ספוילרים לשבת
אצלי, פה מתחת

Yo-man

New member
ספוילרים לשבת
אצלי, פה מתחת

ושיהיה בהצלחה לאינדי

Yo-man

New member
סיהוקס-סיינטס

אני לא מאמין שאני רואה מה שאני רואה.
20 שנים אחרי המקור: laces out!!!

ספוילר סיאטל-נ"א

לא שזה היה עוזר כנראה, אבל איזה פאדיחה של קולסטון בסוף. במקום לצאת החוצה, למסור מסירה קדימה שגומרת את המשחק.

Shachar Manor

New member
ספוילר

וואו. נראה לי שיותר מזה שסיאטל ניצחו הסיינטס הפסידו... שתי בעיטות מפוספסות (גארט הארטלי בטח ישב בבית ובכה מצחוק) ועוד החלטה ללכת במחצית הראשונה בדאון רביעי במקום לקחת 3 קלות... זה קורה גם לגדולים ביותר...

y63s

New member
פטריוטס-קולטס

מחצית ראשונה טובה.
פתחנו חזק מאוד ומשחק הריצה שולט במשחק.
שני הדרייבים האחרונים של הפטריוטס היו מאכזבים אבל ההגנה נותנת משחק מצוין ולא נענשנו.

הפאשלה בפאנט זה חבל אבל המזל שיחק לנו עם הסייפטי.
במקום טד' או שער שדה הקולטס קיבלו רק 2 נק'.

ולסיום המחצית, אחד השחקנים האהובים עליי, הקיקר גוסטווסקי, מחליף את אלן (הפאנטר) שנפצע ומפתיע עם פאנט מרשים מאוד (עד כמה שפאנט יכול להרשים).

ועדיין, אנדרו לאק מפחיד אותי.

אותו משחק ספוילר

ההתקפה ממש לא עובדת. אם בריידי ושות' לא יתעוררו מהר, הם יפסידו.
אבל מדהימה תוכנית הריצה של בליצ'ק. בוא נרוץ עד שניעצר. עכשיו הם נעצרו. נראה איך הוא יגיב.

y63s

New member
ספוילר אותו משחק

לא מסכים שההתקפה לא עובדת.
משחקים באותה שיטת משחק כמו בארבעה-חמישה משחקים האחרונים, ריצה ריצה ריצה ואם חייבים אז מוסרים.
ומה לעשות שבריצה ההתקפות איטיות יותר וזה נראה כאילו ההתקפה מקרטעת אבל בעצם תוכנית המשחק של הפטריוטס עובדת בדיוק כמו שרצו.

אם זה יספיק או לא אני לא יודע, אבל מקווה שכן.
זאת הבעיה כשיש לך רק שני רסיברים בסגל ושניהם מטר ובמבה, קשה לשחק על מסירות ככה.

y63s

New member
המשך

רבע רביעי, אנחנו מובילים ואני בלחץ

y63s

New member
המשך

ריצה ריצה ריצה ריצה
בלאונט בלאונט בלאונט בלאונט

y63s

New member
המשך

פחות מ - 2 דקות לסיום, עוד לא נגמר אבל נגמר.

עוד תוכנית משחק מושלמת של בליצ'ק.
משחק הריצה היה מושלם (בלאונט!!!!!) וההגנה הייתה אדירה, בעיקר ג'יימי קולינס עם כמה מהלכים גדולים.

עכשיו מחכים לדנבר (כנראה) או סן דייגו (מקווה).

erezc11

New member
Colts @ Pats

טוב הייתי בעד הפאטס והמשחק העלה זכרונות ממשחקי הפלייאוף של הקולטס עם מנינג בג'ילט לפני 10 שנים אבל במינוס 21, 10 דקות לסוף יש לך דאון רביעי ואיזה חצי יארד ואתה שולח את הפאנטר למגרש??~#!$#@$%?? במקרה הטוב תגביל את היריב לשלושה מהלכים ואז שהיריב יבעט אליך בחזרה תהיה בערך באותו מצב עם שתי דקות פחות על השעון. ממש לא ברור. כמו שכותב גרג איסטרברוק ב- TMQ: ציינתי בספרי שהמשחק גמור.

עכשיו נשאר לי לעודד את סן-דייגו כדי לארח את גמר ה-AFC. יאללה פי-ליפ רי-ברס

למעלה