ספוילרים מהסופרבול לכאן בבקשה !!!!

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif הסופרבול

חבר'ה, היה כיף!!! לא שהמשחק התעלה לרמה גבוהה, אבל היה מותח, והכי חשוב, הבילוי יחד בצוותא בפיצ'ר - רעיון ענק וצריך לאמץ אותו ולשפר אותו לשנים הבאות! אז דיאון ברנץ' הוא אכן ה MVP כפי שרן עצמון ואנוכי צפינו לפני ההכרזה. וזה מגיע לו! ללא ספק השחקן שהשפיע הכי הרבה. והיו גם רודני הריסון וטדי ברוסקי. וגם איזה טרל אוונס אחד. תנחומי לכל אוהדי האיגלס, הקבוצה שלכם נתנה משחק בכלל לא רע ברוב השלבים, אבל לקראת הסוף לא ידעה לנצל נכון את השעון. אז בוקר טוב ויום נפלא לכולכם! שתהיה פגרה נעימה.

KORG TRIT0N 7

New member
הבחירה שלו כ MVP

משקפת לדעתכם גם את היכולת של דיון לאורך העונה הסדירה?

Quantum2

New member
שום MVP ושם שמום!

הבחירה שלו כ-MVP זה הדבר הכי מופרך ששמעתי בחיים שלי. הבנאדם אפילו לא נכנס לאנדזון פעם אחת, שלא לדבר על זה ששום דבר שהוא עשה לא היה יוצא דופן... רודני הריסון תפס 2 חטיפות(שזה דבר שמשנה מומנטום), 2 סאקס(עוצר דרייב) ו] ותפס את L.J.Smith וגרם לכדוא להיות חשוף כך שרנדל גיי גרם לפאמבל(גם סבתא שלי היה גורמת לפאמבל כמו שרודני הריסון תפס אותו...) Rodney Harrison for MVP!!!

Amir BA

New member
סופרבול../images/Emo58.gif

אני חושב שהיה משחק טוב ומותח בדיוק כמו שרובנו צפינו. משחק של הגנות בעיקר, למרות שבסופו של דבר שתי ההתקפות נתנו גם מספרים טובים מאוד (מקנאב 359 יארד, בריידי מעל 250) TO הראה לכולם שהוא שחקן עם פה גדול אבל יודע לעמוד מאחורי ההצהרות שלו (שלא כמו מיצ'ל) מי היה מאמין שהוא יתפוס ככ הרבה כדורים ויהיה הרסיבר המוביל של האיגלס. אבל הפטריוטס כמו הפטריוטס ידעו לעשות בדיוק את מה שצריך כדי לנצח. הגנה מעולה ומשחק מאוזן, בסופו של דבר, של מסירות וריצה של קורי דילון. דבר אחרון וחשוב מאוד. ה-6 דקות האחרונות במשחק היו שערוריה אחת גדולה מצד ההתקפה של פילי. לא מבין עד עכשיו למה הם לא נכנסו ל-NO HUDLE OFFENSE ולקחו את הזמן שלהם כאילו הם לא בפיגור של 10 נקודות....מקנאב לקח את הזמן בין פליי לפליי, ההתקפה נראתה מבולבלת ולדעתי חבל כי היה להם סיכוי טוב לחזור. אז זהו כל הכבוד לניו אינגלנד על סופרבול 3, נראה עאם יוכלו לחזור לשם שנה הבאה לאחר שהם "איבדו" את מאמן ההתקפה ומאמן ההגנה שלהם לקבוצות אחרות.

geviaz

New member
../images/Emo58.gif אני לא מאמין על פילי...

כמעט כל המחצית הראשונה (וגם ברביעית) הפטריוטס לא היו במשחק ובמקום לנצל את זה ביזבזו את הסיכויים שלהם. כל הרבע האחרון לווסטרברוק היו מלא מצבים פנויים (שלא לדבר על ההגנה הפצועה של NE) ומקנאב לא ראה אותו ובכלל התנהג כמו רוקי לחוץ בזמן ההתקפה וכאילו יש לו את כל הזמן בעולם בין המהלכים.
מילה רעה על מאמן ההתקפה (?) של האיגלס. משחק שלם בלי Roll Out אחד!!!! של מקנאב (או מהלך מתוחכם שלו). זה היה אמור להיות אחד מהדברים שיכלו לתת להם יתרון על ניו-אינגלנד, כי היה ברור שההגנה שלהם תעצור בצורה משמעותית את משחק הריצה. ומילה טובה לנס הרפואי TO שהוכיח שהחלמה רפואית היא יותר פסיכולוגית מגופנית. שתהיה לכולנו פגרה טובה ופרו-בול מהנה!

ranatz

New member
לא משחק גדול אבל...

מאד מותח. הופתעתי לרעה מניהול המשחק הכושל של פילי. הם תפשו את הפאטס ביום די גרוע ולא השכילו לנצל זאת. מקנאב היה נוראי בעיני ואני חושב שהוא איכזב קשות את אוהדי האיגלס. לעומת זאת טרל אואנס היה מדהים, אני לא חושב שמישהו שיער שהוא יחזור מפציעה וישחק ברמה כזו. בסופו של דבר אין על ביל בליצ'יק שהוא פשוט גאון וללא ספק המאמן הכי טוב בספורט האמריקאי בכלל. היה כיף לראות את המשחק עם חברי הפורום בפיצ'ר ואני מתחיל כבר את הספירה לאחור הארוכה לקראת העונה הבאה...איך מעבירים את הזמן בינתיים???

Yo-man

New member
לגבי איך מעבירים את הזמן עד העונה

לעופרי יש כמה רעיונות טובים. אנחנו רק צריכים לתרגם אותם למשהו שיהיה קל וכיף לכולם, ונפרסם פה משחקים ומאמרים לתקופת הפגרה בשיתוף כולם. Stay tuned

TheBouncer

New member
AFL

אם יש מצב לראות שידורים מNBC של זה.... נחמד ביותר, ומשחק דינמי מאוד

geviaz

New member
הסברים/תרוצים לדקות האחרונות...

של פילי כמובן. מראיון ששמעתי עם שחקן של האיגלס הסיבה להתנהלות של הקבוצה בהתקפה הלפני אחרונה נבעה מהגישה של אנדי ריד. אחרי האינטרספשן של ברוסקי (כשנשארו כ 7-8 דקות למשחק) הוא לא רצה לעשות שום טעות שתנבע מפזיזות ובגלל זה לא שיחק No Huddle. אפשר להגיד שהוא פיספס ב 10 שניות כי אם ה TD היה לפני הפסקת ה 2 דקות היה להם סיכוי הרבה יותר גדול. שמעתי גם שכנראה שמקנאב ספג זעזוע מוח קל- שמסביר את המבט החלול וההתנהלות המוזרה שלו. כשהאיגנלס היו צריכים לעלות למגרש בפעם האחרונה הוא לא נראה חדור מוטיבציה ובכלל נראה קצת מרחף על הקווים. כל זה כמובן לא מחפה על הטעויות הנוראיות שליוו את המשחק של פילי!

roniway1

New member
הסופרבול

זה לא היה בדיוק הסופרבול הגדול בהיסטוריה , אבל כרגיל מותח ומרתק! פילדלפיה הציגה הגנה מדהימה במחצית הראשונה, והיתה יכולה להוביל בקלות. אבל בהחלט מגיע צל"ש לניו אינגלנד , עכשיו נראה אם הם יצליחו לעשות מה שאף קבוצה בהיסטוריה לא עשתה - זכייה שלישית ברציפות.

היי...אםשר עזרה בקשר לספור בול?../images/Emo13.gif

הייתה שם הופעה של זמר שאני מעריץ, פול מקארטני, והייתי רוצה לדעת איפה אפשר לראות תמונות שלו בהופעה הזו. אלף תודות לעונים
אגב, תראו את זה...
בקרוב יבנה לכם מגרש פוטבול בארץ..

למעלה