ספוילרים להיום רק כאן

eran113

New member
WAS @ PHI

לא האמנתי שההפרש יהיה כל כך גדול (24-0) שאנחנו רק בתחילת הרבע השלישי.
וושינגטון נראים פשוט גרוע ואני לא יודע אם בגלל שזו הרמה שלהם או בגלל שפילי התחילו לשחק הגנה.
ההתקפה של פילי באמת טובה עם פולס והרד סקינס לא מצליחים לעצור אותם. מוריס מאכזב אותי מאוד והוא לא נותן את התפוקה שאני צריך ממנו בכדי לנצח השבוע.

רציתי שוושינגטון יאטו קצת את הריצה של פילדלפיה מהשבועות האחרונים אבל במחשבה שנייה אולי זה טוב לג'איינטס שעוד צריכים לשחק פעמיים נגד הרד סקינס שכנראה יאבדו סיכוי לפלייאוף.

Yo-man

New member
אותו משחק

אלפרד מוריס מגרד את ה-100 יארד. רק חסר לו TD כדי שזה ייחשב משחק טוב בשבילו.
זה לא נראה שהם יצליחו להגיע לעומק כזה, כרגע, אבל יש זמן...

eran113

New member
כל המשחקים המוקדמים

נכון מבחינת יארדים הוא באמת מספק את הסחורה. האמת היא שרשמתי את ההודעה הייתי בטוח שהתפוקה שלו קטנה יותר.
בכל מקרה בשביל לנצח את הקבוצה של רועי השבוע אני אצטרך נס. יש לו את קלבין ג'ונסון ווינסנט ג'קסון בהרכב, שנכון לכתיבת הודעה זו יש להם לא פחות מ 65 נק'.

b i g t o m

New member
לא ממש... אבל ליתר בטחון DET @ PIT

רק רציתי לשאול... היש מדים יותר מכוערים מהמדים של פיטסבורג?
הם נראים כמו חבורה של אסירים שנקלעו בטעות לשדה...

RoyBehar

New member
סינסי - קליוולנד

ביקשת, קיבלת. טוב, לא יודע אם זה נחשב נס, אבל ליינבקר שעושה 29 נקודות זה די קרוב לזה...
אני מדבר על וונטזי בורפיקט או איך שלא מבטאים את השם שלו.

eran113

New member
סינסי - קליב

שרשמתי את ההודעה כבר ראיתי את ההשפעה שלו. כלומר גם איתו אני עדיין צריך נס.
אבל בכל מקרה מדהים איזה השפעה יכולה להיות לשחקני הגנה לפעמים על המשחק.

eran113

New member
GB @ NYG

רשמתי פוסט שלם על המשחק אבל משום מה האינטרנט החליט להתנתק בדיוק בשליחה ואיתו גם כל מה שרשמתי.
אני ארשום בקיצור. מאוד מרוצה מהניצחון למרות ששוב יש הקבה מקום לשיפור.
שבוע הבא זה המבחן האמיתי מול קבוצה עם ק"ב טוב (בארבעת הניצחונות עד כה הק"ב של הקבוצה היריבה לא היו הפותחים שלה) וזה משחק פליאוף לכל דבר, משמע win or go home/

צריך לראות מה עושים עכשיו. מחכים למשחק של דנבר או הולכים לישון שעתיים וקמים לראות אותו בלי ההפסקות....

billc

New member
דנבר-קנזס ספויילר

בנתיים 10-0
התקפה הכי טובה נגדה הגנה הכי טובה
בנתיים מאניינג מנצח

כנ"ל - סיכום משחק

לא-בשר-לא-חלב..

מספיק טוב כדי להוציא אצבע משולשת לכל זייני השכל עם ה " Peyton can't win big games" (למרות שהוא כבר עשה את זה כ"כ הרבה וכאילו שהקישקוש הזה בכלל בא ממקום ראציונלי) ומספיק טוב כדי להגיד שיש לדנבר "GAME" על KC.
מצד שני,
לא מספיק דומיננטי כדי להלחיץ את NE שבוע הבא, או לערער את התקווה של KC שב ARROWHEAD זה עשוי להיות סיפור אחר לגמרי.
דני סנדרסון אומר שרגשות מעורבים זה לראות את החותנת שלך עפה מצוק בתוך המכונית החדשה שקנית.. - בשבילי רגשות מעורבים זה להחליט מי אני רוצה שיינצח שבוע בא במשחק בין KC ל STD..

למעלה