ספוילרים.

Lord VoIdemort

New member
ספוילרים.

בבקשה, אם יש לכם הודעה עם כל דבר שהוא שעדיין לא שודר בארץ, תשימו את האייקון
בכותרת, הודעה שתכיל ספוילר ולא תכיל את האייקון
בנושא תמחק והכותב יקבל אזהרה, אחרי 3 אזהרות נחסמים ל3 ימים. יום טוב
.

Lord VoIdemort

New member
אז?

יש כאן כמה וכמה אנשים שעדיין לא ראו את הכל, אני לא ממש רוצה שהם יילכו רק כי אתם לא תסמנו ספוילרים כשצריך. אני באמת לא מבין מה הבעיה הלוסיף אייקון אחד להודעה.

Silly LoveSong

New member
אין שום בעיה בזה

הבעיה היא שאתה אומר "אם יש לכם הודעה עם כל דבר שהוא שעדיין לא שודר בארץ"... והסדרה שודרה כמה וכמה פעמים בארץ, אז לפי דבריך אין צורך לשים אייקוני ספוילרים, כי זה כבר שודר בארץ... אתה מוזמן לתקן את מילותיך ל"אם יש לכם הודעה עם כל דבר שהוא שעדיין לא שודר בערוץ AXN"...

CaesaR3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואם אתה מתכוון לפרקים שלא שודרו באיאקס סן אז כמעט לכל הודעה צריך לשים את האיקיון כי זה בסה"כ משו שבוע בAXN

Lord VoIdemort

New member
מה הבעיה בזה?

אייקון אחד בכל הודעה, קצת תתחשבו בכאלה שלא ראו את הסדרה, אין כאן ממש על מה להתווכח, אני קבעתי את החוק הזה, אני בטוח שכל אלה שרואים את הסדרה בפעם הראשונה עכשיו ייתמכו בזה וזהו. כמו שאתם לא רציתם שיהרסו לכם ספר\סדרה גם הם לא רוצים.

Lord VoIdemort

New member
זה לא מה שמשנה

זה כמו שתלך לפורום אבודים ותהרוס להם תסדרה למרות ש99% מהם כבר ראו את הפרק ההוא.

גיאספס

New member
לא בדיוק

על סדרות ישנות הספויילרים כבר לא כל כך חלים, כי רוב הפרטים כבר ידועים לכל כמו שכל אחד יודע שדארת' ווידר ממלחמת הכוכבים הוא אבא של לוק או שוויליאם וואלס מת בסוף של לב אמיץ

ToryMaster

New member
יש

לא של הסדרה, כי אני נטולת כסף בעליל, אבל בעיקרון יש. ומה הקשר? אם לי יש, אז לשים זין על האחרים?

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך.

קצת התחשבות לא תהרוג אותנו- וזה לא כזה מסובך להוסיף סימן
.

nick at noon

New member
../images/Emo45.gif מסכים

אבל צריך באמת לפרט: ספויילרים זה פרקים שעוד לא שודרו בAXN. הכי חשוב זה לא לרשום ספויילר בכותרת. למשל דבר ברור כמו שם של דמות שעוזבת. ואגב, מר וולדמורט, יש לך טעות בעניין זמני השידורים. לא 16:10 אלא 18:10. ויש גם שידור בוקר ב9:35 לאלו מאיתנו שמתעוררים בשעה זו.

למעלה