ספוילרים להיום מתחתי

DS9

New member
WAS DAL

תחילת רבע שלישי, מה זה מערך הרביעיה הזה? עד כמה זה נפוץ/נדיר?
WAS ברדזון.
אם הבנתי נכון WAS שמו שלושה TEים ומאחוריהם את מי שהוא גם מחזיר הפאנטים שלהם.
מסירה למחזיר ואז ריצה קצרה שלו.

Yo-man

New member
אותו משחק

אני לא מאמין שדאלאס מפסידים את המשחק הזה!!! תודה לקאזינז על שהוא מאפשר לי להיות במתח והתרגשות עד הבוקר.

omrili77

New member
כנ"ל

כרגיל, ברגע האמת וושינגטון מפשלים בכיסוי די פשוט ונותנים את המשחק לדאלאס. מה עשיתי רע שזה מגיע לי?

eran113

New member
כנ"ל

יורם לא הייתה צריך לפתוח את הפה...

איכשהו הייתה לי הרגשה חזקה שדאלאס ינצחו בסוף. כמו בשתי העונות הקודמות גם השנה דאלאס משחקים בשבוע האחרון משחק נגד יריבה ישירה על עלייה לפלייאוף.
בשנתיים הקודמות (נגד הג'איינטס ווושינגנטון) לדעתי הם הגיעו נחותים והפסידו. אני לא בטוח שיחסי הכוחות יהיו לטובת הנשרים בשבוע הבא.
בכל מקרה אני חושב שיהיה יותר לחץ על דאלאס ואולי זה ישפיע ויעזור לפילדלפיה. ד"א המשחק אמור להיות בשעה 1, מעניין אם הוא ישאר כך.

Yo-man

New member
שאלת הבונוס

לרומו וקאזינס היו INT אחד לכל אחד.
והיה עוד פאמבל אחד בצד של דאלאס.
זה פחות מ-4.5, אז מי שאמר אנדר, קיבל 2 נקודות.

underdog36

New member
קבוצות NFC North ויריבותיהן

נתחיל מהסוף - וואוו! כל הקבוצות בבית הפסידו, גרין ביי זכו להזדמנות נוספת לסיים בראשות הבית אחרי שהכל נראה כבר שחור בשעה 3 לפנות בוקר.
ועכשיו חזרה להתחלה - איזה משחק מותח היה גרין ביי - פיטסבורג. הפלאגים חגגו במשחק הזה, חבל על הזמן... 7 פנלטיס ל-58 יארד לסטילרס, 9 ל-90 יארד לגרין ביי, ונראה שכולם היו מאוד משמעותיים. השניים הכי בולטים היו של גרין ביי - פולס סטארט של ניל בניסיון פ"ג של פיטסבורג, מה שהוביל לט"ד במקום, ועוד פולס סטארט בהתקפה עם 20 שניות על השעון בקו יארד אחד מהאנד זון, מה שאכל 10 שניות מהשעון (לא ידעתי שיש חוק כזה בכלל...) והרחיק את GB לקו ה-6. בקיצור נשאר זמן למהלך אחד, ופלין מסר לבויקין משום מה ולא לנלסון הפנוי והמנוסה יותר.
לשתי הקבוצות היו כמה מהלכים גדולים - החזרות קיק אוף ופאנטים טובות של הייד מ-GB לצד ריצות יפות של לייסי ובל, וכמה טעויות מנטליות קשות - פלאגים כאמור, וכמה מסירות לא בכיוון של פלין. כנראה שאצל גרין ביי הטעויות היו קריטיות יותר...

בקיצור, אחרי המשחק הלכתי לישון והתקשיתי להירדם מרוב עצבים, וגם ישנתי גרוע, ואז קמתי בבוקר וראיתי ששיקגו אכלו מרורים מפילי! איזה כיף! תחייה מחדש!
ועוד מהלילה ידעתי שדטרויט הרסו לעצמם סופית את העונה עם הפסד לא מוסבר לג'איינטס שלא היתה להם שום סיבה להתאמץ.

ועכשיו הכל פתוח לקראת שבוע הבא. גרין ביי מול שיקגו במשחק נוק אאוט, שהיה די צפוי אומנם, אבל לדעתי אף אחד לא ציפה ששתי הקבוצות יפסידו השבוע...
זה הולך להיות מטורף!!!

PACK PACK

New member
המשך ספויילר משחקי הכס בצפון

פעם שנאתי את פילי. מאז ה 4TH & 26.
אבל אחרי סיום המשחק מול הג'איינטס שהביא לנו סופרבול ב-2010, ועכשיו פירוק לגורמים של שיקאגו למרות שהמשחק חסר חשיבות מבחינתם.
אחרי שהלכתי לישון ב-3 בלילה מבואס אבל מלא תקווה בגלל שהעונה הזו מראה שיש לנו ב-GB נשמות כמו לחתול, קמתי ב-6 וחצי.
ראיתי את הרבע הראשון ברכבת עד שהקליטה לא היתה משהו, אבל זה בהחלט הספיק.
אני חייב להגיד שכיף לעודד קבוצה כמו פילי. שמחתי על ההזדמנות להינות מהיצירתיות של קלי.
אז בברכת FLY EAGLE FLY!!!!! אני אקדים את תחרות הפורום ונותן לפילי 6 נק' מול דאלאס.

עוד משהו... אלמלא התיקו מול מינסוטה שפלין הביא לנו אחרי פיגור גדול, היינו כבר מחוץ לתמונה.
התיקו שווה ערך לניצחון, אם מישהו חיפש משמעות לתיקו...

underdog36

New member
כנ"ל

למרות שאני גם מאוד מעריך את התיקו מול מיניסוטה (כמה שזה נשמע מוזר) כי זה היה באמת משחק קשה, אני חושב שאין לו כרגע משמעות.
נניח שהיינו מפסידים למיניסוטה ובשבוע הבא מנצחים את שיקגו - היינו עכשיו במאזן 7-8 ואחרי הניצחון המיוחל מול שיקגו בשבוע הבא שתי הקבוצות היו ב-8-8.
ואז לפי ה-tiebreaking: ראש בראש - לכל קבוצה יש ניצחון.
השלב הבא - מאזן בתוך הבית - כאן היינו מגיעים למאזן 3-3 לעומת 2-4 של שיקגו. עולים לפלייאוף!
תקן אותי אם אני טועה!

PACK PACK

New member
המשך ספויילרים

התיקו מנצח את דיטרויט.
אם היינו מפסידים למינסוטה ומנצחים את שיקאגו שבוע הבא, אכן שתי הקבוצות היו 8-8 ואנחנו עם מאזן טוב יותר בדיוויז'ן.
אבל אם דיטרויט מנצחים את מינסוטה שבוע הבא הם גם 8-8 עם מאזן דיוויז'ן של 4-2 לטובתם והם עולים.

אילו היינו עושים תיקו מול מינסוטה ולא מנצחים את אטלנטה - דיינו.
אילו היינו חוזרים מפיגור 11 מול אטלנטה ולא מנצחים את דאלאס - דיינו.
אילו היינו חוזרים מפיגור של 23 נק' מול דאלאס וטאקר לא היה מכניס FG מ-61 יארד - דיינו.
אילו טאקר הכניס מ-61 אבל הג'איינטס לא היו מנצחים את דיטרויט בהארכה - דיינו.
אילו הג'איינטס ניצחו בהארכה את דיטרויט ופילי לא היו קורעים את הברס - דיינו.

אז פילי קרעו את הברס וזה לא באמת מספיק לי.
די! זה כבר לא מצחיק. זה השבוע שרודג'רס חוזר.
אני לא מאמין בגורל, אבל השבועות האחרונים מערערים אותי.
איזה עונה קשה, אבל זה מה שעושה אותה כל כך מדהימה.

underdog36

New member
המשך

ואללה, לא שמתי לב לדטרויט בכל הסיפור. צודק לגמרי! (נראה לי
)
אכן עונה מורטת עצבים. כמעט בכל משחק העונה החיים שלי מתקצרים בכמה חודשים...

Shachar Manor

New member
ספוילר

עד אתמול קיוויתי לא לראות את גרין ביי בפלייאוף. אבל לשיקגו לדעתי לא מגיע לעלות, גרין ביי עם רוג׳רס לייסי וקוב שאולי יחזור בסיבוב ויילד קארד מול הניינרז בלאמבו = חתיכת משחק. אריזונה-סן פראן, שיקגו-גרין ביי, ודאלאס-פילי קרבות ראש בראש על מקום בפלייאוף. אני חייב התנצלות לפטריוטס שפשוט משתיקים אותי כל שבוע.

PACK PACK

New member
ATL_SF

המשחק בין SF_ARI לא על מקום בפלייאוף.
SF הבטיחו עליה הלילה עם הנצחון על אטלנטה.
נצחון לאריזונה לא יספיק. הם צריכים שהסיינטס יפסידו ל-TB.

eran113

New member
המשך

הפתעת אותי. עכשיו נכנסתי וקראתי על הפציעה.
זה עדיין לא סופי אבל הם אומרים שהוא כנראה לא ישחק.
אם אי שהוא נראה בשנתיים האחרונות אולי זה לטובת דאלאס שהוא לא ישחק...

למעלה