם ההפתעה באה לידי ביטוי לפני בערך 3 שבועות, בפרק המדהים ההוא בו התברר שסאם איבדה את כל הרכוש שלה ואת בעלה, הכל תוך פרק אחד. למרות שזה נבנה כתהליך, זה בא לי כהפתעה גמורה, ובהתחשב בזה שסאם היא הדמות האהובה עלי בסדרה ההיא, כמה בכיתי! שעה אחרי הפרק הזה לא הייתי מסוגל לתפקד. הרגשתי כאילו זה קורה לקרובת משפחה שלי. וזו פעם ראשונה שסדרת טלוויזיה משפיעה עלי בצורה כזו..
איסטאנדרס מעולה בדברים האלה..

סורי מראש שאנימפרה לך את השקט

בידעיה עכשיו שסאם הדמות היא הכי אהובה עלייך אני אנסה קצת למתן את דעתי על התנהולתה, היא לא שמעה למינטי, היא לא שמעה לאזהרות, והיה ברור שהיא הולכת ליפול. הפרקים של דניס ושרון, וההריון המדומה, זה מה שקרע אותי. אבל זה פורום של צח"מ, לא נוכל לדבר כאן על איסטאנדרס יותר [בתקווה שפטרוני תפוז יאותו לפתוח לשלושת הצופים הלהוטים של הדסרה בישראל, פורום משלנו...
]

למעלה