|ספוילרים| פרק 269 במנגה

|ספוילרים| פרק 269 במנגה ../images/Emo58.gif

אז...מסכנה רוקיה, גם שיפדו אותה וגם היא צריכה עכשיו לשכב בשלולית של בוקאקה. עיקר העניין בפרק הזה נובע מהחשיפה של שמותיהם (אבל לא דירוגם) של שני אספדה חדשים - Halibelu (מחווה להאלי ברי?) שהייתה ידוע עד כה כHAG -- Hot Arrancar Girl, ו-Stark (המשך להשראה שקובו מקבל משמות של ארכיטקטים?) הלא הוא הארנקאר העייף/עצלן שמשעין סנטרו על ידיו בתמונה הקבוצתית המפורסמת (וכן, יש לו חלק ממסכה. על צווארו. בצורת שרשרת). כמו כן, מסתמן שלכל אחד מהאספדה יש עבד/שפחה משל עצמו, והדיאלוג ביניהם מקנה להם קצת יותר אישיות ממה שהיה להם קודם. סוף הפרק ,עם זאת, מאשש שוב, למקרה שמישהו הטיל ספק בכך, את העובדה שהיצירה המחושבת ביותר של אייזן היא לא אחר מאשר אולקי, שוודאי ניצל את היותו בחדר הבקרה עם גין על מנת לשנות את כיוון ההתקדמות של איצ'יגו כדי שיגיע היישר לזרועותיו ולקליפהאנגר בסוף הפרק. האם יילחמו? האם סוף סוף אולקי יראה משהו מהכח האמיתי שלו? או שמא זו עוד התגרות סטייל "זו ההזדמנות שלך לסגת עם הזנב בין הרגליים, אלא אם כן אתה רוצה לחכות שגרימי יבוא להיפרד ממך"?
פרק הבא Color Spread

S.Riddle

New member
....wdjfkdle? ../images/Emo58.gif

איצ'י ואולקי איצ'י ואולקי איצ'י ואולקי איצ'י ואולקי איצ'י ואולקי זומג זומג זומגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!!!!!!!!1111ףקכלףקלכ אני אני אני אעעענחכנעהגנחלנדלגחנהחלדנגחלנחלכדחלנכלחנחלדשנכ. !!!!!!!!!!!!!! וואו, שיט, רגע, מה זה היה, איך, למה, איפה גרימי, הוא יהרוג את אולקי, אלא אם כן איצ'יגו יעשה את זה קודם, כן כאילו שזה יקרה, אומייגאד אומייגאד אומייגאד------ *עושה ריסטרט למוח* ר-רוקיה. מה היא מילמלה שם לעצמה. ;; נראה לי הבוקאקה חדר לה למוח ;; (טוב, לפחות עכשיו אנחנו יודעים מי *באמת* ירש את הטנטקלס של לופי, אני מניחה?) הקטע שהיא עושה ריפלקטינג כל כך מקסים. אני רוצה לחבק את הבחורה, אעע. ;;;; ואיך שפתאום היא חושבת על הפרצוף המחייך של אוריהימה.... רוקיה ;__;! אולקוויאולה. מה הסיכוי שהוא הולך להילחם באיצ'יגו. כאילו. זה יהיה כל כך מוזר. איצ'יגו אמור להילחם בגרימי. אז זה אומר שאו שהם נלחמים, איצ'י מנצח והולך להילחם בגרימי (שכולו שמח וצוהל על זה שאולקי מת, no doubt), או שאולקי סתם יעשה לאיצ'יגו ריגשי של "אתה FAIL, לך מכאן" ויעזוב את איצ'יגו לייבב בפינה. אני מהמרת על זה שקובו טיטה ישבור לכולנו את המוח בכל מקרה, ונדמה לי שאני די בכיוון הנכון עם זה. ...אוקי, באתי לכתוב משהו על פוטנציאל סלאשי בין סטארק ללילינטו (=הקטנצ'יק ההוא), אבל... זה בן או בת? O_O;; ז'תומרת, בתמונה אחת הוא (היא??) נראה שטוח לגמרי, ובתמונה אחרת יש outline של חזה. אני ממש מוטרדת מכל העניין הזה. @__@;; וואו, כשאח של איל פורטה (שקל למי שזוכר איך קוראים לו, או שזו רק אני שמתעקשת לזכור אותו כהאח של איל פורטה?) דפק את החיוך המפחיד שלו לרנג'י פתאום קלטתי כמה הוא דומה לאחיו. אחח, איל פורטה. היה לו כל כך הרבה פוטנציאל. ;; פרק הבא, לעזאזל.

Tiger Eye16

New member
../images/Emo58.gif איזה כייף לקרוא תגובות כאן

ולא באנימה ישראל... =\ |מייחלים למוות של רוקיה#$^%$%@%$%$%# תמותו| איזה פרק.. אומג!!.. רוקיה... איך ידעתי שהוא יעשה כאן מה שהוא עשה עם סאדו... =\ שזארופולו הזה ימות כבר!! הוא כזה מעצבן.. -__- הפרצוף של רנג'י כשהוא הבין שזאת רוקיה... פרק טוב.. מאוד אפילו... אבל לא מסיימים ככה פרק!!! זה לא פייר!! |הולכת ליבב בפינה| עכשיו המוח שלי קודח.. איצ'יגו ואולקי?!?!? מה קובו טייטה מתכנן לעשות כאן???.... הנויטרה הזה לא היה אמור להיפגש איתו!??! אני לא רוצה שאולקי ימות... >> אבל אין מצב שאיצ'י יהרוג אותו נכון?!?! אבל איצ'י לא יכול למות.. >__> |כואב לי הראש| שבוע הבא הולך להיות פרק טוב... ~~~

Noya Nyan

New member
רוקיה --> איצ'יגו../images/Emo58.gif

שימו לב לסדר שבו KT הראה לנו את הפלאשבאקים של רוקיה: פאנל ראשון: שני הנאקאמה, צ'אד ואישידה. פאנל שני: שני ה"אחים", ביאקויה ורנג'י. (כן, לדעתי בגלל שKT שם את רנג'י יחד עם ביאקויה זה מראה שרוקיה מחשיבה את רנג'י בתור 'אח' שלה, שזה מערכת-יחסים קצת יותר קרובה מ'נאקאמה'.) פאנל שלישי: איצ'יגו ^___^ (מקבל פאנל משלו, הוא קטגוריה בפני עצמו XD) ועוד דבר, שימו לב שכל הפלאשבאקים של צ'אד, אישידה, ביאקויה ורנג'י הם פאנלים שKT כבר השתמש בפרקים קודמים, שמראים לנו איך רוקיה זוכרת אותם - אבל הפלאשבאק שהוא צייר לאיצ'יגו הוא חדש לגמרי, שלא ראינו בפרקים קודמים. כלומר, KT מראה לנו איך רוקיה רואה את אצ'יגו in her mind. ככה היא זוכרת אותו 3> אני שמחה, כבר הרבה זמן לא היה לנו רוקיה --> איצ'יגו, fufufufu~
I can see IchiRuki everywhere, MWHAHAHA הו, זאלופולו 3> 3> 3> התגעגעתיייי XD הוא כלכך מגניב, וכלכך דומה לאיל פורטה, גרר. ואיך הוא מחא כפיים, חח XD אני אוהבת אותוו האהאהאעאה XD אבל כמובן שרנג'י הולך למרוח אותו על הרצפה עם זאבימרו. [: (אלא אם כן, KT באמת התכוון למה שהוא אמר כשהוא קרא לפרק The End is Near, ואז זאלו הולך לחסל את רנג'י Oס" לא שאני מתלוננת...) גרר, איל פורטה X רנג'י X זאלופולו = OT3
וכן. איצ'יגו ואולקי. כנס בו איצ'יגוווו~ (כמובן, לא לפני שאיצ'יגו יגיב בצורה דרמטית לחלוטין אחרי שאולקי יספר לו מה קרה לרוקיה O: ) [נו, *אם* הוא יספר לו.
] בכל מקרה, שבוע הבא הולך להיות פרק מדהים 3>

למעלה