ספוילר בפנים

באסטר1

New member
ספוילר 150

סרוני-גילארד
קרב מטורף ומהיר
ידעתי שהסנטר של גילארד לא טובה באמת
וסרוני הוכיח סנטר אבל דאם גילארד צריך לעלות משקל דחוף הכישרון שיש בLW גדול עליו מידי
וגם פיזית הוא ענק

אדגר לדעתי לא נשדד אם כי קשה לנקד קרב כזה אני ניקדתי 3-1 לאדגר ממה שראיתי וסיבוב אחד אין לי שמץ
כנראה הסיבוב הרביעי הלך לבנסון ולא לאדגר כמו שחשבתי חבל

בתכלאס דיאז נגד בנסון זה קרב טוב

Siberian Khatru

New member
ספוילר (מיין איבנט)

קודם כל אני חשבתי שאדגר ניצח (למרות שהייתי בעד בנסון), לדעתי הוא ניצח לפחות שלושה מהסיבובים בקלות.

אבל לדעתי שני הלוחמים הפסידו בקרב הזה. רוב הקרב נראה לעיני הבלתי מיומנות בעליל כמו קרב ספארינג שגרתי במכון MMA כלשהו, ולא כמו קרב על אליפות ה-UFC. לא שאני מצפה שכל קרב יהיה זריקת אגרופים כדי ללכת על נוקאאוט, אבל זה נראה כאילו אף אחד מהם לא ממש רצה אפילו לעשות מספיק כדי לנצח בנקודות, והם בעיקר רצו לשמור מספיק אנרגיה כדי שהם יוכלו להתרוצץ אחרי סוף הקרב ולהראות שהם ניצחו לפני החלטת השופטים.

גם כל הקטע הזה שבנסון שם יד על הרצפה כדי לא לקבל ברכיה - הגיע הזמן שיהיה איזהשהו תיקון לחוק כדי שלא יוכלו לעשות את זה. החוק נועד למנוע מצב שמישהו שוכב והבחור שמעליו מפרק לו את הגולגולת, לא למנוע ברכיה חוקית לגמרי בין שני אנשים בעמידה. כמו שבכדורסל יש את המעגל שבו אי אפשר לבצע עבירות תוקף, חייבים תיקונים דומים שימנעו מלוחמים לנצל את החוקים בצורה מגעילה.

בקיצור - זוועה.

fatnoam

Active member
מה חשבתם שיהיה?

שני לוחמים משעממים במחלקה משעממת

Galamis

New member
תובנות ושאלות

אכן נראה שפראנקי נשדד שם למרות כל הבעיטות של בנסון, אולי זה קשור לסטטיסטיקה הזאת שמוצגת לאחר כל קרב שלא תמיד משקפת מה הלך שם בכלוב.

הקרב של קאבוי היה מטורף, גרם לי לצעוק :) אסור למצמץ בקיצור.

לגבי הקרב של אוקאמי, הדעה שלי עדיין לא מגובשת לגבי האם היה מקום לעצירה הזאת או לא, מצד אחד הוא בהחלט היה למעלה ונתן שם עבודה, מצד שני זה לא ממש גרם נזק רציני, לא הייתי רוצה להיות הרב דין במקרה הזה, מעניין מה יש לדיינה לומר בעניין.

blackcoldtiger

New member
זרקו לאוקמי עצם

בדמות לוחם עם ניצחון אחד בUFC שבא להחליף את פלהרס, גם הבאדי רוברטס הזה הצליח לפגוע באוקמי וגרם לו להראות רע מאוד בעמידה

THE G1

New member
נוטה להסכים

הייתי בעד הנדרסון,ראיתי את זה כ47:48 לאדגר(שניצח לטעמי את השני,רביעי וחמישי).

אגב,זה היה אחד מאותם מקרים נדירים שבהם לוחם מקבל ניקוד כולל גבוה יותר משלושת השופטים אבל מפסיד...

moriarty

New member
לא הבנתי

איך יתכן מקרה שבו לוחם מקבל ניקוד כולל גבוה יותר משלושת השופטים אבל מפסיד?

THE G1

New member
פשוט מאוד

אדגר קיבל הפרש של שלוש משופט אחד(46:49),אבל הפסיד אצל שניים אחרים 47:48...משמע ניצח בניקוד הכולל 142:143 אבל הפסיד אצל שני שופטים...

למעלה