ספוילר ענק להמשך העונה

ספוילר ענק להמשך העונה../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

לפני כמה ימים ראיתי את הפרקים 4 ו-5 אבל רק עכשיו יכולתי להתחבר לאינטרנט... בכל אופן, בפרק החמישי, אסוודה הולך לבצע מעצר ונאנס כשחוטפים אותו. לקראת סוף הפרק, החוטפים בורחים מהמקום אחרי ש2 יחידות באו לבדוק למה אסוודה מתעכב. נכון לפרק החמישי, הוא לא מספר על זה לאף אחד והולך להקיא בשירותים כל בערך 5 דקות.

ספוילרים לסוף הפרק היום../images/Emo58.gif

צוות הפיתוי מפסידים בהתערבות והולכים בתחנה בעירום. שיין וטוואן הולכים מכות, הורסים חצי מהסלון של שיין, החברה של שיין דופקת לטוואן מגהץ בראש. טוואן יוצא מהדירה בחצי זחילה, נכנס למכונית ועושה תאונה שפוצעת אותו קשה.

zender

New member
לא צריך לתעצבן,סתם שאלה לגיטימית

ואם כבר לספיילר אז תשקיע תן תקציר של פרק שלם שכבר ראית ואנחנו לא,לאלה שרוצים לקרוא כמובן אם כבר אז כבר...

Felix 5

New member
לדעתי צריך למחוק את השרשור

הזה, לא קראתי את ההודעה למעלה והייתי מעדיף שאף אחד לא יתפתה לקרוא. תודה.

תגובה לנשמת האל

תשמע ספויילרים זה דבר נחמד. אבל אני בספק אם מישהו יקרא את זה. כי מי שמכור לסידרה הזאת(כמוני למשל) לא יתפתה לקרוא מה קורה בהמשך. אחרת אין טעם לראות את הסידרה. והאמת הפיתוי לקרוא מה שכתבת גדול, אבל אני יתאפק. כמו שאני לא ילך לסרט אם אני ידע מראש מה הסוף שלו - ככה אני לא יקרא מה שכתבת. לפחות שמת ספויילר. בניגוד לאיזה עיתונאי אדיוט מידיעות-אחרונוות שהחליט לגלות לקוראים מה קורה בעונה הבאה של הסופרנוס, והוא לא דאג לשים ספוילר לפני זה(ממש אדיוט בקיצור) שתהיה לך גמר חתימה טובה

?

למה אין טעם? אני חושב שבכל זאת, קיים הבדל גדול מאד בין לקרוא תקציר על המסך מאשר לראות אותו בטלוויזיה. אני לא חושב שהייתי נהנה מטרילוגית שר הטבעות יותר ממה שנהנתי גם ככה אם לא הייתי קורא לפני הסרטים את הספר.

זה משהו אחר

שר הטבעות זה סיפור אחר - כי כאן פחות או יותר אתה יודע לקראת מה אתה הולך - מה גם ששטפו את המח לגבי הסרט הזה יום ולילה. בסידרה "המגן" זה שונה - כי אתה לא יודע למה לצפות - והפרק של היום הוכיח את זה. הייתי בטוח שהם משלימים ורגע אח"כ הם מדממים למוות. שוב אני לא פוסל את הרעיון של ספויילרים - אבל לדעתי רוב המכורים לסידרה לא יקראו את הספוילר. תריץ סקר בענין ותראה.

דון גל

New member
כל עוד יש סמל של ../images/Emo58.gif, אין צורך

למחוק הודעות כאלו: זכות כל אחד לעשות דיון על איזה פרק שהוא רוצה. נשמת האל: איזה פרקים ההודעה הראשונה שלך מספיילרת? דבר נוסף: ההערות שלך ושל Miss Thang נמחקו, ואני מבקש בכל תוקף לא להעלות את נושא "הורדות פרקים" בפורום בשום מקרה. תודה, הדון.

דון גל

New member
זאת אומרת שאחרי שבוע הבא, בטוח

לקרוא אותה? אני לא לוקח סיכונים... הדון.

כן זה נכון. אבל........

לא ברור לי למה מישהו שאוהב את הסידרה יקרא מה קורה בהמשך העונה ויהרוס לעצמו את כל העונה? כל הכיף זה לחכות לפרק הבא ולראות איזה הפתעה יכין לנו הפעם הבמאי.

למעלה