ספוילרים להיום בשרשור הזה

RoyBehar

New member
מיאמי - ניו אינגלנד (ושאר הבית שלהן), דאלאס- ס.פ

אז מסתבר שבפעם הראשונה בעידן בריידי, הפאטס אחרונים בבית.
נכון שזה רק משחק אחד, ונכון שהג'טס כולה ניצחו את אוקלנד ואפילו שהבילס ניצחו בשיקגו, תסמכו עליהם שהם ימצאו דרכים חדשות להפסיד ככל שהעונה תתקדם, אבל זה חתיכת סטייטמנט גיים של מיאמי.
אני כבר מתגעגע לנושון מורנו בדנבר, הוא נראה מצויין היום. קו ההתקפה של הפאטס חייב להשתפר באופן דחוף, או שתהיה לבריידי עונה ארוכה ארוכה ומבאסת.
&nbsp
ולגבי הקאובוייס והניינרס... אוי טוני. מה יהיה? בניתי על המשחק הזה שישאיר אותי ער עד המשחק של הברונקוס, אבל אני מוצא את עצמי יותר ויותר עם הראש בפייסבוק ובכל מיני שטויות. ההתקפה של הניינרס בילתה בדיוק 94 שניות על המגרש בכל הרבע הראשון וסיימו אותו ביתרון 21-3. עם יריבה כמו דאלאס, מי צריך התקפה?...

Yo-man

New member
דאלאס-סיסקו

די מדהים לראות כמה דאלאס-סיסקו לא מתפקדים. וזה עם הגנה פצועה וחסרה של סן פרנסיסקו . אני סקרן לראות את סיסקו נגד סיאטל. נראה לי שיהיה משחק צמוד. פורטיניינרז נראים מצוין. פילי במצב טוב למרות המחצית הראשונה הנוראית של ניק .

איזה כיף

פעם ראשונה שאני באמת עוקב אחרי פוטבול. אני עדיין לא מבין כלום, אבל כיף לראות כל כך הרבה קאמבקים. צפיתי במקביל במשחקים של אטלנטה (פוקס), בולטימור (5+) וטורקיה-אוסטרליה (מונדובאסקט, ספורט 5), וכל פעם שעברתי היה קאמבק. הספקתי לראות את הקאמבק של בולטימור, אטלנטה משווה, טורקיה קולעת שלשת נצחון. רק את המהלך המנצח של הבנגלס פיספתי איכשהו (איך הם הספיקו לעשות את זה במשהו כמו דקה וחצי???).

האפליקציה (Pickem) רצה, ויש כבר משהו כמו 500 יוזרים (מישהו כאן משתמש? אשמח לקבל משוב). הקטע המצחיק הוא שהמוביל הרגעי (עם 13 מ14 ניחושים נכונים!) הוא משתמש פיקטבי שהכנסנו והניחושים שלו הם הגרלה טהורה בין הקבוצות
. למעשה ארבעת המובילים הם פיקטביים (יש 50 כאלה), ורק במקום החמישי יש יוזר אמיתי עם 10 מ14.

אני לא מבין כלום, אז בדקתי את הסטטיסטיקות של הניחושים והלכתי עם הרוב(סוג של
כי אין אייקון של קוף). המצחיק הוא שגם בכאלה שבהם הניחושים היו חד צדדים לחלוטין (אטלנטה, שיקגו, קנזס סיטי, ניו אינגלנד) נפלתי.

בהחלט בדרך להתמכר.

Ori L88

New member
כל המחזור

אך , מחזור פתיחה מצויין. ראיתי את המשחק של ג'קסונויל-פילדלפיה ועוד חצי עין על הרד זון.
פילי-ג'קסונוויל-איזה מחצית ראשונה איומה , הכול הלך הפוך. פולס נראה כמו קוין קוב וההגנה נראתה כמו ההגנה של הליונס שהלכו 0-16. אבל משום מה הייתי אופטימי שבמחצית השנייה יהיה שיפור והאיגלס יתאפסו , למרות שהם לא נתנו לי שום סיבה לאופטימיות עם המחצית הראשונה העלובה הזאת.
במחצית השנייה זה היה משחק שונה לגמרי , דרן ספורלס הראו שהוא אחלה תוספת. נכון שיהיו משחקים שהוא לא יעשה כלום אבל כל כמה משחקים יהיה BIG PLAY כמו זה שהיה ביום ראשון. ספורלס פרץ את השכר וכל ההתקפה תקתקה כמו שעון אחרי זה. ג'קסונוויל כבר נפלו מהרגליים ברבע הרביעי וזה התבטא במסירה הכי קלה שג'רמי מקלין תפס בקריירה שלו. שמח בשביל מקלין שלאחרי ניתוח ושנה בחוץ פינק עם משחק פתיחה יפה מאוד. זאק הרץ נראה מצויין! אחלה TE וברנט סלק גם כן תורם. האיגלס מסודרים מהבחינה הזאת. ניק פולס אכזב מחצית ראשונה גרועה מאוד ונגד קבוצה יותר טובה מהג'אגס היה קשה מאוד לחזור מזה. 3 TO במחצית אחת?! אולי ראה יותר מדי קלטות של טוני רומו. במחצית השנייה הוא התאפס אבל אני עדיין מצפה לראות שיפור ממנו בהמשך. לשון מקוי היה שקט , אני שמח שיש רץ טוב שמגבה אותו כדי ששיידי לא יתעייף ויהיה רענן במשחק כל העונה.
לא יודע איך לאכול את ההגנה כל כך , במחצית הראשונה זוועה תופס רוקי שלא נבחר בדראפט נראה כמו שילוב של קלוין ג'ונסון ורנדי מוס למשך מחצית אחת וצ'אד הני נראה כמו פייטון מאניניג. במחצית השנייה כבר הפעילו הרבה לחץ על הQB יצרו גם TO אחד ונעלו את האנדזון. שבוע הבא יהיה מבחן מעניין מול ההתקפה הדינאמית של הקולטס.
&nbsp
יתר המשחקים:
טקסנס-רדסקינס-JJ WATT מפחיד מאוד איזה משחק מפלצתי , אבל לפי השמועות קלוואי בחוץ ל4-6 שבועות. חבל , אני רוצה לראות את שניהם ביחד זה יכול להיות שילוב דיי מדהים. מעניין מתי וושינגטון יסדרו ל RG3 אופנסיב ליין נורמאלי.
&nbsp
ברס-בילס-מבסוט על בפאלו , אני תמיד מפרגן להם ומקווה שיום אחד בחיי אזכה לראות אותם מגיעים לפליאוף. אבל הרבה פעמים הם פותחים את העונה בהפתעה ואז מתפרקים. הברס גם קבוצה טובה ואומנם הפסד מבאס , אבל לא חושב שצריך להלחץ. עדיין יש להם חוליית תופסים מעולה.
&nbsp
סינסי-בולטימור-בנתיים סטיב סמית' מחזיר צ'קים משחק מצויין שלו. אבל איי ג'יי גריין כנראה התופס הכי טוב בליגה(צמוד צמוד עם מגהטרון) מאמין שהשנה סוף סוף סינסנטי יעברו סביוב בפליאוף באמת שאין סיבה שלא. הם קבוצה מאוזנת עם כמה כוכבים בעמדות המפתח. בולטימור אולי ישתחלו לפליאוף אבל הם לא מרשימים , נראה איך ריי רייס יראה שיחזור מהפציעה.
&nbsp
סאן פרנסנקיו-דאלאס-כיף לראות את רומו והקאובויס מתחילים ככה את העונה , רק שימשיך :).
&nbsp
דנבר-אינדי-פייטון נראה חד מתמיד , ממש לא רואים עליו את הגיל. ההגנה של דנבר השתפרה מאוד בקיץ ואולי זה הפוש שהם צריכים כדי לקחת את הטבעת סוף סוף(ושסיאטל לא תגיע לסופרבול גם יעזור).
&nbsp
פתיחה מצויינת! האיגלס הצליחו לחזור מהבור ולנצח והיה מחזור מצויין עם הרבה תהפוכות ומשחקים צמודים.
&nbsp

DS9

New member
ari sd

שירות אינפורמטיבי למי שחושב שההגנה של SD טובה על סמך המשחק הזה.
פאלמר החליט שהוא מלמד את הליגה שיטת משחק חדשה, לשחק התקפה על שלושה וחצי שחקנים:
פלויד קיבל 3 מסירות, אלינגטון קיבל 5 ריצות ו3 מסירות ודוויר קיבל 3 ריצות ו2 מסירות.
בסוף המחצית כשהוא טרח למסור לשחקן שהוא לא אחד מהשלושה הם הגיעו תוך 6 שניות לפילד גול.
התלונות של השדרים היו כלפי ההגנה שהשאירה את השחקן ללא כיסוי, אבל אני לא מבין איך זו אשמתם,
הם משחקים מול קבוצה עם שלושה שחקני התקפה, תכסה רק אותם ועצרת את הקבוצה היריבה, מקסימום חוטפים שלשה מקרית מהילד מקצה הספסל.

כן יש לי את לארי פיצג'רלד כשחקן אחרון ואני צריך ממנו בערך שתי נקודות כדי לנצח, לא רואה את זה קורה

DS9

New member
המשך
ARI SD

למי שאין כח לקרוא, כי תכלס למי אכפת מאריזונה, אפשר לדלג לסוף

מחצית שנייה נפתחה עם TD מהיר של SD - משחק קבוצתי, ואז פאלמר עלה להמשיך את עיסוקיו
4 מסירות/ריצות לאלינגטון ועוד 2 לשאר הקבוצה וTO
עוד TD לSD בזכות מיקום טוב במגרש
2 מסירות/ריצות לאלינגטון ועוד זריקה ישר החוצה (במקום ללארי שעמד פנוי באותו אזור)
וכאן ההגנה של אריזונה חזרה לעבוד ופאלמר נזכר שיש לו עוד שחקנים בקבוצה,
3 מסירות לאלינגטון ו4 לשאר הקבוצה (עם שתי מסירות שנכשלו) וTD ראשון לאריזונה
4 מסירות/ריצות לאלינגטון+פלויד+דוויר ועוד 3 מסירות לשאר הקבוצה (ועוד שלוש שנכשלו) וקיבלנו TD נוסף שניצח את המשחק.
המסקנה המתבקשת היא שאולי צריך יותר משלושה שחקנים שמעורבים בהתקפה כדי לנצח משחק.

ולאירועים הביזאריים:
אחרי הTD הראשון של אריזונה הוחלט ללכת על 2 נקודות במקום 1, כי זה אמור היה לצמצם את ההפרש מSD לFG אחד.
כמובן שהם נכשלו, לא ציפיתי למשהו אחר, אבל לדעתי, כל המהלך הזה העביר מסר של חוסר אמון בהתקפה.
אחרי הTD השני שוב לא הייתה ברירה וכדי להתרחק מSD למרחק של FG היו חייבים מהלך של 2 נקודות שגם הוא נכשל (מסירה מעל הראש של לארי).
אם המאמן של אריזונה היה סומך על ההתקפה שלו והולך בTD הראשון על XP אז גם בTD השני הוא היה יכול ללכת לXP ולהוביל בשלוש נקודות.
זה היה יכול לעזור לשלווה הנפשית שלו כי לSD נשאר מספיק זמן להגיע למרחק בעיטה ולעשות מהפך.
אולם כאן נכנס לפעולה חוסר התיאום בהתקפה של SD - רעש עצום באיצטדיון מנע מהם לשמוע אחד את השני והוביל לטעויות איומות.

שורה תחתונה: אריזונה נצחו, לארי תפס מסירה אחת מתוך שלוש שנזרקו בכיוון הכללי שלו, עשה 22 יארד וכעת אני מוביל בחצי נקודה.
נקווה שלא יהיו תיקונים מרגיזים

למעלה