*ספוילר* בבקשה תגידו לי שהטעו אותי! קראתי כאן בטעות שלם ימות בקרוב.. נכון שזה לא נכון? :(
T TheShieldFanBoy New member 25/3/06 #1 *ספוילר* בבקשה תגידו לי שהטעו אותי! קראתי כאן בטעות שלם ימות בקרוב.. נכון שזה לא נכון?
T TheShieldFanBoy New member 25/3/06 #2 ל- ZolgaR יש כאן אנשים חדשים שמגיעים לכאן, סביר להניח שרובם כמוני לא יודעים שהסימן הזה: מדבר על ספוילר..למרות שיש היגיון גדול, אבל עדיין.. לא ממש יחסתי לזה חשיבות ועכשיו נדפקה לי כל הסדרה.. (בערך) ככה שפעם הבאה פשוט תרשמו ספוילר או משהו כזה.
ל- ZolgaR יש כאן אנשים חדשים שמגיעים לכאן, סביר להניח שרובם כמוני לא יודעים שהסימן הזה: מדבר על ספוילר..למרות שיש היגיון גדול, אבל עדיין.. לא ממש יחסתי לזה חשיבות ועכשיו נדפקה לי כל הסדרה.. (בערך) ככה שפעם הבאה פשוט תרשמו ספוילר או משהו כזה.
Z ZolgaR New member 28/3/06 #4 מצטער... אולי המנהל יעשה הודעה נעוצה בראש הפורום עם נושא: "חשוב לקרוא לפני שגולשים" ובתוכן יסביר מה זה ה ... יהיה מאוד נחמד מצידו
מצטער... אולי המנהל יעשה הודעה נעוצה בראש הפורום עם נושא: "חשוב לקרוא לפני שגולשים" ובתוכן יסביר מה זה ה ... יהיה מאוד נחמד מצידו