ספוילרים לחג ההודיה - פה

Yo-man

New member
דטרויט גרין ביי

קצת מבאס לקלוט מה קורה בדטרויט כשהושבתי את ההגנה של גרין ביי על הספסל בשביל זו של טנסי

בינתיים סאק, פורס(ד) פאמבל + TD ועכשיו אינטרספשן.
בציר טוב. ואנחנו עוד לא במחצית.

Yo-man

New member
המשך

הליין הקדמי של גרין ביי נכשל כל הזמו מול ההגנה של דטרויט. עצוב לראות את זה.
ובופס, אינטרספשן נוסף של סטאפורד...
משחק מענין.

Little Boize

New member
GB@DET

יום מדכא לאוהדי GB... אני חושב שכתבו על שיר - "על השחיטה"...

עצוב לי לראות את הקבוצה מתפרקת לגורמים ככה... ממש חג הודיה שמח...

kibibo1

New member
GB@DET

משחק מעניין ??? עד החצי אולי וגם זה רק בגלל כל האיבודים של דטריוט. אלוהים יישמור אני לא מקנא באוהדים שלהם כמה אפשר למלא את הדלי (ביארדים) ואז לבעוט בו (לא בין הקורות במקרה של אייקרס)
אבל בחצי השני רק קבוצה אחת עלתה על המגרש (באמת רק קבוצה אחת עלתה על המגרש, גרין ביי נתקעו קצת בחדר ההלבשה בגלל שבדיוק היו צריכים לקפל את הבמה של מופע החצי). שני הדברים היחידים שאפשר לקחת מהמשחק הזה הגנת הריצה של דטריוט is for real , ומט פלין חזר להיות דלעת (אולי לא לגמרי באשמתו אבל עדיין.....)

OAK AT DAL

מישהו יכול בבקשה להסביר לי למה לפי NFL.COM
ג'ים הארבו נראה כ"כ מודאג ממה שקורה בין דאלאס לאוקלנד..

y63s

New member
יש לי הסבר פשוט מאוד

הוא מתפלל שדאלאס יפסידו, לא יגיעו לפלייאוף והתקשורת תבקר את דאלאס על החוזה הענק שהיא נתנה לרומו בפגרה.
ככה אולי יישכחו מהחוזה מינימום שהוא נתן לפלאקו.

kibibo1

New member
משחקי הערב
וקצת פנטזי

משחק בלי הגנות וכמו שזה נראה גם הפעם נראה שדאלאס יעשו הכל כדי להפסיד בינתיים בחצי הולך להם לא רע...
קצת פנטזי ... ישי סולומון משחק מול יורם בתפוז AFC הוא סיפסל את דמרקו מורי (18 נק' בחצי) בשביל כריס אייבורי (שבכלל לא בטוח שישחק בראשון) אבל עדיין מוביל בביטחה עם סטאפורד וקלוין ג'ונסון (62 נק')
גם יורם שכח את ג'וייק בל על הספסל אבל אפשר להבין אותו לפחות הוא בחר את השחקן המצטיין בשורות גרין ביי ג'יימס ג'ונס עם 7 נק' שלמות , אגב 7 זה גם מס' ה 1st דאונס שגרין ביי השיגו בכל המשחק!!!

y63s

New member
לא מתחרט על ההחלטה שלי (טוב...קצת)

בהתחשב בכך שלאוקלנד יש הגנת ריצה לא רעה ובעובדה שדאלאס מסרבים לתת למארי את הכדור (אפילו שהוא מקום שלישי בליגה ביארדים לנשיאה) זה היה רעיון נכון לספסל אותו.
מצד אחד זה היה נכון, אוקלנד הורידו לו את הממוצע באופן משמעותי.
מצד שני הוא עשה 3 טד' מגול-ליין קאריס. קצת עניין של מזל.

חבל שלא פתחתי איתו אבל קשה היה לצפות את זה.
בכל מקרה, אייבורי אמור לשחק והוא מול הגנת הריצה האיומה של מיאמי ומשחק בג'טס שדי ויתרו על הרעיון של ג'ינו ומסירות.

למעלה