ספוילר לסוף עונה 4

talburstein

New member
ספוילר לסוף עונה 4

יכול להיות שהילד שריאן רואה בסוף זה הילד שלו? הוא אמור להיות באותו גיל, גדל בבית עני עם אבא אלים, מה אתם אומרים?

angel enamorado

New member
לא הבנתי מה השאלה../images/Emo58.gif

הילד בפרק האחרון הוא סתם ילד שמזכיר לו אותו.. מאיפה לראין ילד? וגם אם היה לראין ילד אז הוא בטח לא היה עני/גדל בבית עם אבא אלים [ראין?].. קיצר לא הבנתי אותך..

talburstein

New member
../images/Emo58.gif נו זה מעונה 2 נראה לי

לראיין יש ילד מהבחורה ההיא מצ'ינו (תרזה אני חושב) שלחבר שלה קראו אדי. אולי את/ה זוכר/ת שראיין עבר לגור איתה ואז היא התקשרה להגיד לו שזה לא ממנו, ואז ראו את אמא שלה נכנסת ומחבקת אותה ואומרת לה שזה הדבר הנכון לעשות. והם גרו ליד אתר בנייה שראיין עבד בו באותו זמן שהוא גר איתה. בקיצור, זה הילד שלו.

angel enamorado

New member
בעונה ה3

כריסטן פוגשת את תרזה, בשדה תעופה עם אותו הילד שגדל מאז (גיל שנתיים ככה). ואחכ מספרת לראיין על זה, ראיין נפגש עם תרזה, ואז היא מספרת לו שזה לא התינוק שלו.. אלא של אדי אם אני לא טועה..

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifזה לא הילד של ריאן...../images/Emo58.gif

בעונה ה3 תרזה אומרת שזה לא הילד שלו אלא של אדי בסוף העונה ה4 מראים את זה כדי להראות מן 'סגירת מעגל' כזו

talburstein

New member
טוב...

לא יודע אם היוצרים התכוונו לזה או שסתם הם רצו להראות ילד כמו ראיין, אבל יצא נחמד.

nim12

New member
../images/Emo207.gifשאלה-מתי יגיע הכתובית לפ.15?

יש לי שאלה לא כל כך קשורה לפורום אבל קשורה לסידרה. מתי יגיעו הכתוביות לפרק 15 ו16 למישהו יש מושג? תודה זה חשוב לי. איתמר.

West Doll

New member
נראה לי שכבר יש../images/Emo12.gif

בכל מקרה, לי אין מושג מאיפה משיגים ואסור לדבר על זה ממש בפורום
מי שרוצה לעזור לו, רק במסרים

למעלה